Modigliani (2004), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Modigliani (2004), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Modigliani 2004, film online HD 720p, subtitrat în Română

Plasat în Parisul anului 1919, filmul prezintă viaţa artistului italian Amedeo Modigliani şi pune accent pe relaţia de rivalitate dintre el şi Pablo Picaso atunci când ambii se aflau în capitala Franţei. Modigliani, un italian evreu din Livorno, se îndrăgosteşte de tânăra şi frumoasa femeie franceză catolică pe nume Jeanne. Cei doi ajung să aibă şi un copil împreună, dar tatăl lui Jeanne trimite bebeluşul la o mănăstire pentru a fi crescut de măicuţe. Modigliani este tulburat, dar are nevoie de bani pentru a lua în custodie şi a creşte el copilul.

Marea salvare ar putea să vină pentru el din partea unei competiţii anuale de artă ce se desfăşoară chiar în Paris. Nici Modigliani şi nici Picaso nu au intrat în această competiţie deoarece erau de părere că un astfel de concurs este sub demnitatea lui de adevăraţi artişti. Numai că Modigliani este nevoit să reconsidere această părere din cauza problemelor financiare şi dorinţei de-a recupera copilul, aşa că se înscrie la competiţie.

La rândul său, văzând că marele rival s-a înscris acolo, hotărăşte să participe şi el. Întregul paris este cuprins de fericire şi se gândesc cine va reuşi să câştige marele premiu. Conştienţi de faptul că toţi artiştii din Paris vor face absolut tot ce este omeneşte cu putere pentru a învinge doi iluştri competitori, Modigliani încearcă să creeze o capodoperă cu care să ia faţa tuturor. De îndată ce o termină, el îşi sună agentul şi bunul prieten Léopold Zborowski pentru a duce personal pictura la competiţie şi a se asigura că nu o atinge absolut nimeni.

Urmăreşte online filmul Modigliani (2004), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

4 responses to “Modigliani (2004), filme online HD 720p, subtitrat în Română”

 1. Valeriu Ion Gagiulescu says:

  Filmul este reuşit. Nu mă pot abţine, însă, să nu-l compar cu un altul văzut cu peste o jumătate de secol mai înainte. Impresiile sunt subiective şi nu vreau să le dezvolt. Dar….încă de la început…..m-a frapat o situaţie care mi-a stricat buna dispoziţie. Filmul începe într-un bistro parizian în 1919 ! Şi cântăreaţa interpretează melodia ” Ionel, Ionelule” ! Care este compusă în 1937 de către George Zbârcea, alias Claude Romano ! Impardonabil ! Păcat !

  • Daniela Popescu says:

   Mi-a plăcut atenția dvs. la detalii precum și cultura generala…aveți dreptate, ma mir cum cineaștii ăștia bagă atâta bănet în filme și nu-și fac temele elementare privind reflectarea corectă istoric a unor elemente precum muzica, evenimentele din film etc.

 2. Nick says:

  Este un film reusit ….casting interesant !

 3. marius be says:

  O capodopera ……

Spune-ne parerea ta despre acest film