Married Life – Căsnicia 2007, filme online HD, subtitrat în Română

Married Life – Căsnicia 2007, filme online HD, subtitrat în Română

Married Life – Căsnicia 2007, filme online HD, subtitrat în Română

Desfăşurându-şi evenimentele în anul 1949, filmul îl are în centrul atenţiei pe omul de afaceri de vârstă mijlocie Harry Allen (Chris Cooper) ce întreţine relaţii amoroase cu o văduvă de război mult mai tânără decât el pe nume Kay Nesbitt (Rachel McAdams). Simţindu-se tânăr din nou odată cu această relaţie el îi mărturiseşte celui mai bun prieten al său, Richard Langley (Pierce Brosnan), despre aventura pe care o are şi îl încurajează să-i viziteze amanta pentru a-i alunga singurătatea.

Richard îi urmează imediat sfatul şi se simte imediat atras de tânăra femeie. Richard descoperă ulterior faptul că şi soţia lui Harry, Pat (Patricia Clarkson), fără a şti despre infidelităţile soţului ei, are la rândul său o aventură cu un anume John O’Brien (David Wenham). Nerăbdător să-şi cimenteze relaţia înfloritoare cu Kay, Richard îi îndeamnă atât pe Harry cât şi pe Pat, în mod separat, să facă tot posibilul pentru a-şi păstra căsnicia.

Cu toate acestea, Harry este hotărât să renunţe la Pat şi să se însoare cu Kay. Problema este ca un divorţ ar umili-o şi ar răni-o foarte tare pe Pat aşa că Harry recurge la soluţia de-a o ucide încet şi sigur cu otravă. El o vizitează pe Kay, însă aceasta hotărăşte brusc să pună capăt relaţiei lor. Trist din cauza deciziei luate de Kay, Harry pleacă de la ea, dar se întoarce pentru a-i cere acesteia toate scrisorile pe care i le-a trimis de-a lungul vremii şi o găseşte pe aceasta în braţele lui Richard, care se ascunsese la etaj.

Urmăreşte online filmul Married Life – Căsnicia 2007, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

4 responses to “Married Life – Căsnicia 2007, filme online HD, subtitrat în Română”

  1. Patricia says:

    Mi-a placut mult.

  2. Maria says:

    Un film WOW! Simplu, banal, dar wow 🙂

  3. antonela says:

    super filmul. merita vazut

Spune-ne parerea ta despre acest film