Lost River 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Lost River 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Lost River 2014, filme online HD, subtitrat în Română

Desfăşurându-şi evenimentele în oraşul fictiv care dă şi titlul filmului, Lost River, povestea se învârte în jurul unei familii cu probleme. Mama, pe numele ei Billy (Christina Hendricks), a rămas în urmă cu plata către bancă a ipotecii casei şi reproşează creditorilor faptul că nu ar fi trebuit să îi ofere acel împrumut din prima fază. Pe măsură ce casele din jurul lor sunt demolate în continuu ajungem să înţelegem că aceste probleme nu le are doar ea ci este ceva generalizat în acest oraş.

În cele din urmă, Billy acceptă să lucreze într-un fel de spectacol burlesque; într-una dintre cele mai tulburătoare scene în care este prezentă, ea trebuie să-şi se automutileze – la figurat, desigur. În acelaşi timp, băiatul ei pe nume Bones (Iain De Caestecker) îşi petrece timpul hoinărind şi dansând prin ruinele oraşului împreună cu o fată cunoscută drept Rat (Saoirse Ronan). Numele fetei i se trage de la faptul că are ca animal de companie un şobolan pe care l-a botezat Nick.

Lucrurile par să meargă atât de rău din cauza unui trecut cultural uitat. Rat spune că Lost River este construit pe o zonă care a fost inundată în trecut pentru a face loc construcţiei unui baraj şi din acest motiv este convinsă că oraşul se află sub influenţa unui blestem ce durează din acea perioadă. În prezent, oraşul este condus de liderul unei grupări precum cel din „Mad Max” cunoscut drept Bully (Matt Smith), iar puştiul Bones ajunge cumva să intre în conflict cu acesta, fiind nevoit să găsească soluţii pentru a scăpa de el.

Urmăreşte online filmul Lost River 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Lost River 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română”

  1. costa says:

    revizuieste tote filmele ca nu mai ai cred 80% din filme…cred ca sant sterse nu se poate vedea nimic

Spune-ne parerea ta despre acest film