Reign Over Me 2007, filme online HD subtitrat în Română

Reign Over Me 2007, filme online HD subtitrat în Română

Reign Over Me 2007 (Acoperă-mi inima), film online HD, subtitrat în Română

Doi vechi prieteni care nu au mai ţinut legătura multă vreme sunt acum reuniţi de o întâlnire întâmplătoare pe străzile oraşului New York. Atunci când Turnurile Gemene au devenit ţinta teroriştilor în 2001, Charlie Finerman (Adam Sandler) a pierdut tot ce avea mai important în viaţa lui. După cinci ani de la teribila tragedie care i-a răpit de lângă el atât soţia cât şi fiicele, cândva foarte sociabil şi plin de succes, Charlie a devenit acum o adevărată fantomă retrasă a ceea ce era pe vremuri.

Când soarta îl aduce pe Charlie faţă-n faţă cu fostul lui coleg de cameră din facultate, Alan Johnson (Don Cheadle), la un colţ de stradă din Manhattan, Alan este şocat să vadă cât de mult a decăzut vechiul său prieten faţă de cum îl ştia el. Charlie are un aspect neîngrijit, şi-a lăsat părul lung şi ascultă muzică în căştile pe care le ţine mai mereu în urechi pentru ca muzica să-i alunge gândurile şi imaginile negative din mintea sa. Cu toate că în aparenţă Alan, un stomatolog de succes, are parte de tot ce şi-a dorit, presiunea din partea familiei şi a carierei atârnă greu pe umerii lui.

Aflaţi la un moment de cotitură în viaţa lor, atunci când atât Charlie cât şi Alan au nevoie de un prieten de nădejde, puterea de vindecare a unei prietenii reaprinse se dovedeşte o nevoie fundamentală pentru a putea merge mai departe. Alan încearcă să-l scoată pe Charlie din această carapace sub care s-a ascuns de atâta vreme şi îl convinge să meargă la un psiholog.

Urmărește online filmul Reign Over Me 2007 (Acoperă-mi inima), cu subtitrare în Română și calitate HD.

CD 1

CD 2


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

2 responses to “Reign Over Me 2007, filme online HD subtitrat în Română”

 1. ionutz_vulcaneanul says:

  Adam Sandler e exceptional in filmul asta,se vede calitatea lui de actor si inca unul foarte bun. La cat de bine joaca in comadiile lui pe atat de bine a putut sa joace si aceasta drama cu totul si cu totul extraordinara. Am vazut filmul asta de vreo 4-5 ori si de fiecare data ma uit la el ca si cum ar fi prima data.

 2. adriana novacovici says:

  va rog sa repostati acest film,care m-a impresionat in urma cu ceva ani.
  asi dori mult sa-l revad.
  deasemeni orice film documentardespre catastrofa turnurilor gemene,
  de ex. “102 minute”,WTC splash,etc
  va multumesc anticipat.

Spune-ne parerea ta despre acest film