Archive for the ‘Romantic’ Category

Before We Go 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Before We Go 2014 (Înainte să plecăm), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Before We Go 2014 (Înainte să plecăm), film online HD, subtitrat în Română

Chris Evans joacă rolul lui Nick, un interpret la trompetă ce se află în preajma unei audiţii foarte importante din cariera lui şi se întâmplă să se afle pe coridoarele Gării Grand Central în momentul în care frumoasa Brooke (Alice Eve) trece agitată pe acolo, grăbindu-se să prindă în ultimul moment trenul de 01:30 noaptea spre New Heaven. Din Read more »

Bird People 2014, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Bird People 2014, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Bird People 2014, film online DVDRip, subtitrat în Română

Gary (Josh Charles) este un bărbat care se aruncă într-un adevărat vid atunci când se hotărăşte să ia nişte decizii radicale din cauza mai multor eşecuri în afaceri. El e hotărât să nu mai plece deloc din Paris. Nu se va mai duce la întâlnirea de afaceri din Dubai. Nu vrea să se mai întoarcă acasă în America. Nu vrea să mai muncească şi Read more »

Geek Charming 2011, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Geek Charming 2011 (Tocilarul Fermecator), cu subtitrare (şi dublat) în Română şi calitate DVDRip.

Geek Charming 2011 (Tocilarul Fermecator), film online subtitrat (şi dublat) în Română

Dylan Schoenfield este o adolescentă în vârstă de 16 ani, snoabă, bogată şi egoistă, care ajunge la Academia Woodlands. Ea are cel mai dorit iubit, cei mai populari prieteni şi e determinată să câştige titlul de Regina Blossom. Josh Rosen este un pasionat de cinematografie şi îşi doreşte să devină regizor. El este îndrăgostit de Read more »

Far From the Madding Crowd, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Far From the Madding Crowd 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Far From the Madding Crowd 2015, film online HD, subtitrat în Română

Atunci când Bathsheba Everdene (Carey Mulligan) vine în faţa personalului de la ferma pe care a moştenit-o recent că „intenţionez să vă uimesc pe toţi”, convingerea ei este cât se poate de evidentă pentru toată lumea. Calea ei spre fericire, totuşi, nu este deloc atât de lină şi fără hopuri. Filmul prezintă capriciile sorţii şi felul în care poate să Read more »

ALOHA (2015), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Aloha 2015, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Aloha 2015, film online NESUBTITRAT în Română

Brian Gilcrest (Bradley Cooper) a părăsit armata pentru a lucra pentru miliardarul Carson Welch (Bill Murray). Brian a cam dat-o în bară în Kabul, dar acum se întoarce în Hawaii pentru a profita de o a doua şansă care i s-a ivit. Pilotul lui este John „Woody” Woodside (John Krasinski), care în prezent este căsătorit cu fosta iubită a lui Brian, Tracy (Rachel McAdams). După ce ajunge acolo, Brian se întâl Read more »

Mr. Deeds: Moştenitor fără voie, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Mr. Deeds: Moştenitor fără voie 2002, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Mr. Deeds: Moştenitor fără voie 2002, film online HD, subtitrat în Română

Longfellow Deeds (Adam Sandler) este patronul unei pizzerii care scrie cărţi de vizită în speranţa că Hallmark ar putea să fie interesat de una dintre ele. Deeds este contactat si adus la New York de omul de afaceri Chuck Cedar (Peter Gallagher) ce se află temporar la conducerea casei de discuri Blake Media. Această companie aparţine Read more »

Then She Found Me 2007, filme online subtitrat în Română

>Urmăreşte online filmul Then She Found Me 2007 (Regăsirea), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Then She Found Me 2007 (Regăsirea), film online HD subtitrat în Română

Profund religioasă, April Epner (Helen Hunt), o profesoară de la şcoala elementară din Brooklyn, îşi vede viaţa luând-o arara din cauza unor serii de evenimente asupra cărora nu are niciun pic de control. Soţul ei Ben se hotărăşte din senin să o părăsească, mama ei adoptivă moare în chiar ziua următoare, iar la puţin timp după aceea ea este căut Read more »

I Give It a Year 2013, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul I Give It a Year 2013 (Primul an de căsnicie), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

I Give It a Year 2013 (Primul an de căsnicie), film online HD, subtitrat în Română

Ambiţioasa Nat (Rose Byrne) şi scriitorul aflat în impas Josh (Rafe Spall) se îndrăgostesc la prima vedere la o petrecere. După şase luni petrecute împreună, cei doi hotărăsc să se căsătorească. Filmul prezintă strădaniile lor din primul an de căsătorie, trecând înainte şi înapoi din vremea cât au fost împreună şi momente din biroul unui Read more »

A Little Chaos 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul A Little Chaos 2014 (Haos la Versailles), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

A Little Chaos 2014 (Haos la Versailles), film online HD, subtitrat în Română

După ce este angajat de Regele Louis XIV al Franţei să proiecteze grădinile din Versailles, designerul André Le Nôtre intervievează diverşi contractori care să-l ajute la realizarea proiectului, iar una dintre persoanele care se prezintă este o femeie care vine cu o idee total diferită de grădinărit faţă de ce era obişnuit în acele vremuri. Femeia Read more »

The Longest Ride 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Longest Ride 2015 (Cel mai lung drum), cu subtitrare în Română și calitate HD.

The Longest Ride 2015 (Cel mai lung drum), film online HD, subtitrat în Română

Sophia este o studentă care stă la un cămin, iar prietenele ei îi cer să le însoţească la o competiţie de rodeo. Deşi iniţial refuză, ea cedează insistenţelor din partea colegelor care-i spun că nu-şi poate petrece toată viaţa studiind şi o fac plictisitoare. La competiţia cu pricina, ea îl vede pe Luke, un călăreţ care a avut parte de un eveniment nefast Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online