Recoil – Reglare de conturi, film online subtitrat în Română

Recoil – Reglare de conturi, film online subtitrat în Română

Recoil – Reglare de conturi 2011, film online DVDRip, subtitrat în Română

Ryan Verett (Stone Cold Steve Austin) este un fost poliţist hotărât să răzbune moartea familiei sale. În 2009, în timp ce Ryan încă era poliţist activ în Dallas, Texas, soţia Constance Marie Varrett (Rebecca Robbins) şi fiul lor în vârstă de 9 ani Matt Ryan Varrett (Connor Stanhope) au fost ucişi cu brutalitate în timpul unei aniversări în familie de un grup de bărbaţi deghizaţi în clovni. Ryan a supravieţuit atacului şi, înarmat cu o puşcă, a găsit trei dintre criminali şi i-a ucis. El a renunţat la cariera de poliţist şi acum cutreieră ţara pentru a-i găsi pe ceilalţi responsabili de moartea celor dragi lui şi elimină pe parcurs alţi criminali care au fentat sistemul, devenind un fel de justiţiar.

Agentul FBI din Seattle, Frank Sutton (Lochlyn Munro), investighează moartea criminalilor. După ce ucide un violator brutal pe nume Dale James Burrows (Roman Podhora), Ryan ajunge în micuţul oraş Hope, Washington, unde proprietarul unei benzinării pe nume Kirby (Patrick Gilmore) îl direcţionează către un mic hotel deţinut de o femeie numită Darcy (Serinda Swan). Se pare că oraşul Hope este sub controlul „Cercului”, o bandă de motociclişti ce se ocupă cu traficul de droguri şi de arme condusă de fratele extrem de violent al lui Rex (unul dintre cei care au participat la uciderea familiei lui Ryan şi pe care l-a eliminat), Drayke Salgado (Danny Trejo), ce se află pe lista celor mai căutaţi oameni din America.

Cum şeriful Cole (Tom McBeth) se află la degetul mic al lui Drayke, Ryan nu se poate baza decât pe el însuşi şi pe Darcy, al cărei soţ a fost ucis de gaşca lui Drayke. După ce Ryan l-a ucis pe Rex, Drayke îi declară război acestuia şi oraşul Hope devine un câmp de luptă. Se pare că Drayke a fost cel care a pus la cale atacul asupra familiei lui Ryan şi a altor câţiva poliţişti care l-au trimis la închisoare în urmă cu câţiva ani.

Urmăreşte online filmul Recoil – Reglare de conturi 2011, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

CD 1

CD 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

4 responses to “Recoil – Reglare de conturi, film online subtitrat în Română”

 1. Manuela says:

  f bun filmul
  nota 10
  Multumesc

 2. mosu says:

  supăerrrrrrrrrrrrrr

 3. andipanda says:

  Merge.Ce vrei nenica de la Austin,sa fie DeNiro?

 4. Radu. says:

  Interesant .

Spune-ne parerea ta despre acest film