Archive for the ‘Mister’ Category

Indiana Jones and the Temple of Doom, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Indiana Jones and the Temple of Doom 1984 (Indiana Jones și Templul morții), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Indiana Jones and the Temple of Doom 1984 (Indiana Jones și Templul morții), film online HD, subtitrat în Română

În anul 1935, Indiana Jones (Harrison Ford) a scăpat ca printre urechile acului din ghearele lui Lao Che, un şef mafiot din Shanghai, China. Alături de companionul său chinez în vârstă de 11 ani, Short Round (Jonathan Ke Quan) şi cu o cântăreaţă pe nume Willie Scott (Kate Cap Read more »

Westworld 2016, sezonul 1, seriale online subtitrat în Română

Westworld

Westworld 2016, sezonul 1, serial online subtitrat în Română

Teddy şi Dolores, două gazde robotice cu legături romantice din parcul tematic Westworld, sunt atacate de Omul în Negru, un oaspete uman misterios care se află în căutarea unui labirint. În momentul în care gazdele încep să se comporte ciudat, Bernard caută problema şi concluzionează că aceasta este cauzată de nişte erori din Read more »

Taboo (2017), sezonul 1, seriale online subtitrat în Română

Urmărește online serialul Taboo 2017, sezonul 1, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Taboo (2017), sezonul 1, serial online subtitrat în Română

Serialul Taboo 2017 îşi desfăşoară evenimentele la începutul anilor 1800, atunci când James Delaney (Tom Hardy), care era prezumat mort, însă acesta se întoarce în Londra, din Africa de Sud, după 12 ani pentru a participa la înmormântarea tatălui său, având în posesie paisprezece diamante furate din Africa. Cu excepţia unei mici prop Read more »

Rocky Handsome 2016, filme online HD, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Rocky Handsome 2016, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Rocky Handsome 2016, film online HD, subtitrat în Română

Evenimentele filmului se desfăşoară în oraşul Goa, acolo unde Kabir „Rocky” Ahlawat (John Abraham) duce o viaţă liniştită conducând o casă de amanet. Vecina lui este Anna (Nathalia Kaur), o dependentă de droguri care dansează în bar. Ea locuieşte împreună cu fetiţa ei Naomi care se ataşează de el şi îi spune că este „Chipeş”. Între Read more »

Call of Heroes (2016), filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Call of Heroes 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Call of Heroes 2016, film online HD, subtitrat în Română

China a decăzut foarte mult şi este condusă de către guverne militare care concurează între ele după dizolvarea Dinastiei Qing. Pe când Mareşalul Cho, fiul unui guvernator militar, hoinăreşte prin zona Shitoucheng şi îşi face de cap pe acolo, omorând oameni la întâmplare şi furând de la civilii inocenţi, o profesoară pe nume Ms Pak fuge împ Read more »

Nocturnal Animals (2016), filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Nocturnal Animals 2016 (Animale Nocturne), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Nocturnal Animals 2016 (Animale Nocturne), film online HD, subtitrat în Română

Proprietara unei galerii de artă, Susan Morrow (Amy Adams), primeşte manuscrisul unui roman scris de către fostul ei soţ cu care nu a mai ţinut legătura de mult, Edward Sheffield (Jake Gyllenhaal), însoţit de o invitaţie la cină atunci când va veni la Los Angeles. Dezamăgită de faptul că actuala ei căsnicie cu omul de afaceri Hutton Read more »

Three Days of the Condor 1975, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Three Days of the Condor 1975 (Cele trei zile ale condorului), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Three Days of the Condor 1975 (Cele trei zile ale condorului), film online HD, subtitrat în Română

Joe Turner (Robert Redford) este un analist CIA cu nume de cod „Condor”. El lucrează într-un birou clandestin în New York care serveşte drept „Societatea Americană Literară Istorică”. Sarcina lui Turner este aceea de-a citi cărţi, reviste şi ziare din lumea întreagă, căutând sensuri ascunse în ele şi idei noi. Ca parte a îndatoririlor sale, Read more »

Arrival – Primul Contact 2016, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Arrival - Primul Contact 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Arrival – Primul Contact 2016, film online subtitrat în Română

În timp ce lingvista Louise Banks (Amy Adams) se află la serviciu, 12 nave spaţiale extraterestre îşi fac apariţia în diverse locuri de pe planeta noastră. Ea este solicitată de Colonelul Armatei Americane Weber (Forest Whitaker) să se alăture unei echipe în care se mai află şi fizicianul Ian Donnelly (Jeremy Renner) pentru a înţelege mai bine cu Read more »

The Big Bang 2011, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Big Bang 2011, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Big Bang 2011, film online HD subtitrat în Română

Detectivii Poley (William Fichtner), Frizer (Thomas Kretschmann) şi Skeres (Delroy Lindo) îl interoghează pe Ned Cruz (Antonio Banderas), un detectiv particular din Los Angeles care le spune că în urmă cu cinci ani mafiotul rus Skinny Faddeev a oferit diamante în valoare de 30 de milioane de dolari lui Anton (Robert maillet), un boxer care urma să piardă intenţionat o luptă împotriva nepotului Read more »

A Very Long Engagement 2004, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul A Very Long Engagement / Un long dimanche de fiançailles 2004 (O logodnă foarte lungă), cu subtitrare în Română și calitate HD.

A Very Long Engagement / Un long dimanche de fiançailles 2004 (O logodnă foarte lungă), film online HD, subtitrat în Română

DESCRIEREA CE URMEAZĂ ESTE MULT PREA DETALIATĂ!!! Cinci soldaţi francezi sunt acuzaţi că s-au mutilat singuri pentru a nu mai fi înrolaţi în armată în timpul Primului Război Mondial. Ei sunt condamnaţi să înfrunte o moarte sigură şi trimişi în „tărâmul nimănui” între tranşeele Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online