Olympus Has Fallen, film online subtitrat în Română

Olympus Has Fallen, film online subtitrat în Română

Olympus Has Fallen 2013 (Cod Roşu la Casa Albă), film online subtitrat în Română

Mike Banning, fost soldat american, este agentul principal al Serviciilor Secrete pentru a se ocupa de securitatea preşedintelui şi are o relaţie foarte cordială cu familia prezidenţială, în special cu mezinul familiei, Connor Asher. Pe drumul dinspre Camp David, maşina care transporta familia prezidenţială este implicată într-un accident, iar maşina din fruntea convoiului cade în râul îngheţat, unde trei agenţi se îneacă. Banning îl salvează pe preşedinte, dar nu reuşeşte să facă acelaşi lucru şi cu soţia acestuia. 18 luni mai târziu, Banning a fost retras din serviciul preşedintelui, deoarece îi stârneşte amintiri neplăcute de la moartea soţiei sale, iar acum lucrează la Treasury Department.

În timpul unei întâlniri dintre preşedintele american şi primul ministru al Coreei de Sud, forţe de gherilă Coreene lansează un atac aer-sol prin care pun stăpânire pe Casa Albă şi îl capturează pe preşedinte. Agenţii secreţi rămaşi la Casa Albă încearcă să riposteze, dar nu reuşesc mare lucru. Preşedintele Asher şi alţi câţiva oficiali de top americani sunt ţinuţi ostatici în bunkerul de la Casa Albă, în timp ce prim-ministrul corean este ucis. Înainte să fie ucis, agentul Roma alertează conducerea serviciilor secrete că „Olympus has fallen” (Cod Roşu la Casa Albă).

Atacul asupra Casei Albe a fost orchestrat de către Kang Yeonsak, un terorist nord-corean care pare a-şi dori o unificare între Coreea de Nord şi cea de Sud. Kang doreşte să se folosească de capturarea lui Asher pentru a forţa retragerea trupelor militare americane din Peninsula Coreană şi încetarea războiului civil. De asemenea, urmăreşte să distrugă toate armele nucleare ale Americii pe propriul teritoriu , astfel încât solul să devină infertil şi să nu mai poată fi cultivat, aducând foametea asupra ţării pentru a răzbuna moartea părinţilor săi.

Văzând ceea ce se petrece, Bannings se alătură forţelor de securitate de la Casa Albă şi pătrunde înăuntru pentru a-l salva pe fiul preşedintelui, pe care Kang doreşte să-l folosească pentru a-l forţa pe Asher să-i ofere un cod de acces de la armele nucleare, ucigând câţiva dintre terorişti. Totuşi, marea problemă ră mâne salvarea preşedintelui şi oprirea teroristului înainte ca acesta să afle codul de la armele nucleare şi a distruge America.

Personajele principale sunt: Gerard Butler, Aaron Eckhart, Dylan McDermott, Rick Yune, Morgan Freeman.

Urmăreşte online filmul Olympus Has Fallen 2013 (Cod Roşu la Casa Albă), cu subtitrare în Română. UPDATE!!! Calitatea video a filmului este cea mai bună posibilă!

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

14 responses to “Olympus Has Fallen, film online subtitrat în Română”

 1. iulian says:

  Este bum filmul dar nu inteleg de ce il mai postati cand are o imagine cat de cat acceptabila de tot rahatul este bezna tot filmul

 2. doru says:

  Bun filmul,vizionare placuta

 3. barsan says:

  filmul e ff bun dar sper ca nu se va intampla asa ceva niciodata desi sunt multi care si-ar dori acest lucru DUMNESEU SA NE FEREASCA multumesc vizionarea a fost de cel mainalt grad

 4. vali says:

  super filmul nota 2000 merita

 5. vuck says:

  f.b. filmul si eu sper sa nu se intample.Mersi pt. postarea filmului,imagine buna!

 6. pernel says:

  cel mai film recomand bun

 7. wally says:

  in minutul 40 nu am mai rezistat si am scris comentariu!nu inteleg cum au fost de acord CIA FBY-aiul si celelalte agentii de securitate cu acest film??-o asemenea securitate in CASA ALBA-este un dezastru puteau face o defensa mai realista!!-inteleg este un film …dar este prea absurd , cred ca ILIESCU in timpul “Revolutiei” avea o securitate mai buna…am sa ma chinui sa-l vad pana la sfarsit!

 8. wally says:

  …am reusit sa-l vad ,pacat de actori …parerea mea despre film? slab !! dar ce vreau sa multumes este echipei filme-bune.net -pentru calitatea imagini si pentru ce face pentru noi !
  va salut

 9. buggy says:

  =)) wally,aveau un om in interior care i-a tradat+ca s-a precisat ca teroristu ala nu era de 2 bani,ci era cel mai bun terorist din lume,si oricum chiar si cea mai buna defensiva are punctele ei slabe si daca e atacul organizat se pot intampla multe lucruri,si crezi ca cei de la casa alba au cea mai buna tehnologie?nu e asa,poate sunt si alte organizatii sau tari care-si tin tehnologia in secret.Ceea ce vezi cu ochii tai nu e in totdeauna ceea ce pare

 10. itza says:

  superb film.recomand

 11. Haribo says:

  Unul din cele mai proaste filme făcute în ultima vreme. Pierdere de vreme. S-au săturat de teroriști arabi și i-au găsit pe coreeni umătoare mare amenințare. Păcat de unii actori. Butler este execrabil.

 12. Dan says:

  :)) deci ala e cel mai mare terorist care nu are poza in baza de date a fbi dar cand spunea asta un tip, erau doua poze cu ala pe un monitor?:))
  Sau cand spuneau ca doar presedintele are codul de activare dar tocmai NU mai era presedinte. Pai Morgan Freeman ce era de nu i-au dat cod, pinguin?:)) asta denota cat de desteapta a devenit lumea consumatoare de asa ceva daca nici logica nu o mai urmareste filmul:))
  Astept filme americane cu teroristi ungari, acum da valul de refugiati:)))))

Spune-ne parerea ta despre acest film