Archive for the ‘Romantic’ Category

Passengers – Dispariţii 2008, filme online subtitrat în Română

Vezi filmul online Passengers - Dispariţii 2008, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Passengers – Dispariţii 2008, film online HD, subtitrat în Română

Psihoterapeuta Claire Summers (Anne Hathaway) este chemată de supervizorul ei pentru a trata un grup de cinci supravieţuitori ai unui accident aviatic; aceştia sunt pasagerii Dean (Ryan Robbins), Norman (Don Thompson), Shannon (Clea DuVall), Eric (Patrick Wilson) şi însoţitoarea de zbor Janice (Chelah Horsdal). Claire vorbe Read more »

6 Years – 6 Ani (2015), filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul 6 Years - 6 Ani (2015), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

6 Years – 6 Ani (2015), film online HD, subtitrat în Română

Un cuplu tânăr format din Melanie Clark (Taissa Farmiga) şi Dan Mercer (Ben Rosenfield) au parte de momente plăcute în relaţia lor, inclusiv în intimitate. După o petrecere acasă într-o noapte, Mel se duce beată cu maşina acasă la Dan. Acesta o ceartă vehement pentru că a condus sub influenţa alcoolului, făcând-o nesăbuită şi Read more »

Jackie and Ryan 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Jackie and Ryan 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Jackie and Ryan 2015, film online HD, subtitrat în Română

Jackie and Ryan, care a avut la început titlul de „Your Right Mind”, este un film american de dragoste ce a fost scris şi regizat de Ami Canaan Mann. În rolurile principale sunt Katherine Heigl şi Ben Barnes. Filmul a fost lansat în data de 3 iulie, 2015, într-un cadru restrâns, şi în sistemul video-la-cerere. Jackie and Ryan nu a fost primit chiar Read more »

Good Deeds 2012, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Good Deeds 2012, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Good Deeds 2012, film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul începe cu Wesley Deeds (Tyler Perry), un antreprenor bogat a cărui familie deţine Deeds Corporation, pregătindu-se să plece la serviciu. Logodnica acestuia, Natalie (Gabrielle Union), îi pregăteşte micul dejun şi este exasperată de rutina zilnică foarte previzibilă a lui Wesley. Înainte de-a pleca, Wesley face, totuşi, o oprire neprevă Read more »

The Object of My Affection, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Object of My Affection 1998 (Prieten sau iubit), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Object of My Affection 1998 (Prieten sau iubit), film online subtitrat în Română

Asistenta socială Nina Borowski (Jennifer Aniston) este o tânără inteligentă ce locuieşte într-un apartament cochet din Brooklyn. Nina particpă la o petrecere organizată de sora ei vitregă pe nume Constance (Allison Janney) şi de soţul acesteia, Sidney (Alan Alda). Acolo, Nina se întâlneşte cu George Hanson (Paul Rudd), un tânăr bărbat, Read more »

Runaway Bride 1999, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Runaway Bride 1999 (De bună voie şi nesilită de nimeni), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Runaway Bride 1999 (De bună voie şi nesilită de nimeni), film online HD, subtitrat în Română

Maggie Carpenter (Julia Roberts) este o tânără frumoasă care a avut parte de mai multe relaţii nefericite. Maggie, agitată atunci când vine vorba să se mărite, a lăsat în urma ei o grămadă de logodnici. Ea a părăsit trei bărbaţi pe care i-a lăsat să o aştepte la altar şi din acest motiv a atras atenţia presei care a poreclit-o „mireasa care fuge”. Read more »

Sex and the City 2008, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Sex and the City 2008, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Sex and the City 2008 (Totul despre sex), film online HD, subtitrat în Română

Carrie se plimbă pe străzile din New York gândindu-se la evenimentele care i s-au întâmplat ei şi prietenelor sale în timpul seriei Sex and the City. Charlotte este acum căsătorită şi fericită cu Harry Goldenblatt, dar are dificultăţi în a rămâne însărcinată – motiv pentru care au adoptat o fetiţă din China pe nume Lily. Miranda s-a liniştit şi ea, Read more »

Ain’t Them Bodies Saints 2013, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Ain't Them Bodies Saints 2013, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Ain’t Them Bodies Saints 2013, film online HD, subtitrat în Română

Ruth Guthrie (Rooney Mara) trece pe lângă un câmp şi este urmărită de Bob Muldoon (Casey Affleck). Bob încearcă să o convingă pe Ruth să-l ierte pentru o greşeală comisă. Ea îi spune că e supărată pe Bob din cauza că i-ar fi spus lui Freddy (Kentucker Audley) că vrea să reuşească pe cont propriu şi că nu a inclus-o în planurile Read more »

The Lovers – Singularity 2015, filme online subtitrat în Română

singularity

The Lovers – Singularity 2015, film online HD, subtitrat în Română

Titlul filmului se referă nu doar la două personaje ci şi la două inele care se unesc. Intitulat la început Singularity, filmul este regizat de Roland Jofee. Scenariul a fost scris de el bazându-se pe o poveste de-a lui Ajey Jhankar. În rolurile centrale îi regăsim pe actorii Josh Hartnett, Bipasha Basu, Alice Englert, Tamsin Egerton şi Abhay Read more »

Before We Go 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Before We Go 2014 (Înainte să plecăm), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Before We Go 2014 (Înainte să plecăm), film online HD, subtitrat în Română

Chris Evans joacă rolul lui Nick, un interpret la trompetă ce se află în preajma unei audiţii foarte importante din cariera lui şi se întâmplă să se afle pe coridoarele Gării Grand Central în momentul în care frumoasa Brooke (Alice Eve) trece agitată pe acolo, grăbindu-se să prindă în ultimul moment trenul de 01:30 noaptea spre New Heaven. Din Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online