Posse – Fugarii (1993), filme online HD, subtitrat în Română


x
Urmăreşte online filmul Posse - Fugarii 1993, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Posse – Fugarii 1993, film online HD, subtitrat în Română

În anul 1898, soldaţii Buffalo din Regimentul 10 al Cavaleriei Militare Americane, conduşi de către Jessie Lee (Mario Van Peebles), luptă în Războiul Americano – Spaniol din Cuba. Pe măsură ce unitatea afro-americană segregată abia reuşeşte să-şi ţină în frâu propriile resentimente şi să respingă atacurile constante venite din partea trupelor inamice, Jesse dă fuga la postul de comandă al coruptului şi rasistului Colonel Graham (Billy Zane) pentru a cere voie ca unitatea lui să se retragă.

Colonelul Graham îi cere lui Jesse să împuşte un dezertor pentru a permite unităţii să se retragă. Neputând să omoare un om cu sânge rece, Jesse îşi demonstrează calităţile extraordinare de ţintaş reuşind să tragă cu pistolul în ţigara din gura unui om. Colonelul Graham ucide el însuşi un dezertor şi îi ia comanda unităţii lui Jesse pentru a o oferi lui Little J (Stephen Baldwin). Graham ordonă apoi retragerea pentru a putea să lupte într-o altă misiune, una în care vor fi nevoiţi să poarte haine civile.

Ei primesc ordin să jefuiască un transport de aur al spaniolilor, lucru care i-ar permite lui Graham să-i execute pe toţi membrii unităţii 10 pe motiv de dezertare. Atunci când se întâlneşte cu propria lui cavalerie, mâna sa dreaptă, Weezie (Charles Lane), îi distrage atenţia şi le permite celor din unitatea 10 să-l omoare pe Colonel şi întreaga lui cavalerie. Cu moartea Colonelului şi dispariţia cavaleriei sale, membri rămaşi din unitatea 10, împreună cu Weezie, fug din Cuba şi Jesse îi conduce spre New Orleans. Însă statutul lor de dezertori nu le va da liniştea pe care sperau s-o găsească, ba din contră.

Urmăreşte online filmul Posse – Fugarii 1993, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3


loading...

Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Posse – Fugarii (1993), filme online HD, subtitrat în Română”

  1. andipanda says:

    Nu e rau.

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online