Priest – Răzbunătorul, film online subtitrat în Română

Priest – Răzbunătorul, film online subtitrat în Română

Priest 2011 (Răzbunătorul), film online DVDRip, subtitrat în Română

Un război ce a durat un secol între oameni şi vampiri a devastat planeta şi a trimis-o într-o „teocraţie” guvernată de Biserică. Ei au construit ziduri gigantice în jurul oraşelor pentru a proteja omenirea şi au dezvoltat un grup de războinici de elită, „Preoţii”, pentru a duce lupta împotriva vampirilor. Majoritatea vampirilor au fost ucişi, iar cei rămaşi au fost trimişi în rezervaţii. Războiul fiind terminat, Clericii s-au debarasat de Preoţi. În afara oraşelor zidite, unii oameni îşi duc viaţa departe de totalitarismul impus de către Biserică. Unul din Preoţi este abordat de Hicks, şeriful din Augustine, un oraş liber. Preotul află că fratele său şi soţia acestuia – fosta lui prietenă înainte de-a intra în preoţie – au fost răniţi mortal într-un atac al vampirilor, iar nepoata lui, Lucy, a fost răpită.

Hicks îi cere ajutorul pentru a o salva pe Lucy. Preotul se îndreaptă spre Clerici, cerându-le acestora să-i redea autoritatea, dar liderul Bisericii, Monseniorul Orelas, nu crede în povestea cu vampirii şi refuză. Preotul trece peste ordinul lui Orelas şi părăseşte oraşul, iar acesta trimite alţi trei Preoţi şi o Preoteasă pentru a-l aduce înapoi. Preotul şi Hicks ajung la Rezervaţia Nightshade unde oameni numiţi „Familiars”, persoane infectate cu un patogen care-i face să devină sclavii vampirilor, trăiesc printre vampirii care au supravieţuit războiului şi n-au fost capturaţi de Biserică. După o luptă aprigă, cei doi descoperă că majoritatea vampirilor se ascund în Sola Mira, un „ciub” de vampiri unde Preotul şi-a pierdut câţiva dintre camarazi în timul unei bătălii majore. Preoteasa se alătură celor doi în drumul spre Sola Mira, dezvăluind sentimente faţă de Preot.

Trioul descoperă că vampirii şi-au construit o nouă armată şi au săpat un tunel către oraşul Jericho. Ceilalţi trei Preoţi au ajuns în Jericho dată cu lăsarea serii şi sosirea unui tren blindat din care ies sute de vampiri şi atacă populaţia. Vampirii sunt conduşi de un om puternic şi misterios cu o palărie neagră, iar când Preoţii refuză să i se alăture îi ucide pe toţi. În dimineaţa următoare, Preotul, Preoteasa şi Hicks ajung în Jericho şi găsesc oraşul devastat, iar cei trei Preoţi crucificaţi. Preotul îşi dă seama că vampirii călătoresc pe timpul zilei cu trenul şi atacă oraşele libere pe timpul nopţii, iar oraşele cu ziduri înalte se află la capătul liniei ferate. Hicks crede că un atac asupra oraşelor zidite este puţin probabil din cauza soarelui, dar Preotul îi spune că fabricile din oraş produc nori masivi de fum şi cenuşă, privând oraşul de lumina soarelui, iar un eventual atac ar însemna un măcel.

Urmăreşte online filmul Priest 2011 (Răzbunătorul), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

5 responses to “Priest – Răzbunătorul, film online subtitrat în Română”

 1. dana says:

  nota 7

 2. Stalin74 says:

  Este ceva continuare la acest film .frumos merita văzut

 3. nicolas says:

  frumos da mia placut merita nota 9

 4. andrei says:

  Mi-a placut ii dau nota 9
  As vrea sa fie si partea II

 5. roll says:

  superb si merita toate laudele … este a 2 a oara cand il vad si inca cred ca este superb … nota 9/10

Spune-ne parerea ta despre acest film