Archive for the ‘Romantic’ Category

Snow Falling on Cedars 1999, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Snow Falling on Cedars 1999 (Parfum de cedru), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Snow Falling on Cedars 1999 (Parfum de cedru), film online HD, subtitrat în Română

Plasat în fictiva Insulă San Piedro din nordul regiunii Puget Sound din statul Washington al anilor ’50, filmul este centrat în jurul unui caz de crimă al lui Kazuo Miyamoto (Rick Yune), un cetăţean american de origine japoneză care a fost acuzat de uciderea lui Carl Heine, un pescar alb. Procesul se desfăşoară în nişte condiţii tulburi cauza Read more »

Larry Crowne 2011, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Larry Crowne 2011, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Larry Crowne 2011, film online HD subtitrat în Română

Larry Crowne (Tom Hanks), un fost membru Navy de vârsta a doua, este concediat de la locul de muncă deoarece îi lipsesc unele diplome, chiar dacă se descurcă foarte bine şi fără ele. Larry, care a divorţat şi acum este singur, nu îşi poate găsi de lucru şi este pe punctul de a-şi pierde casa. Vecinul lui, Lamar (Cedric the Entertainer), îl sfătuieşte să se înscrie în facultatea locală şi să-şi ia Read more »

Man Up 2015, filme noi online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Man Up 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Man Up 2015, film online HD subtitrat în Română

Nancy (Lake Bell), o femeie de 30 şi ceva de ani, se află într-o cameră de hotel şi încearcă să-şi facă un pic de curaj pentru a coborî şi a se alătura petrecerii unde este aşteptată de un partener surpriză pe care nu e foarte dornică să-l vadă. Ulterior, pe când ia trenul să meargă în vizită la părinţii ei care aniversează 40 de ani de căsnicie, se întâlneşte cu vioaia Jessica (Ophelia Lovibond) care Read more »

Kate and Leopold 2001, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Kate & Leopold 2001 (Kate şi Leopold), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Kate & Leopold 2001 (Kate şi Leopold), film online HD, subtitrat în Română

În anul 1876, Prinţul Leopold Mountbatten, Duce de Albany (Hugh Jackman), este un visător sufocat. Unchiul său strict, Millard (Paxton Whitehead), nu are răbdare cu lipsa lui de respect faţă de monarhie şi îl obligă să se însoare cu o americancă bogată deoarece familia lor trece prin momente nu tocmai bune din punct de vedere financiar. Read more »

Must Love Dogs 2005, filme online HD, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Must Love Dogs 2005 (Anunţ matrimonial), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Must Love Dogs 2005 (Anunţ matrimonial), film online HD, subtitrat în Română

Sarah Nolan (Diane Lane), o profesoară atrăgătoare în vârstă de 40 de ani, divorţată, este îndemnată de familia ei să iasă mai des la întâlniri pentru a-şi găsi un nou partener de viaţă. Deşi îi arată poze cu diverşi bărbaţi cu care vor s-o cupleze, Sarah nu pare interesată de-o relaţie. Jake Anderson (John Cusack), un alt divorţat recent, se regăs Read more »

Cruel Intentions 1999, filme online HD, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Cruel Intentions 1999 (Tentația seducției), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Cruel Intentions 1999 (Tentația seducției), film online HD, subtitrat în Română

Într-o vilă din New York, bogata şi populara Kathryn Merteuil discută despre şcoala pregătitoare cu dna. Caldwell şi fiica acesteia, Cecile. Kathryn îi promite dnei. Caldwell că va avea grijă de naiva Cecile, însă adevărul este acela că ea îşi doreşte, de fapt, s-o folosească pe fată pentru a se răzbuna pe Court, fostul ei iubit, care a Read more »

My Best Friend’s Wedding 1997, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul My Best Friend's Wedding 1997 (Iubitul meu se însoară), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

My Best Friend’s Wedding 1997 (Iubitul meu se însoară), film online HD, subtitrat în Română

Julianne Potter (Julia Roberts) este o femeie în vârstă de 27 de ani, critic de restaurante, care e sunată de un vechi prieten, Michael O’Neal (Dermot Mulroney). Acesta îi reaminteşte că în liceu şi-au luat un angajament ca dacă la împlinirea vârstei de 28 de ani vor fi tot singuri, se vor căsători unul cu altul. Cu trei săptămâni înaintea celei Read more »

Forgetting Sarah Marshall 2008, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Forgetting Sarah Marshall 2008 (Înşelat de Sarah Marshall), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Forgetting Sarah Marshall 2008 (Înşelat de Sarah Marshall), film online HD, subtitrat în Română

Compozitorul Peter Bretter (Jason Segel) se află într-o relaţie de cinci ani cu actriţa Sarah Marshall (Kristen Bell), ce joacă într-un serial de televiziune asemănător lui CSI ce se numeşte Crime Scene: Scene of the Crime. Într-o zi, pe când Peter stă gol puşcă în apartamentul lor, Sarah îl anunţă că se desparte de el. Devastat şi neputând să Read more »

Knocked Up 2007, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Knocked Up 2007 (Un pic însărcinată), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Knocked Up 2007 (Un pic însărcinată), film online HD 720p, subtitrat în Română

Alison Scott (Katherine Heigl) este o femeie de carieră ce tocmai a primit un post la televiziunea E! şi locuieşte împreună cu familia surorii sale Debbie (Leslie Mann). Ben Stone (Seth Rogen) este fix opusul ei. El trăieşte din banii pe care îi primeşte drept compensaţie după o accidentare şi lucrează sporadic la un site pentru adulţi împreună Read more »

Birth – Amintiri readuse la viaţă, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Birth 2004 (Amintiri readuse la viaţă), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Birth 2004 (Amintiri readuse la viaţă), film online HD, subtitrat în Română

Sean (Michael Desautels) şi Anna (Nicole Kidman) sunt doi soţi din New York. În timp ce se derulează scene din Central Park, Sean se aude lecturând unei audienţe nevăzute şi explică faptul că el nu crede în reîncarnare. După lectură, el se duce la jogging, cedează şi moare. Zece ani mai târziu, Anna a acceptat o cerere în căsătorie Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online