Archive for the ‘Romantic’ Category

Dying Young – Să mori tânăr, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Dying Young 1991 (Să mori tânăr), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Dying Young 1991 (Să mori tânăr), film online HD, subtitrat în Română

Hilary O’Neil (Julia Roberts) este o femeie frumoasă şi precaută care nu s-a bucurat de prea mult noroc nici în dragoste şi nici în carieră. După ce s-a despărţit de curând de iubitul ei atunci când l-a prins că a înşelat-o, Hilary se regăseşte în situaţia de-a locui din nou împreună cu mama ei excentrică (Ellen Burstyn). Într-o zi, Hilary răspunde Read more »

Howards End 1992, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Howards End 1992 (Întoarcere la Howards End), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Howards End 1992 (Întoarcere la Howards End), film online HD, subtitrat în Română

Povestea filmului are loc în Epoca Edwardiană şi are în centrul ei trei familii care reprezintă trei clase sociale diferite: familia Wilcox sunt capitalişti bogaţi, clasa care înlocuieşte aristocraţia; surorile Schlegel sunt nişte burgheze fără prejudecăţi, iar soţii Basts sunt parte a clasei de mijloc. Filmul adresează întrebarea „cine va Read more »

Manhattan 1979, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Manhattan 1979, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Manhattan 1979, film online HD, subtitrat în Română

Filmul începe cu un montaj de imagini ale Manhattan-ului şi alte părţi ale oraşului New York, acompaniate de piesa lui George Gershwin, Rhapsody in Blue. Isaac Davis (Woody Allen) narează ciornele introducerii unei cărţi despre un bărbat care îşi iubeşte oraşul. Isaac este un scenarist de comedii de televiziune în vârstă de 42 de ani şi de două ori divorţat. Comediile sale sunt despre femeile Read more »

Killing Me Softly 2002, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Killing Me Softly 2002 (Ucide-mă cu tandreţe), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Killing Me Softly 2002 (Ucide-mă cu tandreţe), film online HD, subtitrat în Română

O naraţiune explică felul în care creierul încetează să mai funcţioneze atunci când se află la o altitudine de peste 6000 de kilometri, corpul uman nefiind capabil să supravieţuiască în asemenea condiţii. Alice (Heather Graham) este o tânără americancă din Flatlands, Brooklyn, ce locuieşte în momentul de faţă în Londra şi crede că Read more »

Paper Towns – Oraşe de Hârtie, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Paper Towns - Oraşe de Hârtie (2015), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Paper Towns – Oraşe de Hârtie (2015), film online subtitrat în Română

În Orlando, Florida, Quentin „Q” Jacobsen (Nat Wolff) locuieşte lângă prietena lui din copilărie, Margo Roth Spiegelman (Cara Delevingne). Quentin a fost fascinat de Margo încă de când s-au cunoscut pentru prima oară. Pe când erau doar nişte copii, cei doi au descoperit cadavrul unei persoane care s-a sinucis. În prezent, deşi nu mai Read more »

Passengers – Dispariţii 2008, filme online subtitrat în Română

Vezi filmul online Passengers - Dispariţii 2008, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Passengers – Dispariţii 2008, film online HD, subtitrat în Română

Psihoterapeuta Claire Summers (Anne Hathaway) este chemată de supervizorul ei pentru a trata un grup de cinci supravieţuitori ai unui accident aviatic; aceştia sunt pasagerii Dean (Ryan Robbins), Norman (Don Thompson), Shannon (Clea DuVall), Eric (Patrick Wilson) şi însoţitoarea de zbor Janice (Chelah Horsdal). Claire vorbe Read more »

6 Years – 6 Ani (2015), filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul 6 Years - 6 Ani (2015), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

6 Years – 6 Ani (2015), film online HD, subtitrat în Română

Un cuplu tânăr format din Melanie Clark (Taissa Farmiga) şi Dan Mercer (Ben Rosenfield) au parte de momente plăcute în relaţia lor, inclusiv în intimitate. După o petrecere acasă într-o noapte, Mel se duce beată cu maşina acasă la Dan. Acesta o ceartă vehement pentru că a condus sub influenţa alcoolului, făcând-o nesăbuită şi Read more »

Jackie and Ryan 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Jackie and Ryan 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Jackie and Ryan 2015, film online HD, subtitrat în Română

Jackie and Ryan, care a avut la început titlul de „Your Right Mind”, este un film american de dragoste ce a fost scris şi regizat de Ami Canaan Mann. În rolurile principale sunt Katherine Heigl şi Ben Barnes. Filmul a fost lansat în data de 3 iulie, 2015, într-un cadru restrâns, şi în sistemul video-la-cerere. Jackie and Ryan nu a fost primit chiar Read more »

Good Deeds 2012, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Good Deeds 2012, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Good Deeds 2012, film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul începe cu Wesley Deeds (Tyler Perry), un antreprenor bogat a cărui familie deţine Deeds Corporation, pregătindu-se să plece la serviciu. Logodnica acestuia, Natalie (Gabrielle Union), îi pregăteşte micul dejun şi este exasperată de rutina zilnică foarte previzibilă a lui Wesley. Înainte de-a pleca, Wesley face, totuşi, o oprire neprevă Read more »

The Object of My Affection, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Object of My Affection 1998 (Prieten sau iubit), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Object of My Affection 1998 (Prieten sau iubit), film online subtitrat în Română

Asistenta socială Nina Borowski (Jennifer Aniston) este o tânără inteligentă ce locuieşte într-un apartament cochet din Brooklyn. Nina particpă la o petrecere organizată de sora ei vitregă pe nume Constance (Allison Janney) şi de soţul acesteia, Sidney (Alan Alda). Acolo, Nina se întâlneşte cu George Hanson (Paul Rudd), un tânăr bărbat, Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online