Rounders 1998, filme online subtitrat în Română

Rounders 1998, filme online subtitrat în Română

Rounders 1998 (Chintă Royală), film online DVDRip, subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! Talentatul jucător de poker Mike McDermott (Matt Damon) îşi pierde întreaga sumă de 30.000 de dolari din bankroll într-o mână de Texas hold’em împotriva lui Teddy „KGB” (John Malkovich), un mafiot rus care conduce o cameră de poker subterană. Devastat, Mike hotărăşte să se concentreze pe facultatea de drept şi îi promite iubitei sale, Jo (Gretchen Mol), că nu va mai juca poker deloc. Mentorul şi colegul de joc Knish (John Turturro) îi oferă un job cu jumătate de normă ca transportator de carne. Timpul se scurge cu repeziciune, iar Mike reuşeşte să-şi ţină promisiunea făcută iubitei sale. El se concentrează pe facultate şi pe muncă până când prietenul său din copilărie, Lester „Worm” Murphy (Edward Norton) este eliberat din închisoare.

Şi Worm este un jucător de cărţi care are o mulţime de datorii acumulate dinainte de-a fi încarcerat. Vechiul său prieten Grama, s-a aliat cu Teddy KGB şi i-a răscumpărat datoria. La insistenţele lui Worm, Mike începe din nou să joace poker, ceea ce începe să-i afecteze atât studiile cât şi relaţia cu Jo. Atunci când Worm primeşte un ultimatum de cinci zile să-şi achite datoria, Mike îl acompaniază într-o cursă nebună de-a aduna banii necesari.

Worm vrea să trişeze pentru a câştiga banii, însă Mike nu doreşte acest lucru şi vrea să-i câştige pe bune. Jucând de-a lungul mai multor locaţii din New York, cei doi reuşesc cu greu să strângă cei 15.000 de dolari necesari, dar la un anumit joc Worm este prins trişând şi sunt luaţi la bătaie, iar banii confiscaţi. După aceea, Worm decide să părăsească oraşul şi îl sfătuieşte pe Mike să facă acelaşi lucru. Mike refuză să facă asta şi împrumută 10.000 de dolari de la profesorul de drept, Petrovsky (Martin Landau), se aşează la masă cu Teddy KGB şi joacă poker împotriva acestuia fără limită de pariere.

Urmărește online filmul Rounders 1998 (Chintă Royală), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

SEREVER 2SERVER 1

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

3 responses to “Rounders 1998, filme online subtitrat în Română”

  1. costinhd says:

    Bun filmul,in realitate,atunci cand pierzi o suma mare ,speri ca vei castiga mai mult cu bani imprumutati ,nu-i asa ,ii vei pierde si pe aceia si nu-ti ramane decat sa te consideri un looser si n-ai decat sa te lasi desportul acesta !

  2. Petronius says:

    Un film foarte bun, cu doi “monstri sacri” de prima marime…

Spune-ne parerea ta despre acest film