Pompeii 2014, filme online subtitrat în Română

Pompeii 2014, filme online subtitrat în Română

Pompeii 2014, film online subtitrat în Română

În Anul Domnului 62, Britania, un trib Celtic de călăreţi este exterminat brutal de Romanii conduşi de Corvus (Kiefer Sutherland). Singurul supravieţuitor este un băiat pe nume Milo (Dylan Schombing), a cărui mamă a ucis-o Corvus cu mâna lui. Băiatul este capturat apoi de către negustorii de sclavi. 17 ani mai târziu, un deţinător de sclavi pe nume Graecus (Joe Pingue) urmăreşte o bătălie între gladiatori. El nu e impresionat de ceea ce vede, asta până când apare adultul Milo (Kit Harington), un gladiator talentat pe care mulţimea îl numeşte „Celtul”. Milo este adus curând în Pompeii alături de ceilalţi sclavi. Pe drum, ei văd un cal ce cade în timp ce trăgea o trăsură în care se afla Cassia (Emily Browning) şi servitoarea ei, Ariadne.

Milo ucide calul pentru a-i curma suferinţa, iar Cassia este impresionată de el. Ea este fiica conducătorului oraşului, Severus (Jared Harris), şi soţia acestuia, Aurelia (Carrie-Anne Moss). Severus speră ca noul Împărat Titus să investească în planurile sale de reconstrucţie a oraşului, dar Cassia îl avertizează că Roma devine tot mai coruptă. În arena gladiatorilor, Milo curând stârneşte o rivalitate feroce cu Atticus (Adewale Akinnuoye-Agbaje), un gladiator campion căruia, după legea Romană, i se va garanta libertatea dacă va mai câştiga o singură luptă. Ulterior, după ce un cutremur sperie caii şi Milo linişteşte unul dintre ei, el o ia pe Cassia la plimbare şi îi spune că nu vor putea fi împreună.

Întorcându-se la vilă, Corvus e gata să-l ucidă pe Milo (nerecunoscându-l de la masacrul satului din urmă cu mulţi ani), dar Cassia îl imploră să-l cruţe. Pentru a-l pedepsi, Corvus ordonă ca Milo să fie ucis în prima bătălie din arenă, iar instructorul Bellator (Currie Graham) îl convinge pe Graecus să-l sacrifice şi pe Atticus. Cei doi, împreună cu alţi gladiatori, sunt legaţi de stânci în timp ce alţi gladiatori apar ca soldaţi Romani pentru a recrea „glorioasa victorie” a lui Corvus asupra Celţilor.

Urmărește online filmul Pompeii 2014, cu subtitrare în Română și calitate HD.

CD 1

CD 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

23 responses to “Pompeii 2014, filme online subtitrat în Română”

 1. Adi says:

  Daca filmatii cu camera un film , macar faceti-o bine , si nu mancati in timp ce filmati , nu scoateti din pungi alimente ca se aude pe sunet si stricati tot , sau lasati-va pagubasi si nu mai bagati toate filmarile de rahat pe net.

 2. BoBo says:

  A stricat tot cu fosnaitu ala enervant…

 3. John Booby says:

  Parea sa fie un film interesant,dar claritatea imaginii a lasat de dorit,o imagine spalacita,de parca ar fi fost de prin anii 1000 i.e.n,sper la un fil mai reusit pe viitor,multumesc si-mi cer scuze…)))

 4. Bogdan says:

  Bha sa.mi bag toata DAR toata ….in ce mancai tu akolo…in gat sa.ti ramana ca tare prost ai fost….NU AI CUM SA TE UITI iti face pe creier

 5. RADULESCU IONEL says:

  mai dragi vizionisti,care ati vazut acest film, care cred destul de sincer ca va placuT la fel ca si mine…eu am de spus ca ma multumesc ca lam vazut si asa cu acele pungi care se auzeau-poate ca nu era din cauza aceluia care filma…si sa nu credeti voi ca e usor sa filmezi pe ascuns(pirateria)unde este?, asa ca multumitiva ca lati vazut si asa cu claritatea care o are si cu toate acele defecte…daca vati duce voi sa filmati cum ar iesii inregistrarea?eu unul le multumesc frumos celor care…ca lam putut vedea si asa “BRAVO”

 6. corleone prieten cu bulaul says:

  bagati o imagine mai buna admin am pretenti la tine …

 7. angelofdeath97 says:

  filmul e bun, doar ca calitatea lasa de dorit, parca au filmat cu camere VGA

 8. petru says:

  un film foarte reusir ( m-am uitat cu sonorul pe minim) nu mai comentati atata ca n-aveti habar cum se face un film

 9. marius says:

  FILMUL ESTE FOARTE BUN NOTA 10 MERITA SA VA UITATI LA EL MULTUMESC ADMIN PT CA LA PUS PE SITE!!!

 10. meda says:

  traiasca Piratii. Multumesc pentru acest film. L am savurat! multumesc mult!!!! am sa i spun si barbatului meu sa l vada. …e italian… nu de alta, dar vreau sa inteleaga bine cum sta treaba cu… barbarii… hehehe…inca o data multumiri.

 11. oana says:

  FILMUL ESTE SUPERRRR SI EU L-AM VAZUT CU O CLARITATE BUNA ASA CA MAI CAUTATI CINE VREA SA SE UITE SA-L VIZIONEZE CU INCREDERE EU AM LA ACTIV PESTE 200 DE FILME VAZUTE ASA CA STIU CE INSEAMNA UN FILM FT BUN

 12. abi says:

  foarte…foarte bun filmul!merita vazut!multumesc admin

 13. abi says:

  Scz…ms….Anonymous

 14. dany says:

  un film destul de reusit in opinia mea! merita vazut:) iar cei cu acele com. rautacioasa as dori sa vizionez un film regizat de ei

  • costel says:

   bravo voua pentru ca acest film a fost de nota 10 si voi la fel pentru ca ati facut tot posibilu s-al putem viziona.felicitari

 15. costel says:

  multumesc si acelor care l-au pus pe site felicitari bravo

 16. marius mihai says:

  final cam idiot..

 17. GaBy says:

  super tare filmul multumesc celor care lau bagat sa-l vedem 😉

 18. giby says:

  cu tot ce trebuie, efecte si tot ce se poate, recomand…….10

 19. alex says:

  nu mmerge

Spune-ne parerea ta despre acest film