Night at the Museum, filme online subtitrat în Română

Night at the Museum, filme online subtitrat în Română

Night at the Museum 2006 (O noapte la muzeu), film online DVDRip, subtitrat în Română

Larry Daley (Ben Stiller) nu reuşeşte să-şi menţină un serviciu stabil şi a eşuat în mai toate tentativele sale de afaceri. Erica Daley (Kim Raver), fosta lui soţie, crede că este un exemplu negativ pentru fiul lor de zece ani, Nick Daley (Jake Cherry), iar Larry se teme că puştiul va ajunge să-l respecte mai mult pe viitorul tată vitreg, Don (Paul Rudd), după ce acesta îi spune că nu mai vrea să joace hockey, aşa cum îşi dorea când locuia cu el, pentru a deveni comerciant de obligaţiuni precum Don. Cecil Fredericks (Dick Van Dyke), un paznic bătrân pe cale de-a se pensiona de la Muzeul American de Istorie Naturală, îl angajează pe Larry în ciuda CV-ului său nepromiţător.

Din cauza recentelor probleme financiare, responsabilii muzeului vor să reducă din cheltuieli şi să renunţe la Cecil şi cei doi colegi ai săi, Gus (Mickey Rooney) şi Reginald (Bill Cobbs), lăsându-l pe Larry singurul paznic. Aceştia îl sfătuiesc să lase câteva lumini aprinse şi îl avertizează să nu lase nimic să „intre… sau să iasă” din muzeu. De îndată ce se lasă seara, Larry descoperă că exponatele din muzeu prind viaţă, inclusiv un schelet de Tiranozaur poreclit „Rexy” care se comportă precum un câine.

În haosul produs, Roosevelt este singurul care-l ajută pe Larry şi îi explică acestuia motivul pentru care exponatele prind viaţă în fiecare noapte, încă din anul 1952. Însă nu este aşa mare problemă dacă rămân în interiorul muzeului, problema apare dacă răsăritul soarelui le prinde afară, atunci ele se vor transforma în ţărână. Cu ajutorul lui Roosevelt el reuşeşte să restabilească ordinea şi nu renunţă la acest post. Sfătuit de Cecil, Larry începe să studieze istoria pentru a se pregăti mai bine de nopţile viitoare. Şi ce mai nopţi pe cinste vor fi…

Urmăreşte online filmul Night at the Museum 2006 (O noapte la muzeu), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


SERVER 1

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

10 responses to “Night at the Museum, filme online subtitrat în Română”

 1. dorel says:

  O comedie reusita dupa o idee nastrusnica! Cine a evoluat (ca sa parafrazez o replica din acest film) , prin vizionarea acestui film? Noi , cei care l-am vazut!

 2. fresh says:

  bestial film chiar reusit merita

 3. […] doi ani după evenimentele din filmul precedent, Larry Daley (Ben Stiller) este acum directorul executiv al Daley Devices, o companie care vinde […]

 4. Daniel Vănescu says:

  Este bestial filmul , uite-te !! Nu o să regreți !

  Nota 10 cu felicitări !

 5. flo says:

  Foarte buna filmul, o comedie reusita

 6. Vero says:

  this video has been removed from public access!filmul nu se poate vedea!

 7. Vero says:

  filmul nu merge

 8. veronica says:

  merci!

 9. veronica says:

  …dar se incarca greu si se tot intrerupe!

Spune-ne parerea ta despre acest film