R.I.P.D. – Copoi pentru strigoi, film online subtitrat în Română

R.I.P.D. – Copoi pentru strigoi, film online subtitrat în Română

R.I.P.D. – Copoi pentru strigoi 2013, film online subtitrat în Română

Detectivii de la Departamentul de Poliţie din Boston, Nick Walker (Ryan Reynolds) şi Bobby Hayes (Kevin Bacon), fură nişte aur găsit în timpul unei acţiuni împotriva traficului de droguri, iar Nick îşi îngroapă partea lui în grădină intenţionând să-l folosească pentru a asigura familiei sale un viitor mai bun. Totuşi, el regretă această decizie şi îi spune lui Hayes că intenţionează să returneze aurul. Mai târziu, în timpul unui raid asupra unui depozit, Nick şi Hayes sunt angrenaţi într-un schimb de focuri şi Hayes îl ucide pe Nick pentru a-l împiedica să returneze aurul, dând vina pe unul dintre criminalii de acolo.

Nick se trezeşte în biroul lui Mildred Proctor (Mary-Louise Parker), directoarea Rest In Peace Department (R.I.P.D.), o agenţie care recrutează poliţişti decedaţi pentru a patrula pe lumea cealaltă şi a captura „Deados” – spirite ce refuză să treacă în lumea celor morţi şi se întorc pe pământ sub formă de fantome monstruoase. El acceptă să se alăture R.I.P.D. după ce Proctor îi promite că-l va ajuta să o reîntâlnească pe Julia (Stephanie Szostak), soţia lui, şi îi prezintă noul partener, Roy Pulsipher (Jeff Bridges), un fost şerif care a trăit în anii 1800. Cei doi se întorc pe pământ pentru a participa la funeraliile lui Nick, iar cel din urmă află că ofiţerii R.I.P.D. sunt, practic, nişte avatare.

Nick este un bărbat în vârstă chinez, Jerry Chen (James Hong), iar Roy este o frumoasă femeie rusoaică pe nume Opal Pavlenko (Marisa Miller). După ce eşuează în a vorbi cu Julia, Nick îl acompaniază pe Roy la apartamentul unui suspect, Stanley Nawlicki (Robert Knepper), care încearcă să scape şi este ucis de cei doi. Bucăţi de aur identice cu cele pe care Nick le-a furat sunt găsite în posesia lui Nawlicki şi trimise celor de la Afaceri Interne pentru a le analiza.

Urmăreşte online filmul R.I.P.D. – Copoi pentru strigoi 2013, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

13 responses to “R.I.P.D. – Copoi pentru strigoi, film online subtitrat în Română”

 1. ciprian says:

  se opreste cu 10 min inainte de final.

 2. Anonymous says:

  Ţi se pare.

 3. ciprian says:

  rezolvat , am iesit din full screen si a mers din nou.
  super filmu.
  si nota zece pt site, multumesc

 4. sica70 says:

  se opreste cu 10min inainte de sfarsit si i-am dat rifres dar nu mai porneste

 5. GEORGE says:

  o porcarie mai mare ca filmul asta nu am vazut.rahat

 6. VendeTTa says:

  merita vazut ,nu e rahat cum zice robotzelu ala de mai sus

 7. geok says:

  superb filmu cei care nu stiu ce vad sa se uite la desene animate cu tom si jery si app george mai bn te ai unita la lolek si bolek cred ca alea sunt pt tine

 8. Bob0 says:

  Super tare filmu <3

 9. dana says:

  slabut , nota 7

 10. DubluWTF says:

  Super tare filmu’ . E imposibil să nu-ți placă. Nota 10

 11. gabi says:

  e cam slab filmul, recomandarea mea nu va uitati

 12. yildiz says:

  The video has been removed from public access… de ce?

Spune-ne parerea ta despre acest film