Patriot Games – Jocuri patriotice, filme online subtitrat în Română


x
Urmăreşte online filmul Patriot Games - Jocuri patriotice 1992, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Patriot Games – Jocuri patriotice 1992, film online HD, subtitrat în Română

Analistul CIA retras din activitate, Jack Ryan (Harrison Ford), se află într-o vacanţă împreună cu familia lui în Londra. Acolo, ei sunt martorii unui atac terorist asupra Lordului William Holmes (James Fox), Secretarul de Stat Britanic din Irlanda de Nord. Ryan intervine în apărarea lui Holmes şi este rănit, însă reuşeşte să ucidă unul dintre atacatori pe nume Patrick Miller, în timp ce fratele mai mare al acestuia, Sean (Sean Bean), priveşte neputincios. Restul atacatorilor fug de la locul faptei, iar Sean este prins de poliţie.

În timp ce se recupereaza în urma rănilor suferite, Ryan este solicitat să depună măturie în sala de judecată împotriva lui Miller care este parte a unei brigăzi din Armata Republicană Irlandeză. Mai târziu, Miller este condamnat pentru crimele pe care le-a făcut. Când este transferat la Închisoarea Albany aflat pe Isle of Wight, convoiul escortat în care se află Miller este atacat de camarazii acestuia printre care se află şi Kevin O’Donnell (Patrick Bergin), care execută ofiţerii de poliţie şi coordonează evadarea.

Miller şi oamenii lui pleacă în Nordul Africii pentru a plănui o altă tentativă de răpire a lui Holmes. De asemenea, Miller convinge câţiva membri din grupul său să îl însoţească în America pentru a-l găsi şi ucide pe Ryan şi familia acestuia, răzbunându-se pe el pentru perioada petrecută în închisoare şi pentru uciderea fratelui său. Ryan supravieţuieşte unei tentative de asasinare orchestrată de Annette (Polly Walker) şi un complice din afara Academiei Marinei Americane. Mai târziu, Miller şi un acolit de-al lui le atacă pe soţia şi fiica lui Ryan pe o autostradă aglomerată, rănindu-le pe amândouă.

Urmăreşte online filmul Patriot Games – Jocuri patriotice 1992, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4


loading...

Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Patriot Games – Jocuri patriotice, filme online subtitrat în Română”

  1. manu says:

    f bun film

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online