Necromentia 2009, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Necromentia 2009, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Necromentia 2009, film online HD, subtitrat în Română

Travis are grijă de fratele său mai mic, bolnav mintal, şi lucrează ca torţionar pentru cine are nevoie de el. De asemenea, el este şi dependent de heroină, însă adevărata daună i-o produce ketamina, catapultându-l pe acesta în tărâmul unui demon cu ochii negri numit Morbius. Acesta îl informează pe Travis că fratele său a fost luat de un alt demon problematic numit Mister Skinny. Mister Skinny apare în forma unui măcelar caucazian gras cu o mască de porc.

Acesta îl ispiteşte pe băiat pentru prima oară prin eviscerarea dădacei sale adormită. Dacă Travis îl va ajuta pe Morbius să se răzbune, atunci el susţine că îl va ajuta să îşi găsească fratele decedat. Morbius îl îndeamnă pe Travis să îl găsească pe Hagen şi să cadă la o înţelegere cu el pentru a-l folosi ca modalitate de-a ajunge în Iad. Travis face acest lucru prin promisiunea faţă de disperatul Hagen cum că poate să intre într-un nou tărâm şi are posiblitatea de-a recupera sufletul iubitei sale.

După aceea, Travis începe să cresteze simboluri demonice pe spatele lui Hagen şi îl trimite direct în Iad acolo unde este mutilat într-un mod cumplit de o bestie monstruoasă fără ochi înainte de-a porni în căutarea iubitei sale. Travis îl urmează cu speranţa că îşi va găsi la rândul său fratele şi este atras în întuneric de-o bestie îngrozitoare. Morbius este apoi controlat de o altă entitate care seamănă cu un bărbat adult cu părul cărunt şi o mască de gaze pe faţă.

Urmăreşte online filmul Necromentia 2009, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Necromentia 2009, filme online HD 720p, subtitrat în Română”

  1. POSIBIL PARANORMAL says:

    davidoff spune ca este un film stralucitor de bun in intunericul sclipitor singeriu rastignit cu capul in jos al Stanistilor ,mai zice ca poti resuscita sufletul cadavrelor ,excitindu-le cel putin odata ,daca pletele tale murdare de singele lor ,mingiie usor pielea lor neputrezita ce inca pastreaza parfumul dat in zorii nascatori de viata .Acum e noapte si linistea cerului negru se contopeste cu negrul pamintului scos din groapa nesfirsita ,davidoff spune iara ,atras in infinitul gropii intru iar cu bocancii negrii ,voi ravasiti pamintul .

Spune-ne parerea ta despre acest film