Monte Carlo 2011, film online subtitrat în Română

Monte Carlo 2011, film online subtitrat în Română

Monte Carlo 2011, film online subtitrat în Română

Grace este o tânără din Texas care îşi doreşte foarte tare să meargă la Paris după ce termină liceul, aşa ca ea şi prietena ei cea mai bună, Emma, lucrează drept chelneriţe pentru a strânge banii necesari călătoriei, dar nu reuşesc acest lucru. Mama şi cu tatăl ei vitreg se oferă să le sponsorizeze mica expediţie, dar vor trebui să o ia cu ele şi pe sora vitregă, Meg.

 

Odată ajunse acolo, călătoria de vis se transformă într-un adevărat coşmar din cauza hotelurilor mizere în care sunt cazate şi a plictiselii pe care un ghid neinspirat o imprimă turului de vizitare a obiectivelor turistice. După ce Meg este abordată de un tânăr drăguţ şi vorbesc preţ de câteva clipe, autocarul cu care se deplasau cele trei fete pleacă fară ele şi, ca tacâmul să fie complet, începe să plouă, iar ele se duc într-un hotel de fiţe pentru a se usca.

Grace este confundată de către angajaţii hotelului cu o moştenitoare britanică, foarte răsfăţată, nesuferită şi cu un comportament scandalos, pe nume Cordelia, cu care seamană izbitor din punct de vedere fizic. Făcând schimb de identitate cu înfumurata Cordelia, Grace şi însoţitoarele ei sunt urcate într-un avion privat cu destinaţia Monte Carlo şi au parte de aventura vieţii lor, fiind vânate de paparazzii, îmbrăcate în rochii de gală şi invitate la dineuri şi baluri. În plus, Grace, Emma şi Meg par să-şi fi găsit sufletele-pereche în persoanele lui Theo, Owen şi respectiv Riley.

Urmăreşte online filmul Monte Carlo, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

CD 1

CD 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

6 responses to “Monte Carlo 2011, film online subtitrat în Română”

 1. andreea says:

  cel mai tare film frumos filmu

 2. Alexandra says:

  Placut. Plin de situatii neprevezute,relaxant,amuzant.Perfect pentru o dupa-amiaza de Duminica.

 3. iuliana dagan says:

  nu merge fimult

 4. Lina says:

  The movie is amazing…I like you Meg ★…I can see it again and againg…the best movie that I saw

 5. Don't hate the player but the game says:

  Nu merge nicun un site am vasut trailerul si e super dar nu merge ???????????

Spune-ne parerea ta despre acest film