Message from the King (2016), filme online subtitrat în Română

Message from the King (2016), filme online subtitrat în Română

Message from the King 2016, film online HD, subtitrat în Română

Jacob King călătoreşte din Africa de Sud în Los Angeles pentru a-şi căuta sora înstrăinată, Bianca. După ce ajunge, el este interogat de agenţii TSA despre motivul vizitei sale în America, fiind îngrijoraţi de faptul că acesta va rămâne în ţară şi va munci ilegal. King îi asigură pe aceştia că este doar într-o scurtă vacanţă şi va pleca înapoi în Africa de Sud după 5 zile. După ce se cazează la un hotel, King merge la ultima adresă unde ştie el că a locuit Bianca şi Trish, vecina ei, îi spune că aceasta s-a mutat cu câteva luni în urmă după ce a avut nişte probleme.

King admite faptul că a avut o ceartă cu sora lui care a făcut-o pe aceasta să plece din Africa de Sud, dar cu toate acestea ei au mai ţinut legătura până în urmă cu câteva luni. Neştiind unde este Bianca, Trish îi oferă lui King o geantă de-a acesteia cu anumite bunuri pe care le avea şi spune că poate proprietarul apartamentului unde a locuit ar şti unde este.

King se duce la casa proprietarului pentru a-l întreba despre Bianca şi acesta o descrie ca pe o fată petrecăreaţă care a fost nevoită să ia în custodie fiul soţului ei, Armand, după ce acesta i-a părăsit. De asemenea, acesta îi mai spune lui King că Bianca nu a mai putut să facă faţă facturilor tot mai numeroase şi tipul care conduce o spălătorie auto din zonă ar fi ajutat-o să se mute, numai că acea spălătorie despre care e vorba e condusă de nişte gangsteri ce susţin că n-au văzut-o niciodată pe femeie.

Urmăreşte online filmul Message from the King 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

7 responses to “Message from the King (2016), filme online subtitrat în Română”

 1. BRINDUSA says:

  TARE!

 2. bombfire says:

  neasteptat de bun 9

 3. spartacus says:

  bunicel…merita un 8 🙂

 4. neacsu ion says:

  pot sa spun ca a fost un film superb care il recomand cu cea mai mare placere tuturor.

 5. covaci says:

  Bun film.Nota 9

 6. ady says:

  Bun,bun 9.5.

 7. Adi says:

  foarte bun 10

Spune-ne parerea ta despre acest film