Ride with the Devil 1999, filme online HD, subtitrat în Română

Ride with the Devil 1999, filme online HD, subtitrat în Română

Ride with the Devil 1999, film online HD, subtitrat în Română

Jake Roedel (Tobey Maguire) şi Jack Bull Chiles (Skeet Ulrich) sunt doi prieteni din Missouri care sunt luaţi pe sus de începerea Războiului Civil American. În timpul haosului creat, tatăl lui Chiles este ucis de militanţii pro-uniune din Kansas. Cei doi băieţi se alătură unităţii First Missouri Irregulars, cunoscută şi ca Bushwhackers, care este loială statului Missouri. Mai târziu, ei se întâlnesc cu George Clyde (Simon Baker) şi fostul sclav Daniel Holt (Jeffrey Wright), a cărui libertate i-a oferit-o în trecut Clyde.

În timp ce grupurile pro sau contra uniunii se luptă, cei patru încearcă să se adăpostească și ajung într-un adăpost aflat pe proprietatea familiei Evanse care susține Confederația. Fiind o tânără văduvă, Sue Lee Shelley se lasă cucerită de Chiles și începe o relație de iubire cu el. În momentul în care Chiles moare din cauza mai multor răni suferite care s-au infectat, Roedel o escortează pe Shelley către un refugiu unde locuiește o altă familie susținătoare a Confederației.

Ca urmare a colapsului și distrugerii unei închisori în care erau ținute rudele femei ale luptătorilor de gherilă, un clan complementar al Bushwhackers, condus de către William Quantrill, pun la cale un atac răzbunător împotriva Uniunii și efectuează un raid asupra Orașului Lawrence, Kansas. În plină ofensivă, o altercație se iscă între Roedel și un camarad de-al său pe nume Pitt Mackeson. Roedel, un american de origine germană, a fost născut în Germania, dar crescut de tatăl său imigrant în Missouri. Din cauza originilor sale, intențiile lui sunt mereu puse sub semnul întrebării de către ceilalți sudiști deoarece majoritatea populației germane este susținătoare a Uniunii.

Urmăreşte online filmul Ride with the Devil 1999, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film