Murder at 1600 (1997), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Murder at 1600 (1997), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Murder at 1600 – Crima la nr. 1600 (1997), film online HD subtitrat în Română

Un om de serviciu de la Casa Albă din Washington o găseşte într-o toaletă pe Carla Town (Mary Moore), moartă. Detectivul de la divizia de omucideri a Poliţiei Metropolitane, Harlan Regis (Wesley Snipes), al cărui bloc unde locuieşte urmează a fi demolat pentru a se face loc unor parcări, este desemnat să se ocupe de acest caz. La Casa Albă, Regis este prezentat Directorului Serviciului Secret American Nick Spikings (Daniel Benzali), Consilierului de Securitate Naţională Alvin Jordan (Alan Alda) şi agentei Serviciului Secret Nina Chance (Diane Lane).

Spikings o desemnează pe Chance, o fostă trăgătoare de elită campioană Olimpică, să îl supravegheze îndeaproape pe Regis. În paralel cu toate aceste lucruri, cei de la Casa Albă trebuie să se descurce şi cu o criză internaţională: Preşedintele american Jack Neil (Ronny Cox) a încercat să rezolve o situaţie în care cetăţeni americani sunt ţinuţi prizonieri în Korea de Nord şi unii oameni – inclusiv câţiva membri din cercul său de apropiaţi, conduşi de Vicepreşedintele Gordon Dylan – sunt de părere că preşedintele nu stăpâneşte situaţia cum ar trebui.

Omul de serviciu care a găsit cadavrul, Cory Allen Luchessi (Tony Nappo), este principalul suspect deoarece a avut o tentativă eşuată de-a o cuceri în trecut pe Carla, aşa că este arestat şi interogat, dar mărturia sa fără ezitare şi unele dovezi prea evidente îl fac pe Regis să creadă că i s-a înscenat toată tărăşenia şi Serviciul Secret ar putea fi implicat într-o tentativă de muşamalizare a cazului şi încearcă să-l scoată pe bărbatul respectiv drept ţap ispăşitor pentru a nu se ajunge undeva mai departe, la adevăratul făptaş care ar fi putea fi o persoană de rang înalt.

Urmăreşte online filmul Murder at 1600 – Crima la nr. 1600 (1997), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Murder at 1600 (1997), filme online HD 720p, subtitrat în Română”

  1. covaci says:

    Bun film.Nota + 10 !

Spune-ne parerea ta despre acest film