Archive for the ‘Romantic’ Category

Keeping the Faith 2000, filme online HD, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Keeping the Faith 2000 (Preotul, rabinul și fata), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Keeping the Faith 2000 (Preotul, rabinul și fata), filme online HD, subtitrat în Română

Filmul începe cu un preot catolic beat care îşi spune povestea unui barman compătimitor (Brian George). Părintele Brian Finn (Edward Norton) s-a dedicat vocaţiei sale încă de pe vremea copilăriei, iar acum îşi desfăşoară activitatea la o parohie din New York alături de un preot mai bătrân, Fr. Havel (Miloš Forman). Rabinul Jacob Read more »

The Yards – Legea tăcerii 2000, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Yards - Legea tăcerii 2000, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

The Yards – Legea tăcerii 2000, film online DVDRip, subtitrat în Română

Leo Handler (Mark Wahlberg) se duce acasă la mama lui din Queens, New York, acolo unde aceasta organizează o petrecere surpriză în cinstea eliberării lui condiţionate din puşcărie. Verişoara lui, Erica (Charlize Theron), se află la acea petrecere împreună cu iubitul ei, Willie Gutierrez (Joaquin Phoenix). Willie îl ia pe Leo deoparte şi îi mulţu Read more »

Punch-Drunk Love 2002, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Punch-Drunk Love 2002 (Amețit de Dragoste), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Punch-Drunk Love 2002 (Ameţit de Dragoste), film online DVDRip, subtitrat în Română

Descrierea ce urmează poate fi un pic prea detaliată: Barry Egan (Adam Sandler) este un burlac ce deţine o companie de succes în domeniul său. El are nu mai puţin de şapte surori copleşitoare care-l ridiculizează şi îl abuzează emoţional cu regularitate. Din acest motiv duce o viaţă solitară, plină de furie şi resentimente. Într-o dimineaţă, Read more »

What Women Want 2000, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul What Women Want 2000 (Ce-şi doresc femeile?), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

What Women Want 2000 (Ce-şi doresc femeile?), film online HD, subtitrat în Română

Nick Marshall (Mel Gibson), un director de publicitate din Chicago şi „mascul alfa” care a crescut alături de o mamă faimoasă din Las Vegas şi este un şovinist. El are talentul de-a vinde orice bărbaţilor şi de-a seduce femeile, inclusiv o fată de la cafeneaua pe care o frecventează, Lola (Marisa Tomei). Chiar când crede că va avea parte de-o Read more »

Sex Drive – În SEXcursie 2008, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Sex Drive - În SEXcursie 2008, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Sex Drive – În SEXcursie 2008, film online HD, subtitrat în Română

Ian Lafferty (Josh Zuckerman) este un tânăr de 18 ani care a absolvit recent liceul. El îşi caută o iubită online pretinzând că este un băiat puternic şi atrăgător chiar dacă nu este adevărat. Ian o găseşte curând pe „Ms. Tasty” (Katrina Bowden) şi acceptă să se întâlnească faţă-n faţă cu ea, chiar dacă îi separă o distanţă mare, ea locuind Read more »

The Wackness 2008, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Wackness 2008 (Dragostea-i un drog), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Wackness 2008 (Dragostea-i un drog), film online DVDRip, subtitrat în Română

În anul 1994, în New York, Luke Shapiro (Josh Peck) îi oferă marijuana psihiatrului său, Jeffrey Squires (Ben Kingsley), în schimbul şedinţelor de terapie. Luke a absolvit liceul, dar pe când se afla la o petrecere află că Justin (Aaron Yoo), împreună cu alţi oameni, au plecat în vacanţă pe timpul verii, iar el şi Stephanie (Olivia Thirlby Read more »

American Reunion 2012, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul American Pie 4: Reunion 2012 (Plăcinta Americană. Din nou pe felie), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

American Pie 4: Reunion 2012 (Plăcinta Americană. Din nou pe felie), film online DVDRip, subtitrat în Română

După 13 ani de când au absolvit liceul, Jim Levenstein (Jason Biggs), Chris “Oz” Ostreicher (Chris Klein), Kevin Myers (Thomas Ian Nicholas), Paul Finch (Eddie Kaye Thomas), şi Steve Stifler (Seann William Scott) sunt acum nişte oameni realizaţi şi cu cariere stabile. Jim încă este Read more »

American Pie 3: The Wedding, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul American Pie 3: The Wedding / American Wedding 2003 (Plăcinta Americană: Nunta), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

American Pie 3: The Wedding / American Wedding 2003 (Plăcinta Americană: Nunta), film online DVDRip, subtitrat în Română

Pe când se află la o întâlnire romantică la un restaurant de fiţe împreună cu Michelle Flaherty, Jim Levenstein este pregătit s-o ceară pe aceasta în căsătorie. Din păcate, el trebuie să aştepte după tatăl său pentru a-i aduce inelul pe care l-a uitat acasă. Cu toate acestea, după ce creează o Read more »

Top Five – Top Cinci 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Top Five - Top Cinci 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Top Five – Top Cinci 2014, film online HD, subtitrat în Română

Andre Allen (Chris Rock), un comedian care se străduieşte să se „rebranduiască”, şi reporteriţa Chelsea Brown (Rosario Dawson) se plimbă pe străzile din New York şi discută despre vremurile care se tot schimbă. El a avut o carieră strălucită de comedian stand-up înainte ca faima lui să crească exponenţial când a făcut parte din franciza Read more »

Over Her Dead Body 2008, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Over Her Dead Body 2008 (Numai peste cadavrul ei), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Over Her Dead Body 2008 (Numai peste cadavrul ei), film online subtitrat în Română

Kate (Eva Longoria) şi Henry (Paul Rudd) formează un cuplu fericit. Henry a cerut-o pe Kate în căsătorie şi urmează să facă nunta în curând, însă în ziua nunţii Kate este ucisă accidental de sculptura în gheaţă a unui înger din cauza acţiunilor unui scupltor în gheaţă. Fără să realizeze faptul că a murit şi că sufletul ei i-a părăsit Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online