My Best Friend’s Girl 2008, filme online subtitrat în Română

My Best Friend’s Girl 2008, filme online subtitrat în Română

My Best Friend’s Girl 2008 (Doi burlaci şi-o… blondă), film online HD, subtitrat în Română

Sherman „Tank” Turner (Dane Cook) este un operator de relaţii cu clienţii şi un afemeiat cu o pasiune specială: Dacă un tip pierde o fată şi o doreşte înapoi, el se lasă angajat pentru a o cuceri şi a o scoate pe fata respectivă la o întâlnire groaznică pentru a o face să creadă că cel de care s-a despărţit este o alternativă mai bună. Pe parcursul întâlnirii el se comportă în cele mai urâte moduri şi convinge femeile respective că bărbatul pe care l-au părăsit nu era chiar aşa rău.

El împarte un apartament cu vărul său vitreg Dustin (Jason Biggs), iar acesta s-a îndrăgostit de colega de serviciu, Alexis (Kate Hudson). Dustin o scoate în oraş pe Alexis la o întâlnire în care-i mărturiseşte sentimentele pe care le are faţă de ea, însă acesta insistă că ar fi mai bine să rămână doar prieteni. După întâlnire, Dustin îi povesteşte lui Tank şi acesta se oferă voluntar să îl ajute.

La început, Dustin refuză, nedorind ca Tank să se apropie de Alexis, dar în ziua următoare o vede pe aceasta flirtând cu un alt coleg de serviciu şi îl roagă el pe Tank să o scoată la întâlnire şi s-o facă să regrete. Tank îşi pune repede planul în aplicare şi o scoate în oraş, dar chiar dacă se comportă urât întreaga noapte, Alexis este prea beată ca să observe aceste lucruri sau să-i pese de ele. După aceea, Alexis îl sună pe Dustin şi îi spune că întâlnirea cu Tank a motivat-o să vrea să iasă la întâlniri şi cu alţi bărbaţi.

Urmăreşte online filmul My Best Friend’s Girl 2008 (Doi burlaci şi-o… blondă), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

3 responses to “My Best Friend’s Girl 2008, filme online subtitrat în Română”

  1. gina says:

    MI-A PLACUT FOARTE BUN

  2. ali78 says:

    bun filmul! merita vazut

Spune-ne parerea ta despre acest film