Orphan – Orfana 2009, filme online subtitrat în Română

Orphan – Orfana 2009, filme online subtitrat în Română

Orphan – Orfana 2009, film online DVDRip, subtitrat în Română

Kate Coleman (Vera Farmiga) şi soţul ei John (Peter Sarsgaard) întâmpină dificultăţi în căsnicie după ce bebeluşul lor s-a născut mort. Pierderea a afectat-o în mod deosebit pe Kate, care îşi revine şi după o criză de alcoolism. Cei doi hotărăsc să adopte o fată de origine estoniană, în vârstă de 9 ani, pe nume Esther (Isabelle Fuhrman), din orfelinatul local. În timp ce fata lor surdo-mută Max (Aryana Engineer) o primeşte bine pe Esther, fiul lor, Daniel (Jimmy Bennett), nu este chiar aşa de primitor. Kate devine suspicioasă în legătură cu trecutul lui Esther şi crede că s-ar putea să fi avut ceva probleme deoarece cunoaşte mult prea multe lucruri despre sex pentru vârsta ei.

Suspiciunile se înteţesc atunci când Esther răneşte serios o fată care o hărţuia la şcoală. Deşi la început o crede pe Esther când susţine că a fost doar un accident, ea se panichează atunci când Sora Abigail (C. C. H. Pounder), conducătoarea orfelinatului, o avertizează că lucruri rele tind să se petreacă în jurul fetei. Esther aude această conversaţie şi, după ce Sora Abigail dă să plece cu maşina, ea îl împinge pe Max în faţa maşinii, forţând-o pe aceasta să vireze brusc şi să iasă de pe drum.

Sora Abigail se grăbeşte să vadă dacă a păţit ceva Max, dar Esther o ucide cu un ciocan, iar apoi îl convinge pe Max s-o ajute să ascundă arma în căsuţa lor din copac. Kate este convinsă că se întâmplă ceva foarte rău cu Esther, dar John nu o crede. Încercând să afle mai multe detalii despre fată, Kate îi găseşte biblia ascunsă şi descoperă că ea provine de la Institutul Saarne din Estonia, despre care află ulterior că este un spital de boli mintale. Ea trimite institutului o poză cu Esther şi le cere mai multe informaţii despre fată.

Urmăreşte online filmul Orphan – Orfana 2009, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


SERVER 1

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

14 responses to “Orphan – Orfana 2009, filme online subtitrat în Română”

 1. erika says:

  brrr….ti se face parul maciuca….sadic film.
  nu l recomand inainte de culcare.

 2. geo says:

  wow e un film foarte bun imi plac filmele de genu:horor asta e chiar ff bun.nu il recomand inainte de culcare. gg cu siteul tinetio tot asa.

 3. alexander says:

  Foarte bun filmul pentru seria horror.
  Parerea mea este ca aici putem sa vedem un lucru care se intampla intr-o familie, si anume neancrederea unul in altul, cum au fost cei 2 soti.
  Barbatul obsedat de poftele lui, si femeia care isi ineaca amarul in bauturi, de parca asa se rezolva probleme, dc mai sunt o familie daca nu se cred unul pe altul…mi-se par patetici astfel de oameni.
  Doi oameni care se iubesc si se casatoresc au si incredere unul in altul, nu doar de culca si cand este un necaz ” nu te cunosc, dar tu esti de vina”.

 4. sexymona says:

  nu mai e filmul

 5. sexymona says:

  ms pt toate filmele repostate:*

 6. Claudia says:

  bun film.de fapt, depinde cu ce-l compari.dar te tine in suspans…merita vazut.

 7. Ariana says:

  Aaaaaaaa, mereu când m-a uit la filme din astea îmi e frica sa stau si 5 minute singura intr-o camera unde mai e si intuneric. Dar dintre toate filmele pe care le-am văzut asta a fost cel mai bun film. Dar nu i-l recomand înainte de culcare!!!!!!

 8. Orfana says:

  Nu mrg niciunde server, nu pot deschide
  . Vreau sa văd filmul Orfana 2009

 9. Anonim says:

  Mi-a placut la nebunie filmul ! Dupa parerea mea se incadreaza la categoria horror si te tine in suspans. In plus, este un film sadic si incantator :> Il recomand tuturor ! 😉

 10. bobo says:

  Genial!!!! E ceva vreme de cand n-am mai vazut un film foarte bun.Asta cu siguranta nu dezamageste. Nota 10 !

 11. anda says:

  vreau si eu sa il vad…cum unde???? multumesc

 12. Andrei says:

  nu merge

 13. Sword says:

  bun filmul parca sunt eu in copilarie

Spune-ne parerea ta despre acest film