Me Before You 2016, filme online HD, subtitrat în Română

Me Before You 2016, filme online HD, subtitrat în Română

Me Before You 2016 (Înainte să te cunosc), film online HD, subtitrat în Română

Louisa Clark (Emilia Clarke) tocmai a fost concediată de la cafeneaua unde lucra până acum şi este nevoită să îşi găsească un nou loc de muncă. Nereuşind să-şi găsească altceva mai bun, ea ajunge îngrijitoare pentru Will Traynor (Sam Claflin), un fost bancher cinic ce a rămas complet paralizat în urma unui accident de motocicletă pe care l-a suferit în urmă cu doi ani şi acum este ţintuit într-un scaun cu rotile.

La început, el este rece şi nu e foarte încântat de atitudinea ei veselă şi optimistă, dar curând ea începe să-l cucerească şi devin mai întâi prieteni, iar apoi între ei se dezvoltă nişte sentimente ceva mai profunde, asta în ciuda faptului că Louisa are deja un iubit maratonist pe nume Patrick. Louisa află apoi că Will le-a oferit părinţilor săi un ultimatum de şase luni înainte de-al duce în Elveţia pentru a fi eutanasiat, el nedorind să mai ducă această viaţă de imobilizat.

Fiind un om mândru de el, ajuns în această situaţie grea, Will nu suportă să se vadă incapabil de-a face şi cele mai elementare lucruri, plus că are dureri greu de suportat. Louisa îşi creează în secret misiunea de-al face pe Will să se răzgândească şi îl ia pe acesta într-o aventură pentru a-i demonstra că viaţa merită trăită chiar şi în aceste condiţii grele. Cei doi pleacă în diverse locuri exotice, precum Mauritius, şi Louisa face tot posibilul pentru a-i schimba viziunea despre viaţă lui Will, dar acesta pare să fie de neînduplecat.

Urmăreşte online filmul Me Before You 2016 (Înainte să te cunosc), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

43 responses to “Me Before You 2016, filme online HD, subtitrat în Română”

 1. mihail says:

  superb,fara cuvinte

 2. ina says:

  superb+

 3. eduard says:

  nu am cuvinte.superb

 4. Lara says:

  emotionant….

 5. manu says:

  foarte frumos filmul dar trist

 6. florina says:

  Absolut superb! :((

 7. Catalin says:

  Foarte tare…
  O drama de nota 20 …

 8. Elena says:

  Este cea mai mare drama pe care am văzut o pana acum…mult prea multa drama. Minunat oricum… ne face sa ne apreciem mai mult sănătatea și viata

 9. Dacy says:

  Superrrr

 10. Diana R says:

  F fain,actori perfecti..

 11. Mirela says:

  Am vazt filmiul din plictseala,superb relizat,nota 20

 12. Monica says:

  Foarte bine jucat, atat de bine incat a parut real. Superb film!

 13. Andreea says:

  Best film ever. A big LIKE

 14. Alina says:

  Prea frumos!!!!

 15. alina says:

  Excelent film, insa ma asteptam la alt deznodamant..nu sunt de acord cu sinuciderea asistata..pacat..oricum a fost plin de romantism si actorii mi-au placut foarte mult..nota 20..

 16. alessandra says:

  e superb filmul! o lectie de viata, alina .. chiar daca nu esti de acord,in realitate subiectul acestui film este ca in realitate lumea a uitat de iubire, suntem dependenti de bani, nu intelegem ca defapt banii nu rezolva totul,ne ajuta dar sunt lucruri care nu le pot solutiona, ne invata ca totusi sentimentele sunt mai importante ca orice si ca majoritatea persoanelor au uitat acest lucru!

 17. Oana says:

  Nu am mai văzut de ceva timp un film asa bun felicitării!!!!

 18. P.S. says:

  foarte frumos

 19. nicu says:

  imi lipsesc cuvinte stiu atat ca nu trebue sa te dai batut poti trai mai departe cu o persoana care vrea sa fiie cu tine

 20. Cristina says:

  Acest film pur si simplu iti da posibilitatea sa te transpui in tot felul de sentimente: de la tristete la dragoste!

  Pur si simplu magic!

 21. Jon says:

  Khaleesee and Finnik!

 22. Lacry says:

  Frumos film!

 23. Lupu Daniel says:

  Este un film foarte bun din punctul meu de Vede. Tineti-o tot așa. Im place foarte mult. Mai ales că are un final la care nu mă așteptam.
  Oricum recomand filmul pentru toți iubitorii care vor să se schimbe în viața.

 24. flory says:

  frumos film de 10 ,am si plans foarte tragic finalul

 25. cristi says:

  e ok. Nota 7.5

 26. Simona says:

  WOW!!! Nu-mi vine sa cred cat m-a facut sa plang replica ESTI MOTIVUL PTR CARE MA TREZESC DIMINEATA!!!

 27. april doigg says:

  nota 10 mi-a placut enorm !

 28. april doigg says:

  nota 10 mi-a placut enorm !merita vazut

 29. Monica says:

  Recenzii corecte, note de 10, 20 meritate din plin! Nu ezitati sa il vedeti chiar daca nu sunteti fani drame. Este un film care din pacate reprezinta multe persoane aflate in aceasta situatie fizica dramatica. Nota 10 cu felicitari si din partea mea!

 30. Any says:

  Emotionant…

 31. Lara Moco says:

  Filmul merita toate premiile posibile,dar e tragic …..:(((

 32. lyly says:

  Un film exceptional

 33. natty says:

  frumos film, ma facut sa pling (

 34. Rodica Cilinca says:

  Emotionant film !

 35. andreea says:

  Love story,alte timpuri acelasi deznodamint.

 36. henuca.ro says:

  nota 10! emotionant, merita vizionat!

 37. zoia says:

  filmul nu mai exista , a fost sters …nu stiu motivul , daca tot este un film bun …de ce nu este pemis si noua sa-l vizionam ? Multumesc …sper sa-l pot viziona curand

 38. georgeta says:

  Cuvintele sunt goale…pur si simplu simt ca nu pot respira…, fiecare om ar trebui sa-l vada de cate ori este nemultumit de viata lui. Eu sunt o persoana greu de impresionat si o consumatoare mare de filme bune, dar pot sa spun ca de ani nu am mai fost atat de emotionata privind un film. BRAVO!!! Bun scenariu, regizare, actori potriviti, bine jucat!!! PERFECT!!!

 39. Mihaela says:

  Super!!!! Foarte interesant, emotionant, cu un sfarsit dramatic. Cu totii avem cate ceva de invatat din acest film! Vizionare placuta tuturor!

 40. rozyr says:

  un film foarte bun

 41. Raluca says:

  Excelent

 42. asm_C12 says:

  I admit, I did not go to the cinema with the thought that I would like this movie – romantic dramas are not exactly my kind, I just seem fairly realistic and not realistic. “Me Before You” surprised me in a pleasant way, and, if I had watched him alone, I would most probably need some napkins.

  The beginning of the film tells us Will Traynor (Sam Claflin), a successful young man from a wealthy family, with a girlfriend that every man would like in bed. Unfortunately, his life takes an unexpected turn he got hit by s motorcycle and remains paralyzed. Two years after this unfortunate incident, Louisa Clark (Emilia Clarke) loses her job and has to look for a new job to support her family. She becomes Will’s caregiver and, as anyone would expect, the two do not get along well at first, but soon they fall in love with each other.
  I said above that romantic dramas are not exactly what I like and I expected the story of this movie to be very simple: an ordinary girl and a rich young man fall in love, he does not want someone to lose his youth taking care of him, In the end, everything ends well and they get married and live happily ever after. But “Me Before You” is not such a movie.
  “Me Before You” can be a valuable lesson of life – it shows us why we should enjoy every moment as if it were the last one and at the same time teaches us that we must accept the choices of life of the people we love.
  From my point of view, it’s worth 10! It’s a movie that’s really worth seeing!

Spune-ne parerea ta despre acest film