Red Sparrow 2018, filme online subtitrat în Română

Red Sparrow 2018, filme online subtitrat în Română

Red Sparrow 2018, film online subtitrat în Română

Dominika (Jennifer Lawrence) reprezintă foarte multe lucruri. Ea este o fiică devotată hotărâtă să îşi protejeze mama indiferent de costuri. O balerină talentată a cărei ferocitate i-a împins trupul şi mintea dincolo de limitele absolute. O maestră în ale seducţiei şi luptei manipulative. În momentul în care cariera de balerină îi este curmată de o accidentare teribilă, Dominika şi mama ei au viitorul pus sub semnul incertitudinii. Dorind să îşi asigure ei şi mamei sale un viitor stabil, lipsit de griji, Dominika se lasă manipulată pentru a se înscrie în Şcoala Sparrow.

Această şcoală este una secretă care recrutează şi instruieşte viitori spioni pentru serviciile secrete şi învaţă tinerii cu potenţial, aşa cum este şi ea, să îşi folosească abilităţile mentale şi fizice ca pe adevărate arme împotriva inamicilor. După ce este supusă unor proceduri de instrucţie sadice şi perverse, ea trece testele şi devine cea mai periculoasă „Vrăbiuţă” pe care a produs-o vreodată acest program. Dominika trebuie să adapteze persoana care a fost cu noile puteri pe care le deţine în momentul de faţă. Acum, propria ei viaţă şi toţi cei pe care îi iubeşte se află într-un pericol iminent, iar un agent american de la CIA face tot posibilul s-o convingă că nu trebuie să aibă încredere în nimeni altcineva decât în el.

Momentan filmul online Red Sparrow 2018 nu există, dar va fi adăugat pe site de îndată ce va fi posibil. Premiera în cinematografe va avea loc în data de 2 martie.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film