Max Steel 2016, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Max Steel 2016, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Max Steel 2016, film online HD, subtitrat în Română

Max McGrath (Ben Winchell) este un băiat timid în vârsta de 16 ani care s-a săturat să se tot mute dintr-un oraş într-altul împreună cu mama lui văduvă, Molly (Maria Bello). În prezent, cei doi s-au întors în oraşul natal al răposatului său tată (Mike Doyle), un om de ştiinţă care a murit în urmă cu mai mulţi ani într-un accident misterios. Fostul partener al răposatului său tată, Miles (Andy Garcia), care acum se ocupă de compania construită de ei doi, soseşte curând să îi ajute să se reacomodeze.

Nu trece mult până ce Max descoperă lucruri ciudate care încep să se petreacă în corpul său – cum ar fi capacitatea de-a lansa un fel de energie lichidă de culoare albastră din degete. Aparatele electronice sau electrocasnice încep să nu mai funcţioneze în prezenţa lui, iar uneori aruncă lucruri în aer fără să vrea. În scurt timp un vizitator îşi face apariţia pentru a explica toate aceste lucruri ciudate: un extraterestru ciudat pe nume Steel.

Steel îi explică modul în care a dobândit aceste puteri şi îl ajută pe Max să şi le controleze într-o fabrică abandonată unde are suficient spaţiu pentru a exersa. De îndată ce Max capătă încredere în el şi începe să se descurce mai bine cu noile sale puteri, Steel îi arată ce pot face împreună dacă se unesc fizic. Atunci când fac lucrul acesta cei doi devin o singură entitate, un super erou cunoscut ca Max Steel, echipat cu o armură, o rezistenţă sporită, abilitatea de-a zbura şi un lansator de energie în piept. Însă această putere atrage şi oamenii răi care vor să obţină această energie pe care o dobândesc ei.

Urmăreşte online filmul Max Steel 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

2 responses to “Max Steel 2016, filme online HD 720p, subtitrat în Română”

  1. Alice37 says:

    Mie mi a placut filmul si l am urmarit fara probleme.
    Multumesc filme-bune.net

  2. Smiki says:

    Pentru copii

Spune-ne parerea ta despre acest film