Promised Land, film online subtitrat în Română

Promised Land, film online subtitrat în Română

Promised Land (Tărâmul Făgăduinţei), film online subtitrat în Română

Povestea filmului este concentrată asupra lui Steve Butler, un comisionar al unei mari corporaţii a cărui călătorie de la un băiat crescut la fermă la un om de succes ia o turnură neaşteptată atunci când ajunge într-un mic oraş de provincie unde este întâmpinat atât cu inimile deschise cât şi cu uşile închise.

Steve a fost detaşat în micuţul oraş de provincie McKinley alături de partenera lui Sue Thomason. Oraşul a fost puternic afectat de criza economică din ultimii ani, iar cei doi comisionari cred că locuitorii oraşului McKinley vor fi mai mult decât bucuroşi să accepte ofertele companiei la care lucrează ei pentru a cumpăra dreptul de-a exploata resursele naturale – mai precis, de-a extrage gaze de şist.

Ceea ce părea a fi o misiune simplă, iar şederea lor în acest orăşel va fi una de scurtă durată, devine una foarte complicată, atât pe plan profesional – unde un respectabil profesor, Frank Yates, se opune cu desăvârşire planului de exploatare al gazelor de şist şi convinge locuitorii să facă acelaşi lucru -, cât şi pe plan personal, deoarece Steve se ataşează de o localnică pe nume Alice. Când Dustin Noble, un activist al mediului, ajunge şi el în oraş, brusc mizele, atât cele personale cât şi cele profesionale ajung la cote foarte ridicate.

Urmăreşte online filmul Promised Land (Tărâmul Făgăduinţei), cu subtitrare în Română şi calitate DVDSCR.

CD 1

CD 2

Server 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Promised Land, film online subtitrat în Română”

  1. pegasinus says:

    Il vrem si pe TVR 1 – in atentia noului director tvr Stelian Tanase.

    A fost pe HBO – si merita vazut si de ai nostri – sau suntem prea saraci ca sa mai conteze banii…

Spune-ne parerea ta despre acest film