Archive for the ‘Romantic’ Category

What a Girl Wants, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul What a Girl Wants 2003 (Ce-şi doreşte o fată), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

What a Girl Wants 2003 (Ce-şi doreşte o fată), film online DVDRip, subtitrat în Română

Daphne Reynolds (Amanda Bynes) duce o viaţă confortabilă, dar nesatisfăcătoare, de adolescentă americană ce are în faţă un viitor luminos. Ea nu şi-a cunoscut niciodată tatăl, aşa că locuieşte împreună cu mama ei singură, Libby (Kelly Preston), deasupra unui restaurant cu specific chinezesc din Chinatown, New York. Read more »

Elegy – Elegie 2008, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Elegy - Elegie 2008, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Elegy – Elegie 2008, film online HD, subtitrat în Română

David Kepesh (Ben Kingsley) este un critic literar şi profesor care şi-a părăsit soţia, iar fiul său nu l-a iertat niciodată pentru acest gest. Relaţiile sale cu femeile sunt simple aventuri, fără implicaţii emoţionale şi de scurtă durată. Prietenul său câştigător al premiului Pulitzer, George O’Hearn (Dennis Hooper), îi sugerează să îşi Read more »

Now Is Good 2012, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Now Is Good 2012 (Acum e momentul), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Now Is Good 2012 (Acum e momentul), film online HD, subtitrat în Română

Tessa (Dakota Fanning) este diagnosticată cu o formă acută de leucemie şi în ciuda tratamentelor cu chimioterapie pe care le-a suportat în ultimii patru ani, ea a aflat că boala este una care nu se mai poate trata şi doctorii nu-i mai dau prea multe şanse de supravieţuire. Tessa, cu ajutorul celei mai bune prietene a ei, Zoey (Kaya Read more »

New Year’s Eve 2011, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul New Year's Eve 2011 (De anul nou), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

New Year’s Eve 2011 (De Anul Nou), film online DVDRip, subtitrat în Română

În ajunul anului nou, vicepreşedintele Times Square Alliance, Claire Morgan (Hilary Swank), face ultimele aranjamente pentru coborârea globului (un moment de-o importanţă copleşitoare) cu ajutorul prietenului ei Brendan (Ludacris). Între timp, după ce era cât pe ce să fie lovită de-o maşină, secretara Ahem Records Ingrid Withers Read more »

My Super Ex-Girlfriend, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul My Super Ex-Girlfriend 2006 (Fosta mea Super-Gagică), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

My Super Ex-Girlfriend 2006 (Fosta mea Super-Gagică), film online DVDRip, subtitrat în Română

După ce dejoacă planurile unui hoţ de buzunare care încearcă să-i fure poşeta lui Jenny Johnson (Uma Thurman) în timp ce se aflau la metrou, Matt (Luke Wilson) devin eroul femeii şi începe să iasă la întâlniri romantice cu ea. După câteva întâlniri, Jenny prezintă semne de comportament nevrotic şi agresiv, cerând tot mai mult din Read more »

Sweet November 2001, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Sweet November 2001 (Idilă de noiembrie), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Sweet November 2001 (Idilă de noiembrie), film online DVDRip, subtitrat în Română

ATENȚIE!!! DESCRIEREA ESTE PUȚIN PREA DETALIATĂ!!! Nelson Moss (Keanu Reeves) o întâlneşte întâmplător pe Sara Deever (Charlize Theron), o femeie total diferită faţă de cele pe care le-a întâlnit el vreodată. Ignoranţa lui o face pe Sara să pice un test important. Ea îi cere cu insistenţă să petreacă o lună împreună şi îi promite Read more »

Memoirs of a Geisha, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Memoirs of a Geisha 2005 (Memoriile unei Gheişe), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Memoirs of a Geisha 2005 (Memoriile unei Gheişe), film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul spune povestea lui Chiyo Sakamoto (Suzuka Ohgo), o fetiţă japoneză săracă vândută de familie împreună cu sora ei mai mare, Satsu (Samantha Futerman), ca servitoare. Chiyo este luată de proprietara unei case de gheişe, Mama (Kaori Momoi), dar Satsu este respinsă şi trimisă în „districtul plăcerilor”. La acea casă, ea întâlneşte Read more »

The Fault in Our Stars, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Fault in Our Stars 2014 (Sub aceeaşi stea), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Fault in Our Stars 2014 (Sub aceeaşi stea), film online NESUBTITRAT în Română

Povestea filmului se desfăşoară în Indianapolis, America, unde adolescenta de 16 ani, Hazel Grace Lancaster (Shailene Woodley), participă la un grup de suport pentru pacienţii ce suferă de cancer, fiind împinsă de la spate de mama ei. Din cauza bolii sale, ea foloseşte un rezervor portabil cu oxigen pentru a putea să respire cum trebuie. Read more »

Girl with a Pearl Earring, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Girl with a Pearl Earring 2003 (Fata cu cercel de perlă), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Girl with a Pearl Earring 2003 (Fata cu cercel de perlă), film online DVDRip, subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! Griet (Scarlett Johansson) este o fată timidă ce locuieşte în Republica celor Şapte Provincii Unite ale Ţărilor de Jos (Olanda), în anul 1665. Tatăl ei, un decorator de vase din porţelan, şi-a pierdut recent vederea şi l-a făcut astfel incapabil de-a mai munci şi a mai susţine din punct Read more »

Legends of the Fall, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Legends of the Fall 1994 (Legendele toamnei), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Legends of the Fall 1994 (Legendele toamnei), film online DVDRip, subtitrat în Română

Legends of the Fall este un film de dramă/război, regizat de Edward Zwick, avându-i în rolurile centrale pe Brad Pitt, Anthony Hopkins, Aidan Quinn, Julia Ormond şi Henry Thomas. Filmul este bazat pe cartea cu acelaşi nume ce a fost publicată în anul 1979 de către Jim Harrison, prezentând viaţa unui tată din anii 1900 care locuieşte Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online | Filme Noi