Morning Glory, film online subtitrat în Română

Morning Glory, film online subtitrat în Română

Morning Glory 2010 (Matinal cu scandal), film online DVDRip, subtitrat în Română

Aspiranta producătoare de ştiri Becky Fuller (Rachel McAdams) şi-a dorit din copilărie să lucreze la emisiunea „Today”, dar dedicarea ei pentru carieră a făcut-o cam inabordabilă pentru bărbaţi. După ce a fost pusă pe liber de la matinalul local „Good Morning New Jersey”, mama ei o sfătuieşte să renunţe la acest vis înainte de-a se face de râs. Totuşi, Becky nu se lasă învinsă şi îşi trimite CV-ul în mai multe locuri. În cele din urmă, ea primeşte un apel de la IBS care caută un producător pentru matinalul lor cu audienţe sub aşteptări, „DayBreak”. După un interviu descurajant cu Jerry Barnes (Jeff Goldblum), care respinge atât ideea emisiunii cât şi pe ea, Becky se întâlneşte în lift cu idolul ei, veteranul jurnalist Mike Pomeroy (Harrison Ford).

Mike se comportă nepoliticos cu ea, dar un alt individ din lift îi spune că acesta este un comportament tipic lui şi să nu o ia personal. Trecând, aparent, peste judecata sa dreaptă, Jerry o angajează pe Becky drept producător executiv la DayBreak. În prima ei zi, Becky realizează că a semnat pentru o emisiune aflată în criză de bani şi de idei. După ce o întâlneşte pe Colleen Peck (Diane Keaton), o prezentatoare acerbă care pronostichează că Becky va ceda curând, ea îl concediază pe coprezentatorul lui Colleen, îngâmfatul Paul McVee.

Becky îl alege pe Mike să fie noul coprezentator. Mike este sub contract cu IBS, dar a găsit o portiţă prin care să fie plătit chiar dacă nu este folosit. Becky nu se lasă şi găseşte o clauză în contract prin care, practic, îl şantajează pentru a accepta postul. Ea face apoi cunoştinţă cu un alt producător de la IBS, Adam Bennett (Patrick Wilson), care a lucrat în trecut alături de Mike. După ce iniţial fac echipă „împotriva” lui Mike, cei doi încep să iasă în oraş împreună. Totuşi, Mike nu se lasă învins fără luptă şi încearcă să saboteze apariţia alături de Colleen şi se îmbată înainte de-a intra în direct.

Urmăreşte online filmul Morning Glory 2010 (Matinal cu scandal), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

3 responses to “Morning Glory, film online subtitrat în Română”

  1. Mika says:

    Super comic,emotionant,merita vazut!,multumesc, mi-a dat energie pentru o dimineata asa urita si ploioasa… si acum inapoi la treaba….

  2. Cristina says:

    Foarte dragut filmul ! Amuzant.

  3. Diana says:

    suuper film…multumesc….!!!!FELICITARI!!!!!

Spune-ne parerea ta despre acest film