Max Payne, film online subtitrat în Română

Max Payne, film online subtitrat în Română

Max Payne 2008, film online subtitrat în Română

Detectivul Max Payne un veteran al Departamentului de Poliţie din New York, secţia cazuri nerezolvate. El este măcinat de investigarea şi găsirea celui care i-a ucis soţia şi copilul. Informatorul lui Max, Trevor, îi oferă informaţii care-l conduc la trei dependenţi de droguri într-o staţie goală de tren. Ei încearcă să-l jefuiască pe Max într-o baie, dar în schimb Max interoghează unul dintre ei, însă fără vreun rezultat. În timp ce fugea, unul dintre dependenţii de droguri este atacat de o creatură înaripată şi apoi este lovit de un tren. La apartamentul lui Trevor, Max o întâlneşte pe Natasha Sax, care se ceartă cu sora ei.

Când Natasha pleacă, Max o caută şi dă peste nişte petrecăreţi care consumă un drog numit „Valkyr”. Când o găseşte, Max îi cere informaţii despre tatuajele ei şi o invită la el în apartament. Dar când ea încearcă să-l seducă şi face nişte comentarii deplasate în legătură cu soţia lui, Max o dă afară din apartament. După ce pleacă de la el, Natasha este atacată pe o alee de către creatura înaripată. În dimineaţa următoare, Natasha este găsită moartă şi portofelul lui Max este descoperit la locul crimei. Max devine astfel principalul suspect în acest caz, iar vechiul său partener, Alex Balder, ia parte la investigaţii.

Alex observă că tatuajul de pe braţul Natashei este similar al unuia găsit în investigaţia uciderii soţiei lui Max. Alex încearcă să-l contacteze, dar nu primeşte niciun răspuns aşa că se îndreaptă spre apartamentul lui, iar când Max ajunge acasă găseşte uşa larg deschisă şi apartamentul făcut vraişte, iar Alex este mort. Când încearcă să se dumirească ce s-a întâmplat, Max primeşte o lovitură de la spate şi este lăsat lat. El se trezeşte apoi în spital, iar prietenul său de încredere, BB Hensley, fostul partener al tatălui său în cadrul NYPD, se află lângă patul lui. Max îşi continuă apoi investigaţia şi se alege cu un partener neaşteptat – sora Natashei -, iar împreună descoperă noi indicii care-l apropie pe Max de criminalul soţiei sale.

Urmăreşte online filmul Max Payne 2008, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Server 2


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

8 responses to “Max Payne, film online subtitrat în Română”

 1. max says:

  frum …filmu merita vazut

 2. costel says:

  da merita vazut

 3. Stalin74 says:

  Frumos merita văzut

 4. Laur Ivan says:

  Nu are un fir narativ bun , e previzibil si nici nu are prea multa legatura cu primele 2 jocuri Max Payne din care se inspira .

 5. myrion says:

  minunat!!!nu il pierdeti nota ias da 20 daca ar fi. asa 1o++++

 6. andipanda says:

  dragut.

 7. Mike says:

  Nu se apropie nici pe jumatea primului joc, soundtrack-ul din primul max nu a fost introdus in film,si e demential, se putea mai mult, si povestea, si acțiunea, poate daca se va scoate al doilea max payne

Spune-ne parerea ta despre acest film