Race 2, film indian online subtitrat în Română

Race 2, film indian online subtitrat în Română

Race 2, film indian online subtitrat în Română

Povestea filmului Race 2 este plasată în locaţiile luxuriante ale exoticei Turcie, având câteva elemente de jocuri de noroc şi cazino. Ranveer Singh duce povestea mai departe scoţând la iveală mai multe caracteristici ascunse ale personalităţii sale schimbătoare. Sonia, iubita şi partenera lui Ranveer din Race 1, îşi găseşte sfârşitul când o maşină este aruncată în aer. Apoi, o furie rece pune stăpânire pe sufletul lui Ranveer şi jură că moartea ei nu va rămâne nerăzbunată.

În aventura sa de-al găsi pe cel care a ucis-o pe Sonia, Ranveer îi întâlneşte pe Armaan Malick, Aleena, partenera lui, şi pe logodnica lui Armaan Malick, Omisha. De asemenea, Ranveer primeşte ajutor şi de la vechiul său prieten RD, care acum are o nouă asistentă, pe nume Cherry.

Ranveer trebuie să se descurce prin această lume a cruzimii bazându-se doar pe inteligenţa sa. O lume în care nu poţi avea încredere în nimeni, unde trădarea pândeşte la fiecare colţ, unde loialitatea se schimbă în fiecare minut şi unde dragostea este un simplu cuvânt din nouă litere.

Urmăreşte online filmul indian RACE 2, cu subtitrare în Română şi calitate DVDSCR.

Server 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

3 responses to “Race 2, film indian online subtitrat în Română”

  1. Allexandra says:

    Race mi-a placut mult!! acum urmeaza sa vad partea a 2 a 😡 . multumesc de postare <3

  2. Manu says:

    O traducere excelenta si un film f bun actiune actori remarcabili

  3. FFZ says:

    mia plauct foarte mult

Spune-ne parerea ta despre acest film