Archive for the ‘Romantic’ Category

The Correspondence 2016, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Correspondence 2016 (La corrispondenza), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Correspondence 2016 (La corrispondenza), film online HD, subtitrat în Română

DESCRIEREA CE URMEAZĂ POATE FI PREA DETALIATĂ!!! O aventură intensă între un astrofizician căsătorit şi o studentă este întreruptă brusc de dispariţia misterioasă a profesorului. Amy Ryan (Olga Kurylenko) jonglează între studiul astrofizicii şi meseriei de cascador unde îşi pune deseori viaţa în pericol dublând actriţele de Read more »

How to Be Single 2016, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul How to Be Single 2016 (Cum să fii singur şi fericit), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

How to Be Single 2016 (Cum să fii singur şi fericit), film online HD, subtitrat în Română

Alice (Dakota Johnson) îşi părăseşte temporar iubitul din facultate, Josh (Nicholas Braun) şi se mută la New York pentru a-şi construi o carieră. Ea se mută cu sora sa, Meg (Leslie Mann), care refuză să aibă un copil sau orice fel de relaţie. Alice se împrieteneşte cu sălbatica ei colegă de serviciu, Robin (Rebel Wilson), care se bucură de viaţă Read more »

Breaking the Waves 1996, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Breaking the Waves 1996 (Abisul sufletului), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Breaking the Waves 1996 (Abisul sufletului), film online HD, subtitrat în Română

Bess McNeill este o frumoasă tânără de naţionalitate scoţiană cu un istoric bogat de probleme psihologice. Ea se căsătoreşte un muncitorul în domeniul petrolier Jan Nyman, un ateu, în ciuda opoziţiei venite din partea comunitaţii sale şi bisericii Calviniste. Bess este o fiinţă pură şi bună la suflet, dar extrem de simplă şi cu un com Read more »

Already Tomorrow in Hong Kong, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Already Tomorrow in Hong Kong 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Already Tomorrow in Hong Kong 2015, film online HD, subtitrat în Română

Descrierea ce urmează poate fi un pic prea detaliată: În afara unui bar, Ruby (Jamie Chung), designer american pentru jucării de copii aflat temporar în Hong Kong, face planuri la telefon pentru a se întâlni cu nişte prieteni într-un alt local. Auzind faptul că telefonul ei nu are GPS şi s-a rătăcit, expatriatul american Josh (Bryan Greenberg) Read more »

The Bridges of Madison County, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Bridges of Madison County 1995 (Podurile din Madison County), cu subtitrare în Română și calitate HD.

The Bridges of Madison County 1995 (Podurile din Madison County), film online HD, subtitrat în Română

În vremurile noastre, fraţii Michael şi Carolyn sosesc la casa din Iowa a lui Francesca Johnson, mama lor decedată recent, pentru a pune la punct detaliile cu privire la moştenirea pe care a lăsat-o în urmă aceasta, moştenire din care face parte şi această casă cu fermă. Pe măsură ce trec prin lucrurile lăsate de mama ei într-o cutie de Read more »

The Choice – Alegerea 2016, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Choice - Alegerea 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Choice – Alegerea 2016, film online HD, subtitrat în Română

The Choice este un film american de dragoste regizat de Ross Katz după un scenariu scris de Bryan Sipe ce s-a bazat pe un roman publicat în 2007 al celebrului autor Nicholas Sparks ce a purtat acelaşi titlu. Filmul îi are în centrul atenţiei pe Benjamin Walker, Teresa Palmer, Maggie Grace, Alexandra Daddario şi Tom Wilkinson. Read more »

My Big Fat Greek Wedding 2002, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul My Big Fat Greek Wedding 2002 (Nuntă a la Grec), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

My Big Fat Greek Wedding 2002 (Nuntă a la Grec), film online HD, subtitrat în Română

Fotoula „Toula” Portokalos (Nia Vardalos) trece prin criza vârstei mijlocie. La 30 de ani, având copilăria, adolescenţa şi viaţa de adult chinuită de ghinion, se simte că este singura fameie din familie care a „eşuat” în a fi o fată tipic grecească. Familia ei se aşteaptă să fie mai mult precum sora ei în vârstă de 33 de ani, Athena, şi să se mărite Read more »

My Big Fat Greek Wedding 2, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul My Big Fat Greek Wedding 2 - Nuntă a la Grec 2 (2016), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

My Big Fat Greek Wedding 2 – Nuntă a la Grec 2 (2016), film online subtitrat în Română

Viaţa lui Toula Portokalos Miller (Nia Vardalos) este un mic dezastru. Agenţia ei de voiaj este închisă din cauza recesiunii, iar aceeaşi soartă o are şi curăţătoria familiei; singurul lucru rămas funcţional este un restaurant deschis de tatăl ei, Gus (Michael Constantine). Soţul ei, Ian (John Corbett), este acum directorul şcolii unde învaţă fiica Read more »

Colonia (2015), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Colonia 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Colonia 2015, film online HD subtitrat în Română

Filmul ne-o prezintă pe Lena (Emma Watson), o stewardesă ce lucrează la compania aeriană Lufthansa şi, spre deosebire de colegele sale, ea este un pic mai aventuroasă în ceea ce priveşte viaţa amoroasă: ea are o relaţie cu activistul de origine germană Daniel (Daniel Bruhl), care se află la o manifestaţie de stradă în timp ce ea se îndreaptă de la aeroportul din Santiago către hotelul Read more »

Mr right – Un iubit mortal 2015, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Mr Right - Un iubit... Mortal 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Mr right – Un iubit mortal 2015, film online HD, subtitrat în Română

Sam Rockwell interpretează un asasin plătit pe nume Francis. De fapt, deşi este încă un ucigaş, el e fost asasin plătit, actualmente retras din activitatea profesională. Anna Kendrick o interpretează pe Martha, o tânără femeie care se cuplează cu el după un eşec usturător în relaţia anterioară. Ea îl întâlneşte pe Francis la supermarket Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online