Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief, film online subtitrat în Română

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief, film online subtitrat în Română

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief 2010 (Percy Jackson şi Olimpienii: Hoţul Fulgerului), film online DVDRip, subtitrat în Română

În oraşul New York, Zeus şi Poseidon se întâlnesc pe acoperişul Empire State Building, unde Zeus spune că fulgerul său a fost furat şi îl acuză pe fiul lui Poseidon, semizeul Percy Jackson, de acest lucru. Poseidon îi aminteşte faptul că Percy nu ştie care este adevărata sa identitate, dar Zeus ameninţă că dacă nu îi va fi adus înapoi pe Muntele Olimp fulgerul până la următorul solstiţiu de vară, va porni războiul. Percy este un adolescent de 16 ani care pare să sufere de dislexie, dar are o abilitate ciudată de-a sta sub apă o lunga perioadă de timp. Pe când se afla într-o excursie cu şcoala la un muzeu local, Percy este atacat de Fury, ce s-a deghizat în profesorul suplinitor, şi îi cere fulgerul.

Cel mai bun prieten al lui Percy, Grover Underwood, şi pofesorul de latină, dl. Brunner, îl ajută şi îl îndepărtează pe Fury. După ce află despre motivul atacului lui Fury, dl. Brunner îi oferă lui Percy un stilou, spunându-i că este o armă foarte puternică, şi îi spune lui Grover să-l ducă pe Percy şi mama sa către Camp Half-Blood. Totuşi, cei trei sunt atacaţi de un minotaur care o ucide pe mama lui Percy. Grover îi spune să folosească acel stilou pentru a lupta cu minotaurul, iar Percy îşi dă seama că acel pix se transformă într-o sabie, pe care o foloseşte să lupte împotriva minotaurului, dar fără a avea prea mare succes. În cele din urmă, reuşeste să-l ucidă cu propriul său corn.

Trei zile mai târziu, Percy află că el este fiul lui Poseidon, Grover este un Satyr deghizat şi protector al său şi că dl. Brunner este centaurul Chiron, de asemenea deghizat. Chiron îi sugerează să meargă la Muntele Olimp pentru a-l convinge pe Zeus de nevinovăţia sa. Percy începe să se antreneze pentru a învăţa să-şi controleze puterile de semizeu, care include manipularea apei şi folosirea acesteia pentru a vindeca.

Urmăreşte online filmul Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief 2010 (Percy Jackson şi Olimpienii: Hoţul Fulgerului), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


SERVER 1

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

18 responses to “Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief, film online subtitrat în Română”

 1. parsoaga ionel says:

  filmunu merge sa blokat si nul mai potaccesa

 2. Anonymous says:

  Dă refresh şi după ce dai play, pune pauză şi lasă-l câteva minute să se încarce pe urmă reia-l de unde ai rămas.

 3. Marian says:

  O porcarie. Pentru cei care au citit cartea, nu va uitati!!! O pierdere de timp.

 4. abuabbas says:

  defect! nu incarca deloc oricat ai aștepta și am net excelent !

 5. mihai olguta says:

  super filmul ,la mine nu sa blocat deloc ,oricum merita vazut 🙂

 6. anonim says:

  cand o sa apara sea of the mosters subtitrat.de prima parte mia placut si adoua cica o sa fie mai buna lasatimi pm

 7. julii says:

  Ba deci cand incerc sa il deschid se deschide un site porno !!

 8. gabi says:

  ca sa puteti viziona filmul cum trebuie si sa nu mai aveti probleme – dupa ce dati play apasati pe pauza pana se incarca initial filmul si apare 0:00 118:36 dupa care dati play

 9. mario says:

  bai julii dar tu frate esti chiar tampit/a nu te supara prea tare

 10. vlad says:

  Buna!!! Filmul este slab de tot…desi inceputul este promitator, aveam cat de cat asteptari, cred ca am pierdut timpul….mai mult am ras deoarece sunt secvente care sunt penibile ,sunt prea trase de par, ele vor sa creeze o stare de tensiune dar nu reusesc,nici actorii nu sunt prea priceputi si subtitrarea pe o buna parte din film apare cu intarziere de o secunda-doua.
  Nu-l recomand!!!

 11. george says:

  sa blocat am un i3 si am netul bun !

 12. DUMITRU says:

  super

 13. Marian says:

  Filmul nu mai exista …

 14. ileana says:

  filmul.nu .mai.exista…ce.pot.face?

 15. paws says:

  zice ca :the video has been removed from public acces

 16. Anonymous says:

  Merge acum.

 17. paws says:

  multumesc mult, chiar vroiam sa vad acest film

Spune-ne parerea ta despre acest film