Archive for the ‘Romantic’ Category

The Inbetweeners Movie 2011, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Inbetweeners Movie 2011 (Vacanţa), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Inbetweeners Movie 2011 (Vacanţa), film online HD, subtitrat în Română

Prietenii adolescenţi Will McKenzie, Simon Cooper, Jay Cartwright şi Neil Sutherland şi-au terminat studiile şi sunt pe cale să părăsească Rudge Park Comprehensive, spre uşurarea profesorului lor, Mr. Gilbert. În ultima lor săptămână de şcoală, bunicul lui Jay moarte, Simon este părăsit de iubita lui Carli D’Amato şi tatăl divorţat al lui Will Read more »

American Pie 1999, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul American Pie 1999 (Plăcinta Americană), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

American Pie 1999 (Plăcinta Americană), film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul se desfăşoară în jurul a patru prieteni aflaţi în ultimul an de liceu din Michigan: Jim Levenstein (Jason Biggs) este un personaj naiv şi ciudat căruia tatăl lui încearcă să-i dea unele sfaturi în materie de sex; Chris „Oz” Ostreicher (Chris Klein), membru al echipei de lacrosse a liceului; Kevin Myers (Thomas Ian Nicholas), un Read more »

My Sassy Girl – Trăiește clipa, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul My Sassy Girl - Trăiește clipa 2008, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

My Sassy Girl – Trăiește clipa 2008, film online DVDRip, subtitrat în Română

Charlie Bellow (Jesse Bradford), un băiat politicos şi cu suflet bun, speră că într-o bună zi va avea ocazia să obţină un post de manager la compania agricolă Tiller King unde lucrează tatăl lui pe postul de mecanic de întreţinere. Când începe şcoala de afaceri din New York, el aude tragica veste cum că vărul său a murit. Prietenul lui suger Read more »

Two Weeks Notice 2002, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Two Weeks Notice 2002 (Dragoste cu preaviz), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Two Weeks Notice 2002 (Dragoste cu preaviz), film online DVDRip, subtitrat în Română

Lucy Kelson (Sandra Bullock) este o avocată liberală care s-a specializat în dreptul ecologic din New York. George Wade (Hugh Grant) este un magnat din domeniul imobiliar care, în ciuda miliardelor pe care le are avere, nu este chiar aşa sigur pe el precum ne-am gândi – el are aproape orice îşi poate dori însă nu ştie absolut nimic. Devotame Read more »

Fifty Shades of Grey 2015, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Fifty Shades of Grey 2015 (Cincizeci de umbre ale lui Grey), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Fifty Shades of Grey 2015 (Cincizeci de umbre ale lui Grey), film online subtitrat în Română

Anastasia Steele (Dakota Johnson) este o absolventă de liceu care s-a dus la facultate în Vancouver şi împarte un apartament cu o prietenă pe nume Kate Kavanagh. Anastasia acceptă sa ia un interviu pentru ziarul facultăţii unui director executiv de la o mare corporaţie în locul lui Kate atunci când aceasta se îmbolnăveşte şi nu se mai Read more »

Nights in Rodanthe 2008, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Nights in Rodanthe 2008 (Nopti in Rodanthe), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Nights in Rodanthe 2008 (Nopti in Rodanthe), film online DVDRip, subtitrat în Română

Atunci când vine să-şi ia copii de la soţia lui înstrăinată, Adrienne (Diane Lane), el îi spune că încă o mai iubeşte (chiar dacă el este cel care a călcat pe bec şi s-a dus după o altă femeie). Adrienne sugerează că acest sentiment este din cauza eşecului pe care l-a avut cu cealaltă femeie, dar pentru a lua o decizie definitivă ea mai Read more »

Little Manhattan 2005, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmmăreşte online filmul Little Manhattan - Micul Manhattan 2005, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Little Manhattan – Micul Manhattan 2005, film online DVDRip, subtitrat în Română

Descrierea ce urmează poate fi prea detaliată: Puştiul de clasa a şasea, Gabe (Josh Hutcherson), se întâlneşte cu o colegă de şcoală, Rosemary Telesco (Charlie Ray), o fată pe care o cunoaşte încă de pe vremea grădiniţei. Dar în momentul în care instructorul de karate îi pune împreună să facă sparring, el începe brusc s-o observe ca pe o fată Read more »

Like Crazy – La Nebunie! 2011, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Like Crazy - La Nebunie! 2011, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Like Crazy – La Nebunie! 2011, film online DVDRip, subtitrat în Română

Anna Gardner (Felicity Jones), o studentă venită în Los Angeles, America, pentru a studia în cadrul programului de schimb de studenţi, se întâlneşte şi se îndrăgosteşte nebuneşte de Jacob Helm (Anton Yelchin), un student american care-i împărtăşeşte sentimentele şi încep o relaţie împreună. După absolvire, Anna se gândeşte că nu Read more »

Haider 2014, filme noi online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Haider 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Haider 2014, film online HD, subtitrat în Română

În anul 1995, în timpul conflictului de la Kashmir, Hilaal Meer, doctor de profesie, acceptă să opereze un lider al grupului pro-separatiştilor. Pentru a evita să fie văzut, el face operaţia la el acasă, spre nemulţumirea soţiei sale, Ghazala, care pune la îndoială alegerea sa. A doua zi, în timpul unui raid militar, Hilaal este arestat sub acuzaţia că a adăpostit un terorist. După ce este luat pentru interog Read more »

Leatherheads – Jocuri Murdare, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Leatherheads 2008 (Jocuri Murdare), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Leatherheads 2008 (Jocuri Murdare), film online DVDRip, subtitrat în Română

„Dodge” Connelly (George Clooney) este căpitanul echipei de fotbal american Duluth Bulldogs, prin anul 1925. Dodge este hotărât să salveze atât echipa lui ce se află la ananghie cât şi fotbalul profesionist în general atunci când jucătorii îşi pierd sponsorul principal şi liga este în pragul falimentului. El îl convinge pe starul Universităţii Princeton, Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online