Night Watch – Rondul de noapte, filme online subtitrat în Română

Night Watch – Rondul de noapte, filme online subtitrat în Română

Night Watch – Nochnoy dozor 2004 (Rondul de noapte), film online HD, subtitrat în Română

„Ceilalţi” sunt nişte ființe cu puteri speciale care sunt divizaţi în două tabere, fiecare dintre ei aliindu-se cu forţele Luminii sau forţele Întunericului care s-au războit dintotdeauna. Geser, Lodrul Luminii, realizează că aceste două forţe vor ajunge să se anihileze una pe cealaltă. El a oprit bătălia şi a venit cu o propunere de pace faţă de Lordul Întunericului, Zavulon. Pentru a se asigura că ambele tabere vor respecta regulile tratatului de pace, Lumina va pune un „Paznic de Noapte” pentru a monitoriza Intunericul, iar acesta va avea un „Paznic de Zi” pentru a face acelaşi lucru cu Lumina.

Acest armistiţiu s-a păstrat vreme de mai multe secole la rând. În Moscova zilelor noastre, Anton Gorodetsky, vizitează o vrăjitoare pe nume Daria şi îi cere să facă o vrajă pentru a o face pe soţia lui să revină la el, aceptând faptul că ea trebuie să renunţe la copilul pe care-l poartă în pântece ca parte a vrăjii. Chiar înainte de completarea vrăjii, două siluete sosesc şi o reţin pe Daria, împiedicând-o să termine vraja.

Când siluetele observă faptul că Anton este capabil să le vadă, ele realizează că acesta este un „Altul”. 12 ani mai târziu, Anton a devenit membru al Rondului de Noapte şi lucrează în aceeaşi echipă. La solicitarea lui Anton, Kostya, vecinul său, îl ia să-l vadă pe tatăl său, un măcelar, pentru a-i oferi sânge să bea. Tatăl acceptă, dar îi spune lui Kostya că membrii Rondului de Noapte beau sânge doar în momentul în care vânează vampiri precum ei.

Urmărește online filmul Night Watch – Nochnoy dozor 2004 (Rondul de noapte), cu subtitrare în Română și calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

2 responses to “Night Watch – Rondul de noapte, filme online subtitrat în Română”

  1. alex says:

    Un super prost film.

  2. Cosmin says:

    O porcarie de film. NU recomand!

Spune-ne parerea ta despre acest film