LOL, film online subtitrat în Română

LOL, film online subtitrat în Română

LOL 2012, film online DVDRip, subtitrat în Română

Lola (Miley Cyrus) duce o viaţă obişnuită de adolescentă, cu iubitul ei Chad (George Finn) şi cele mai bune prietene Emily (Ashley Hinshaw), Janice (Lina Esco) şi Kyle (Douglas Booth). Când se reîntorc la şcoala, Lola descoperă că Chad a înşelat-o în vacanţa de vară aşa că se desparte de el. Lola şi Kyle încep să îşi dea seama că există sentimente între ei ceva mai mult decât o simplă prietenie şi ar dori să înceapă o relaţie romantică, dar acest lucru este foarte complicat deoarece Kyle şi Chad sunt buni prieteni şi „prietena-inamică” a Lolei, Ashley (Ashley Greene) doreşte, de asemenea, să aibă o relaţie cu Kyle. Kyle şi trupa lui doresc să participe într-o întrecere a trupelor, dar tatăl lui nu-i susţine pasiunea pentru muzică şi simte că acest lucru îi distrage atenţia de la şcoală. De-a lungul filmului, Lola notează toate aceste evenimente în jurnalul ei.

Mama Lolei, Anne (Demi Moore), este o femeie divorţată care continuă să facă sex cu fostul soţ, Allen (Thomas Jane), până ce află că acesta s-a mai culcat şi cu alte femei între timp. Anne începe să realizeze şi că ea şi Lola se îndepărtează tot mai tare una de cealaltă după ce Lola dă o petrecere şi este prinsă de Anne care o ameninţă că nu-i va permite să meargă în excursie cu şcoala la Paris. Lucrurile încep să se schimbe atunci când Anne îl cunoaşte pe ofiţerul de poliţie James (Jay Hernandez) şi începe să se întâlnească cu el. De-a lungul relaţiei lor, James îi oferă Annei sfaturi despre cum să se reapropie de Lola.

După o prezentare la şcoală, Lola îl caută pe Kyle la baie şi aude două persoane care fac sex acolo. Ea presupune că persoanele care fac sex sunt Kyle şi Ashley pentru că a văzut o poşetă similară cu a ei. Când o întreabă pe Ashley dacă s-a întâmplat aşa ceva, ea nu neagă. O ceartă imensă se porneşte între Lola şi Kyle, în care ea îl acuză că a înşelat-o şi se sfârşeşte printr-o despărţire dureroasă. După despărţire, Lola este hotărâtă să-l facă pe acesta gelos şi încearcă să facă acest lucru dându-şi întâlnire cu prietenul ei din copilărie Jeremy (Jean-Luc Bilodeau).

Urmăreşte online filmul LOL 2012, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


SERVER 1

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

17 responses to “LOL, film online subtitrat în Română”

 1. elena ioana says:

  nu merge,se incarca foarte repede si cand incepe se si termina

  • OmulBun says:

   ELENA , asta nu e de la site ,e de la netul tau. Are intreruperi de semnal.Mai incerca si o sa mearga .Si te sfatuiesc sa pui o calitate video mai slaba, un 360 ,in loc de 480 . Have fun !

 2. Sorina says:

  Super filmul !!!

 3. Crisan says:

  impecabil .

 4. georgiana tupu says:

  am ramas fara cuvinte…..superb!!

 5. georgeta says:

  super…merita vazut..nota 10

 6. pisins says:

  deci filmul e super tare ,mie mi se pare ca s-au inspirat din realitate pentru al face ,dar e super fain ,asta e printre cele mai bune filme vazute:)
  Merita ,e suuuper :):):):D

 7. Maria says:

  Il ador, filmul meu preferat miley a jucat impecabil

 8. Emilia says:

  Un film foarte dragut !…merita vazut !

 9. geo says:

  mda un film ok nui chiar cel mai bun,e pt varsta 1 asa:D:D felicitari adimistratorului filme bune,sunteti tari tinetio tot asa.

 10. ariam1002 says:

  originalul e mai ok. din nou, americanii vor sa demonstreze ca numai ei sunt the best. dar nu e asa. per total , e destul de bun, dar nu se compara cu originalul .

 11. Alle says:

  Mai aweam putin si plangeam si credetima la niciun film nu am plans :((( cel mai tare film 10000000000000000..+ :3

 12. dwa says:

  cel mai tare film

 13. dwa says:

  un film minunat, il recomand

 14. Ana says:

  Excelent! Un film de nota 10+! Merita vizionat! Mi-a placut la nebunie!

 15. ionelia says:

  super <3 :*

 16. Geanina says:

  Filme de genu… mai stiti ? E un film bun dar l.am vazut de multe ori si vreau ceva nou

Spune-ne parerea ta despre acest film