Paul, film online subtitrat în Română

Paul, film online subtitrat în Română

Paul 2011 (Paul: Un extraterestru fugit de acasă), film online DVDRip, subtitrat în Română

Graeme Willy şi Clive Gollings sunt doi buni prieteni din Marea Britanie pasionaţi de benzile desenate care călătoresc spre America pentru a participa la întrunirea anuală a Comic-Con International din San Diego. Cei doi decid să profite de acest eveniment pentru a-şi petrece o vacanţă pe drum cu rulota şi de a vizita locuri unde au avut loc evenimente importante legate de extratereştri. Într-o noapte, în timp ce conduceau pe autostradă, trece o maşină pe lângă ei care apoi se răstoarnă. Când se duc să investigheze maşina accidentată, îl descoperă pe Paul, un mic extraterestru guraliv şi cu un vocabular foarte colorat, care are nevoie disperată de ajutor.

Deşi este şocat de vederea lui Paul, Graeme este de acord să-l ia în rulota lor, dar Clive (care leşinase după ce-l văzuse pe Paul) nu este tocmai încântat de faptul că n-a fost consultat în legătură cu acest lucru. Mai târziu, agentul de la Serviciile Secrete Americane Lorenzo Zoil ajunge la locul accidentului şi îşi informează şefa că este aproape de a-l prinde pe Paul. Extraterestrul le spune că de când a fost capturat i-a tot ajutat pe cei din guvern în studiile ştiinţifice şi sociologice, iar după ce le-a spus absolut tot ce ştia a devenit practic inutil şi acum intenţionează să-i scoată creierul pentru a-l studia. Cu ajutorul unui prieten din interiorul Area 51, Paul a trimis un SOS către planeta sa natală şi a evadat pentru a se întâlni cu ei şi a putea părăsi pământul.

Dimineaţa următoare, Paul (care are abilitatea de-a deveni invizibil) se arată intenţionat lui Ruth, o creştină fundamentalistă pe care au întâlnit-o într-o parcare de rulote, pentru că o discuţie despre teologie pe care o purta cu Clive şi Graeme s-a transformat într-o ceartă. Din acest motiv, ei sunt acum obligaţi s-o răpească pe Ruth şi să plece cât mai rapid de acolo. Paul îi distruge credinţa lui Ruth oferindu-i toate cunoştinţele sale despre univers prin telepatie; la început oripilată, Ruth devine brusc dornică de-a păcătui. Acum, cei patru pornesc din nou spre locul de întâlnire al lui Paul cu semenii săi, dar până să ajungă acolo vor trece printr-o nouă serie de peripeţii având agenţii pe urmele lor.

Urmăreşte online filmul Paul 2011 (Paul: Un extraterestru fugit de acasă), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

CD 1

CD 2


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

2 responses to “Paul, film online subtitrat în Română”

  1. Marian says:

    nu merge

  2. Iulian. says:

    trebuie repostat,,,

Spune-ne parerea ta despre acest film