Now You See Me, film online subtitrat în Română

Now You See Me, film online subtitrat în Română

Now You See Me 2013 (Jaful Perfect), film online DVDRip, subtitrat în Română

Patru magicieni – Daniel Atlas, Henley Reeves, Jack Wilder şi Merritt McKinney – sunt aduşi laolaltă de un binefăcător misterios şi, un an mai târziu, îşi folosesc abilităţile la Las Vegas sub numele de „Cei Patru Călăreţi”, sponsorizaţi de Arthur Tressler, un magnat în domeniul asigurărilor. În timpul unui spectacol „Călăreţii” invită un membru din public pentru a-i ajuta la următorul truc, acela de-a jefui o bancă! Bărbatul, aparent, este teleportat la banca sa din Paris, unde activează o conductă de aer care absoarbe banii şi îi aruncă în mulţimea participantă la spectacolul din Las Vegas.

Agentul FBI Dylan Rhodes este chemat să investigheze jaful şi este ajutat de Agentul de la Interpol Alma Vargas. Ei îi interoghează pe Călăreţi, dar îi eliberează atunci când nu se găseşte nicio explicaţie rezonabilă în legătură cu jaful, alta decât magia. Rhodes apoi se întâlneşte cu Thaddeus Bradley, un fost magician care face bani dezvăluind secretele din spatele trucurilor celorlalţi magicieni. Bradley a fost în public şi crede că Cei Patru Călăreţi au furat banii cu mai multe săptămâni în urmă şi au manipulat publicul pentru a-i face să creadă că jaful s-a petrecut în acel moment.

Rhodes, Bradley şi Vargas participă la următorul spectacol pe care-l ţin Călăreţii în New Orleans. Punctul culminant al spectacolului este acela de-a goli contul bancar al lui Tressler şi oferirea banilor publicului, care este cuprins din oamenii cărora aplicaţiile pentru asigurare le-au fost respinse sau reduse de compania lui Tressler. Rhodes încearcă să-i aresteze pe Călăreţi, dar ei reuşesc să fugă fiind ajutaţi de publicul care a fost hipnotizat să pună la pământ pe oricine strigă „STAI!”. Furios, Tressler îl angajează pe Bradley pentru a demasca şi umili Cei Patru Călăreţi la următorul spectacol.

Mai târziu, în timp ce investiga trecutul Călăreţilor, Vargas aude nişte zvonuri privind o societate secretă denumită „The Eye” şi îi sugerează lui Rhodes că acest caz ar putea avea legătură cu un magician pe care l-a demascat în trecut Bradley şi a fost atât de umilit încât a încercat să pună în practică un număr sub apă foarte dificil şi s-a înecat.

Din distribuţie fac parte, printre alţii, Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Isla Fisher, Dave Franco, Mélanie Laurent, Morgan Freeman.

Urmăreşte online filmul Now You See Me 2013 (Jaful Perfect), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Server 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

20 responses to “Now You See Me, film online subtitrat în Română”

 1. grig says:

  nu pot vedea filmul: jaful perfect(now you see me)
  am fost multumit pana acum de saitul acesta si de calitatea filmelor si de subtitrare.
  ANONIMOUS,cand reusesti daca ai timp da-mi un semn prin e-mail
  Cu multumiri.

  • Anonymous says:

   Din păcate încă n-a apărut subtitrarea în Română. Băieţii şi fetele care se ocupă de aşa ceva deocamdată n-au reuşit să facă titrare şi pentru acest film.

 2. grig says:

  multumesc pentru intentie,astept subtitrarea in romana pt.ca nu ma descurc
  ff bine cu engleza si filmul chiar e bun ,merita vazut.

 3. alinuu says:

  nici acum la o luna de la premiera nu a aparut subtitrarea?

 4. tata mare says:

  daca nici acum la o luna de la lansare voi nu aveti subtitrare inseamna ca sunt un mare dobitoc

 5. Jhonny says:

  Cand apare o vsrianta mai buna si sa aiba si subtitrarea? ca filmul este aparut de aprox 2 luni???

  • Anonymous says:

   Nu ştiu. Cum am zis şi mai sus, nu depinde de noi, depinde de ăia din străinătate când le lansează. Cât despre subtitrare… şi eu mă mir că n-au făcut cei de pe titrari.ro sau subtitrari-noi.ro până acum.

 6. aLLex says:

  E super tare si are si cu subtitrare chiar 😉

 7. john says:

  superb film merita vazut
  exceptional
  mai vreau filme din acestea

 8. valy says:

  dar cine a facut subtitrarea chiar nu stie sa scrie…cuvine gen “sa(si nu e vorba de “sora sa” )” , “innecat”…of , of , of

  • Anonymous says:

   Important e că s-a străduit băiatul să o facă. Alţii n-au făcut nici măcar atât. Eu zic să-i mulţumim pentru intenţie şi să ne bucurăm de film, chiar dacă mai sunt mici scăpări.

 9. euspain says:

  eu cred ca e un site foarte bun si sa ne uitam la toate siteurile cred ca nu e nici un perfect asa ca cui nui place sa nu se uite ,mie mi se pare foarte bun siteul

 10. stalin 74 says:

  filmul e bun dar nu e tot ati mai taiat din el::))
  cand al pot vedea si eu pana la capat

 11. stalin 74 says:

  super filmul merita vizionat am dat restart si a mers pana la capat

 12. stalin 74 says:

  super filmul merita vizionat am dat restart si a mers pana la capat.bravo acestiu sait filme-nune.net

 13. Valeriu says:

  Filmul este subtitrat si cu o imagine buna. Merita sa fie vazut. Nota 10. Aceeasi nota pentru cei care l-au postat. Inca o data, thriller-ul este excelent.

 14. grig says:

  superb si deconectant film iar subtitrarea e de apreciat chiar daca a mai avut cateva nesincronizari ,ii multumesc pentru intentie generoasa de a traduce filmul,deasemenea apreciez inca o data site-ul acesta pe care intru cu placere, pentru filmele pe care le promoveaza .
  MULTUMESC ANONYMOUS!

 15. Marius says:

  Traducerea se cam intrerupe si sunt fraze care nu sunt traduse. In rest se vede super.Multumesc

 16. sexymona says:

  halooo!!!! nu mai este filmul

Spune-ne parerea ta despre acest film