Picture This – Invitație cu bucluc, filme online subtitrat în Română

Picture This – Invitație cu bucluc, filme online subtitrat în Română

Picture This – Invitație cu bucluc 2008, film online HD subtitrat în Română

Mandy Gilbert (Ashley Tisdale) este o adolescentă deloc populară în liceul său. Ea locuieşte cu tatăl ei ultra-protector pe nume Tom (Kevin Pollak) şi are doar două prietene, Alexa (Lauren Collins) şi Cayenne (Shenae Grimes). Mandy este hărţuită constant de către fetele mai populare, mai ales de către Lisa Cross (Cindy Busby). Cu toate acestea, soarta face că Mandy este îndrăgostită de iubitul Lisei, popularul Drew Patterson (Robbie Amell). Ea este pe cale să împlinească vârsta de 18 ani, iar dorinţa ei cea mare este ca viaţa sa să se schimbe.

Ea îşi doreşte să fie observată de Drew. Când descoperă că Drew este în echipa de înot a liceului, ea hotărăşte să se înscrie de asemenea. Printr-o conjunctură deloc plăcută, Mandy ajunge să discute cu Drew şi când Lisa consideră că Mandy ar putea fi o ameninţare începe să o umilească, însă planul ei nu doar că nu funcţionează, dar îl şi apropie mai mult pe Drew de Mandy.

Drew o invită apoi pe Mandy la o petrecere, însă din cauza faptului că a încălcat o promisiune făcută tatălui ei, ea este pedepsită de acesta şi nu o lasă să meargă. Cu toate acestea, Mandy concepe un plan de-al păcăli pe tatăl ei şi a merge pe ascuns la petrecerea mult visată, dar acolo dă de alte probleme deoarece Lisa nu se lasă aşa uşor şi continuă să-i facă viaţa un coşmar, mai ales că i-a furat şi iubitul.

Urmăreşte online filmul Picture This – Invitație cu bucluc 2008, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

2 responses to “Picture This – Invitație cu bucluc, filme online subtitrat în Română”

  1. covaci says:

    Bun film.Nota -9

  2. Gabriel says:

    Din pacate, un film foarte slab din toate punctele de vedere.Prin anii ’90 se facea filme de comedie, cu mult peste cel de fata.Jocul actorilor de toata jena,replici de clasa I, ce sa mai…nu recomand nici dusmanilor.

Spune-ne parerea ta despre acest film