Pure Luck – Noroc chior (1991), filme online subtitrat în Română

Pure Luck – Noroc chior (1991), filme online subtitrat în Română

Pure Luck – Noroc chior (1991), film online HD, subtitrat în Română

Valerie Highsmith (Sheila Kelley) ajunge la un aeroport din Puerto Vallarta şi îşi sună tatăl, un om de afaceri foarte bogat, pentru a-l informa că a ajuns acolo. În timp ce se află la telefon cu el, ea are parte de un accident nefericit şi îşi pierde memoria, iar apoi un infractor local pe nume Frank Grimes (Scott Wilson) încearcă să profite de ea. Un psiholog pe nume Monosoff (Harry Shearer), ştiind că Valerie are un ghinion ieşit din comun, îl convinge pe tatăl ei să-l trimită pe angajatul său, contabilul la fel de ghinionist, Eugene Proctor (Martin Short), pentru a o găsi.

Eugene este pus să lucreze împreună cu anchetatorul Raymond Campanella (Danny Glover). Pe când merg împreună în Mexic s-o găsească pe fată, ei îndură problemă după problemă, începând cu deteriorarea bagajelor şi primirea unor camere de hotel foarte proaste, până la bătăi cu străinii în bar. În cele din urmă, poliţia locală le spune că Valerie a fost văzută ultima oară în compania lui Frank Grimes.

Eugene are impresia că poate să preseze o prostituată locală pentru a îi spune nişte informaţii, însă sfârşeşte prin a fi jefuit de aceasta. Raymond o urmăreşte pe prostituată până la un club de pariuri local şi ameninţă cu arma câţiva bărbaţi pentru a recupera banii lui Eugene. Niciunul dintre ei, însă, nu realizează faptul că Frank Grimes se află la masa de joc decât după ce pleacă de acolo şi se uită mai bine la poza lui. Raymond şi Eugene se întorc la club şi îl răpesc pe Grimes pentru a afla unde se află Valerie.

Urmăreşte online filmul Pure Luck – Noroc chior (1991), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Pure Luck – Noroc chior (1991), filme online subtitrat în Română”

  1. covaci says:

    Genial film.Nota 10

Spune-ne parerea ta despre acest film