Machete Kills 2013, filme online subtitrat în Română

Machete Kills 2013, filme online subtitrat în Română

Machete Kills 2013 (Machete: Ucigas meserias), film online subtitrat în Română

Machete Cortez (Danny Trejo) şi Sartana Rivera (Jessica Alba) încearcă să captureze traficanţii de arme care aprovizionează cartelurile de droguri, dar aceştia sunt protejaţi de mercenari. Liderul acestora îl răneşte grav pe Machete, care este apoi arestat de şeriful Doakes (William Sadler) şi ajutorul de şerif Celbourne (Samuel Davis). Înainte ca Doakes să-l execute, Machete este eliberat şi dus la Preşedintele Rathcock (Carlos Estevez – cunoscut nouă drept Charlie Sheen), care îi oferă cetăţenie americană în schimbul eliminării lui Marcos Mendez (Demian Bichir), un psihopat care ameninţă să lanseze o rachetă nucleară asupra oraşului Washington, D.C.

Machete acceptă şi merge în San Antonio, unde se întâlneşte cu persoana de legătură, Blanca Vasquez (Amber Heard), o concurentă la concursurile de Miss cunoscută drept „Miss San Antonio”, care-l seduce înainte de-al trimite la Acapulco pentru a se întâlni cu o altă fată, Cereza (Vanessa Hudgens), ce îl conduce spre Mendez. Machete o găseşte pe aceasta într-un bordel condus de mama ei, Madame Desdemona (Sofia Vergara), care încearcă să-l ucidă înainte de-a fugi cu Cereza. Apoi, Machete află că Mendez are dispozitivul de lansare al rachetelor conectat de inima sa. El reuşeşte să îl captureze pe acesta şi întenţionează să-l ducă înapoi în State înainte de-a merge după omul care l-a aprovizionat cu acele rachete.

La scurt timp după aceea, ei sunt atacaţi de Madame Desdemona şi asasinele sale prostituate, şeriful Doakes şi un asasin care poate lua mai multe forme, cunoscut drept Cameleonul (Antonio Banderas, Lady Gaga, Cuba Gooding, Jr., Walton Goggins). Între timp, el află că a umblat după cai verzi pe pereţi şi a privit în direcţia greşită. El este capturat în cele din urmă de către un Zaror renăscut care-l duce la şeful său, Luther Voz (Mel Gibson). În toată această situaţie îşi face apariţia şi Luz (Michelle Rodriguez), care încearcă să-l ajute pe Machete să scape.

Urmărește online filmul Machete Kills 2013 (Machete: Ucigas meserias), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

14 responses to “Machete Kills 2013, filme online subtitrat în Română”

 1. andipanda says:

  L-am oprit la min.5,41.Ce e porcaria asta de desen animat?

  • Anonymous says:

   Nu, nu te lăsa păcălit de începutul acela… E o prosteală în primele minute şi după aceea urmează adevăratul film. Uită-te pe Wikipedia să vezi că se specifică acest lucru.

 2. Marko says:

  mai! Anonimus! insemna ca și tu tot din desene animate ești…de fapt mai mult ne distram cu Tom @ Gery pe bune!
  porcarie pentru limita de varsta 5 ani!

  • Anonymous says:

   Sunt de acord cu tine, doar că în primele minute e un fel de trailer fantezist şi stupid. Nu că restul n-ar fi stupid, dar totuşi… nu merge pe acelaşi trend ca începutul.

 3. Silviu says:

  This video has been removed from public access….??????

 4. ANDREEA says:

  faceti va rog in asa fel sa mearga cand dai click dreapta pe mouse..pe acest site…va multumesc!

 5. gogu says:

  nu mai e video valabil iar zice removed from public acces …wtf

 6. MM says:

  hmmm de ce nu merge ??? removed from public acces

 7. Badmovie says:

  A fost din nou difuzata pe digi porcaria asta. Nu pot intelege cum a fost posibila crearea unei asemenea catastrofe si nici cum actori cu pretentii au acceptat sa joace in ea. Poate doar daca au dorit sa arate ca publicul inghite orice …

Spune-ne parerea ta despre acest film