Archive for the ‘Romantic’ Category

Smooth Talk (1985), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Smooth Talk 1985 (O conversație seducătoare), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Smooth Talk 1985 (O conversație seducătoare), film online HD subtitrat în Română

Connie Wyatt este o fată de 15 ani foarte nerăbdătoare să exploreze lumea şi plăcerile trezirii sale sexuale. Înainte de-a intra la liceu, ea îşi petrece vara la ferma familiei sale. Connie suferă de faptul că mama ei o ceartă şi depreciază tot timpul, dar în schimb are numai cuvinte de laudă la adresa surorii sale mai mari, June. Tatăl ei reuşeşte cumva Read more »

I’ll Be Seeing You (1944), filme online HD subtitrat în Română

Ill Be Seeing You

I’ll Be Seeing You (1944), film online HD subtitrat în Română

Mary Marshall (Ginger Rogers) şi Sergentul Zachary Morgan (Joseph Cotten), doi proscrişi din punct de vedere social, se întâlnesc în timp ce aşteaptă amândoi trenul spre Pinehill. Zach, o victimă a stresului post-traumatic cauzat de război care l-a făcut, practic, un prizonier al propriei sale minţi, tocmai ce a primit zece zile de permisiune pentru Read more »

Sense and Sensibility (1995), filme online HD subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Sense and Sensibility 1995 (Raţiune şi simţire), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Sense and Sensibility 1995 (Raţiune şi simţire), film online HD, subtitrat în Română

Pe patul său de moarte, domnul Dashwood îi spune fiului său din prima căsătorie, John, să aibă grijă şi de cea de-a doua soţie a lui şi cele trei fiice pe care le are cu ea, Elinor, Marianne şi Margaret, deoarece, din cauza legii moştenirilor, acestea nu vor primi nimic după moartea lui. Soţia lacomă şi snoabă a lui John, Fanny, îl convinge pe Read more »

My Fake Fiance 2007, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul My Fake Fiance 2007 (Logodnicul Fals), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

My Fake Fiance 2007 (Logodnicul Fals), film online HD subtitrat în Română

Jennifer Verti (Melissa Joan Hart) şi-a cheltuit toate economiile pentru a-şi cumpăra prima casă şi toate bunurile sale au fost furate recent în timp ce încerca să se mute în noua casă. Vince este un cuceritor şi practicant de jocuri de noroc care datorează bani unui cămătar cunoscut drept „Maimuţa”. Ei se întâlnesc la o nuntă şi iniţial ea îl Read more »

Call Me by Your Name (2017), filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Call Me by Your Name 2017 (Strigă-mă pe numele tău), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Call Me by Your Name 2017 (Strigă-mă pe numele tău), film online HD subtitrat în Română

Elio, un tânăr evreu american în vârstă de 17 ani, locuieşte într-o zonă rurală italiană împreună cu părinţii săi. Tatăl lui, un profesor de arheologie, invită un absolvent de facultate american tot evreu, Oliver, să locuiască împreună cu ei pe parcursul verii anului 1983 şi să-l ajute la lucrările sale academice. Elio, un copil minune al muzicii, nu prea găse Read more »

A Stranger Among Us 1992, filme online HD subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul A Stranger Among Us 1992 (Un străin printre noi), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

A Stranger Among Us 1992 (Un străin printre noi), film online HD subtitrat în Română

Emily Eden, detectiv cu experienţă în omucideri din New York, merge sub acoperire pentru a ancheta uciderea unui şlefuitor de diamante evreu. În timp ce se află sub acoperire, ea trebuie să locuiască alături de familia unui rabin în vârstă (Lee Richardson) care a supravieţuit Holocaustului şi este venerat pentru înţelepciunea lui, dar Read more »

La femme de l’aviateur (1981), filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul La femme de l'aviateur – Nevasta aviatorului (1981), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

La femme de l’aviateur – Nevasta aviatorului (1981), film online HD subtitrat în Română

Un tânăr bărbat care crede că iubita lui îl înşeală cu fostul iubit al acesteia, hotărăşte să se convingă de acest lucru şi începe să îl urmărească pe rivalul său prin întregul Paris. În vârstă de 20 de ani, François (Marlaud) este îndrăgostit la nebunie de independenta Anne (Riviere), o tânără cu cinci ani mai în vârstă decât el. Într-o dimineaţă, fostul Read more »

Everybody Loves Somebody (2017), filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Todos queremos a alguien – Everybody Loves Somebody (2017), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Todos queremos a alguien – Everybody Loves Somebody (2017), film online HD subtitrat în Română

Clara (Karla Souza) este o doctoriţă din Los Angeles care se bucură de succes în meseria ei, însă nu acelaşi lucru se poate spune şi despre succesul în viaţa amoroasă. Toată neîmplinirea ei iese la suprafaţă atunci când părinţii ei, care locuiesc undeva în Baja, hotărăsc să se căsătorească după 40 de ani de concubinaj fără acte. Clara este o fem Read more »

À la folie… pas du tout (2002), filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul À la folie... pas du tout - He Loves Me... He Loves Me Not 2002 (Mă iubeşte, nu mă iubeşte...), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

À la folie… pas du tout – He Loves Me… He Loves Me Not 2002 (Mă iubeşte, nu mă iubeşte…), film online HD subtitrat în Română

Angélique (Audrey Tautou) cumpără un singur trandafir roz de la o florărie pe care vrea să-l ofere amantului ei, Dr. Loïc Le Garrec (Samuel Le Bihan). Ea este studentă la artă, însă nu se prea bucură de succes. Între proiectele de artă la care lucrează, Angélique mai lucrează cu jumătate de Read more »

There’s Something About Mary, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul There's Something About Mary 1998 (Mary cea cu vino-ncoa'), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

There’s Something About Mary 1998 (Mary cea cu vino-ncoa’), film online HD subtitrat în Română

În anul 1985, liceanul Ted Stroehmann (Ben Stiller) se pregăteşte să meargă la bal împreună cu fata visurilor sale, Mary Jensen (Cameron Diaz), însă are parte de un mic accident care-l trimite la spital şi întâlnirea cu ea este anulată. Brusc, cei doi ajung să piardă legătura vreme de foarte mulţi ani. 13 de ani mai târziu, în 1998, deşi ajuns la Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online