Nebraska 2013, filme online subtitrat în Română

Nebraska 2013, filme online subtitrat în Română

Nebraska 2013, film online subtitrat în Română

Woody Grant (Bruce Dern) este oprit de poliţie în Billings, Montana, iar de acolo este preluat de fiul său, David (Will Forte), care află că tatăl său doreşte să meargă în Loncoln, Nebraska, pentru a încasa un premiu de 1 milion de dolari câştigat la o tombolă. Când David vede acea scrisoare în care se presupune că tatăl său ar fi câştigat suma respectivă, el îşi dă seama că este o mică înşelătorie menită să-l facă să cumpere abonamente la reviste. El se duce pe Woody înapoi acasă, iar mama lui David, Kate (June Squibb) se enervează deoarece Woody insistă în continuare că a câştigat banii.

Acest lucru se repetă, iar David şi fratele său, Ross (Bob Odenkirk), un prezentator local de ştiri, discută despre posiblitatea de-al interna într-un azil pe tatăl lor. Mai târziu, David primeşte vizita fostei sale iubite, Noel (Missy Doty), care îi înapoiază lucrurile şi refuză să se mute înapoi cu el. Conversaţia lor este întreruptă brusc atunci când mama lui David îl sună pentru a-l anunţa că Woody a plecat iarăşi de acasă. În cele din urmă, spre disperarea mamei sale, David hotărăşte să-l ducă el însuşi pe Woody până în Lincoln.

În drumul lor, ei ajung şi în oraşul natal al lui Woody, „Hawthorne”, din Madison County, Nebraska, şi iau prânzul împreună cu fratele lui Woody, Ray (Rance Howard), şi familia acestuia. Cei doi îşi petrec timpul depănând amintiri cu ceilalţi membri ai familiei. Atunci când David menţionează despre problemele pe care le are Woody – iar Woody susţine că nu şi-a iubit soţia şi nici nu şi-a dorit să aibă copii – ei încep să se certe, iar Woody pleacă de unul singur. El intră apoi într-un bar şi se întâlneşte cu fostul său partener Ed Pegram (Stacy Keach), spunându-i că a câştigat un milion de dolari, iar vestea se răspândeşte cu repeziciune în întregul oraş.

Urmăreşte online filmul Nebraska 2013, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

8 responses to “Nebraska 2013, filme online subtitrat în Română”

 1. Elena says:

  Bun….invataminte la final, suflet…

 2. mihaidanut says:

  a fost foarte bun si educativ.

 3. natasa says:

  Un film ff bun, din pacate toti ajungem la o varsta la care memoria ne slabeste, dar sa speram ca familia (copii nostri), vor ramane langa noi.

 4. catalin says:

  foarte bun,sa ne pretuim batranii cat ii avem…..

 5. Bruce says:

  Vazut prin ochii unui alcoolic filmul se vede altfel.Impresionant rolul jucat de batranel,ma bucur ca filmul a intrat in top 10 in 2013.

 6. erika says:

  NU E FILMULLLL

 7. Mon says:

  Nu merge filmul

Spune-ne parerea ta despre acest film