Popstar: Never Stop Never Stopping, filme online subtitrat în Română

Popstar: Never Stop Never Stopping, filme online subtitrat în Română

Popstar: Never Stop Never Stopping 2016, film online HD, subtitrat în Română

Conner Friel (Andy Samberg) este văzut ca un copil minune în lumea muzicală şi formeaza un grup rap numit The Style Boyz împreună cu doi prieteni din copilărie, Lawrence (Akiva Schaffer) şi Owen (Jorma Taccone). Ei se bucură de o faimă rapidă în industria muzicală şi au ajuns să inspire o mulţime de muzicieni. Cu toate acestea, după ce nu îi este recunoscut meritul pentru o piesă scrisă de el, Lawrence hotărăşte să plece din formaţie.

După destrămarea formaţiei, Conner îşi continuă cariera muzicală solo şi îşi ia numele de scenă „Conner4Real”, iar Owen îl ajută ca DJ. Albumul de debut al lui Connor, „Thriller, Also”, ajunge direct pe locul întâi în clasamentele muzicale, iar faima lui devine tot mai mare. În 2015, el lansează un nou album, „Connquest”, care primeşte, totuşi, recenzii negative, mai ales din cauza faptului că a folosit o mulţime de producători. Cu vânzările surprinzător de mici, managerul lui Conner, Harry (Tim Meadows), sugerează să pornească într-un turneu sponsorizat de o firmă de electrocasnice.

Conner îşi începe turneul, însă spectacolele sale nu aduc suficienţi fani aşa cum se aşteptau ei. Harry sugerează să angajeze un artist hip-hop cunoscut drept Hunter the Hungry (Chris Redd) care să deschidă spectacolele, iar vânzările de bilete încep să crească. Conner începe apoi să adauge noi elemente spectacolelor sale, inclusiv o mască robotică pentru Owen sau un truc pe scenă unde îşi schimbă hainele în câteva secunde în spatele unei cortine. De asemenea, el îşi face publică relaţia cu o actriţă pe nume Ashley Wednesday (Imogen Poots).

Urmăreşte online filmul Popstar: Never Stop Never Stopping 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film