Love the Coopers 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Love the Coopers 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Love the Coopers 2015 (Haos de Crăciun), film online HD, subtitrat în Română

Atunci când Sam (John Goodman) şi Charlotte (Diane Keaton) sunt pe punctul de-a divorţa după 40 de ani de căsnicie, Charlotte spune că îşi doreşte să petreacă un ultim Crăciun împreună cu toată familia lor pentru ca toţi să se bucure de sărbătorile de iarnă înainte de-a primi vestea. Din familia Cooper face parte Hank (Ed Helms), care se recuperează la rândul său în urma divorţului de soţie, Angie (Alex Borstein), şi încearcă să îşi găsească un nou loc de muncă.

Sam şi Charlotte o iau pe fiica lui Hank, Madison, şi merg împreună pentru a face cumpărături de Crăciun. Eleanor (Olivia Wilde) aşteaptă la aeroport pentru a se îmbarca într-un avion şi se întâlneşte cu un soldat pe nume Joe (Jake Lacy). Cei doi discută despre diverse subiecte şi puncte de vedere diferite în ceea ce priveşte relaţiile şi nu numai. Eleanor nu vrea să aibă o relaţie pentru că ar aduce după ea o povară prea mare, însă toată familia ei este de altă părere.

În cele din urmă, Eleanor îl convinge pe Joe să meargă cu ea şi să pretindă în faţa familiei sale că îi este iubit pentru a-şi mulţumi părinţii. O chelneriţă locală (Amanda Seyfried) este bună prietenă cu Bucky (Alan Arkin), un client fidel de modă veche care se bucură de compania ei, dar se supără pe ea pentru că nu i-a spus că nu va mai lucra acolo şi se va muta la un alt restaurant. Charlie (Timothée Chalamet), băiatul cel mare al lui Hank, este îndrăgostit de o fată pe nume Lauren, dar este cam timid pentru a o cuceri.

Urmăreşte online filmul Love the Coopers 2015 (Haos de Crăciun), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Love the Coopers 2015, filme online HD, subtitrat în Română”

  1. Csilli says:

    Un film emotionant,de familie, care ne reaminteste cat de norocosi suntem cu oamenii din familiile noastra,asa cum sunte ei , perfect de imperfecti.

Spune-ne parerea ta despre acest film