Archive for the ‘Romantic’ Category

My Mom’s New Boyfriend 2008, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul My Mom's New Boyfriend 2008 (Mama are un nou iubit), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

My Mom’s New Boyfriend 2008 (Mama are un nou iubit), film online HD, subtitrat în Română

Tommy Lucero (Antonio Banderas) este prins de poliţia franceză după ce a avut loc o tentativă de jaf asupra unui muzeu. Tommy pare încrezător că nu va rămâne prea multă vreme în custodia poliţiei. Apoi, atenţia este îndreptată spre Henry Durand (Colin Hanks) care a trebuit să aibă grijă de mama lui, Marty (Meg Ryan), după ce tatăl Read more »

Walking on Sunshine 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Walking on Sunshine 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Walking on Sunshine 2014, film online HD, subtitrat în Română

La început, Taylor şi iubitul ei, Raf, se află pe mare şi discută despre faptul că Raf ar dori ca Taylor să rămână cu el în Italia, însă ea doreşte să meargă la facultate şi să-şi înceapă „viaţa adevărată”. Trei ani mai târziu, Taylor se duce la Apulia în vacanţă. Sora ei Maddie, care a fost acolo cu cinci săptămâni înaintea lui Taylor, o întâmpină Read more »

No Stranger Than Love 2015, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online No Stranger Than Love 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

No Stranger Than Love 2015, film online HD, subtitrat în Română

Pare că toţi bărbaţii dintr-un mic oraş în care locuieşte gingaşa Lucy Sherrington (Alison Brie) sunt îndrăgostiţi de ea – începând cu directorul liceului unde predă arta, continuând profesorul de ştiinţă, Vernon (Mark Forward), şi ajungând la beţivul oraşului sau gunoierii locali, toţi vor să o cucerească într-un fel sau altul. În fiecare zi Lucy este Read more »

Far from Heaven 2002, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Far from Heaven 2002 (Departe de paradis), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Far from Heaven 2002 (Departe de paradis), film online HD, subtitrat în Română

În anul 1957, Cathy Whitaker (Julianne Moore) pare să fie o soţie de vis, mama şi casnică. Ea este căsătorită cu Frank (Dennis Quaid), un director executiv de succes la o companie care vinde publicitate TV. Într-o seară, Cathy primeşte un telefon de la poliţia locală care o înştiinţează că soţul ei a fost reţinut. El susţine că totul este doar o Read more »

Grumpier Old Men 1995, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Grumpier Old Men 1995 (Şi mai morocănoşi), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Grumpier Old Men 1995 (Şi mai morocănoşi), film online HD, subtitrat în Română

Ura dintre Max (Walter Matthau) şi John (Jack Lemmon) s-a mai domolit, iar copiii lor, Melanie (Daryl Hannah) şi Jacob (Kevin Pollak), au devenit iubiţi şi s-au logodit, urmând să se căsătorească în curând. Între timp, John se bucură de căsnicia pe care o are cu noua soţie, Ariel (Ann-Margaret). Sezonul de pescuit din primăvară şi vară este Read more »

Grumpy Old Men 1993, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Grumpy Old Men 1993 (Morocănoşii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Grumpy Old Men 1993 (Morocănoşii), film online HD, subtitrat în Română

Fostul profesor divorţat John Gustafson (Jack Lemmon) şi fostul tehnician TV, rămas văduv, Max Goldman (Walter Matthau) sunt prieteni din copilărie şi vecini în Wabasha, Minnesota. Rivalitatea lor a început cu multe decenii în urmă atunci când John i-a „furat” iubita din liceul, May, şi s-a însurat cu ea, având doi copii: o fiică pe nume Melanie Read more »

The Mermaid – Sirena 2016, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Mermaid - Sirena 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Mermaid – Sirena 2016, film online HD, subtitrat în Română

Omul de afaceri Liu Xuan (Deng Chao) hotărăşte să facă o investiţie masivă şi să cumpere Golful Verde, o rezervaţie naturală pe care vrea s-o transforme în spaţiu locuibil pentru oameni şi foloseşte sonare pentru a scăpa de viaţa maritimă din acea zonă în care vrea să construiască locuinţe şi alte clădiri menite a fi folosite de oameni. Fără Read more »

Van Wilder: Freshman Year 2009, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Van Wilder: Freshman Year 2009 (Van Wilder: Primul an de facultate), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Van Wilder: Freshman Year 2009 (Van Wilder: Primul an de facultate), film online HD, subtitrat în Română

După mulţi ani de nereuşite, Van Wilder (Jonathan Bennett) a absolvit în cele din urmă liceul ca urmare a obligării sale de-a se pune pe carte după ce a comis nişte prostii care erau cât pe ce să-i aducă exmatricularea. El ar fi trebuit să plece într-o călătorie la Amsterdam, Olanda, împreună cu tatăl lui (Linden Ashby), numai că bătrânul Read more »

Van Wilder 2: The Rise of Taj, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Van Wilder 2: The Rise of Taj 2006 (Van Wilder 2: Aventurile lui Taj), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Van Wilder 2: The Rise of Taj 2006 (Van Wilder 2: Aventurile lui Taj), film online HD, subtitrat în Română

Taj Badalandabad (Kal Penn), asistentul personal al legendarului Van Wilder, tocmai a absolvit liceul Coolidge şi acum are calea liberă către a intra la Universitatea Camford. Taj plănuieşte să o ia pe urmele tatălui său nu doar prin obţinerea unei diplome, ci şi prin alăturarea în frăţia Fox and Hounds unde Taj speră să devină cel de-al Read more »

Van Wilder – Bal cu Scandal, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Van Wilder - Bal cu Scandal 2002, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Van Wilder – Bal cu Scandal 2002, film online HD, subtitrat în Română

Van Wilder (Ryan Reynolds) este un student extrem de popular de la CHC şi a rămas în liceu timp de opt ani. Pe parcursul ultimelor şapte semestre el a depus ceva eforturi ca să termine cu bine, însă a fost mai preocupat să organizeze petreceri şi să hărţuiască alţi studenţi. Cu toate acestea, când tatăl lui (Tim Matheson) descoperă că Van Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online