Mission: Impossible – Fallout 2018, fime online subtitrat în Română

Mission: Impossible – Fallout 2018, fime online subtitrat în Română

Mission: Impossible – Fallout 2018, film online subtitrat în Română

Cele mai bune intenţii de multe ori se întorc pentru a te bântui. În această nouă Misiune Imposibilă îl regăsim pe Ethan Hunt (Tom Cruise) şi echipa lui de la IMF împreună cu câţiva aliaţi cunoscuţi de ai lor care se află într-o cursă contra timp în tentativa de-a repara răul produs într-o misiune care a decurs cum nu se poate mai rău, provocând consecinţe dramatice. Desi nu a fost direct implicat în misiunea respectivă, Ethan se oferă să repare răul produs de colegii săi de unitate.

Această disponibilitate a lui Ethan de-a se aventura într-o misiune extrem de periculoasă ridică mai multe semne de întrebare din partea celor de la CIA care nu sunt prea convinşi de bunele intenţii ale lui Ethan şi încep să îl suspecteze că ar avea anumite motive ascunse. Chiar mai mult decât atât, ei au motive să pună la îndoială însăşi loialitatea lui Ethan, astfel că acesta va avea de trecut o mulţime de obstacole, printre care şi un grup de criminali, pentru a repara imaginea agenţiei sale şi a împiedica producerea unei catastrofe mondiale.

Momentan filmul online Mission: Impossible – Fallout 2018 nu există, dar va fi adăugat pe site de îndată ce va fi posibil. Premiera în cinematografe va avea loc în data de 27 iulie.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film