Archive for the ‘SF’ Category

Chappie 2015, filme noi online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Chappie 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Chappie 2015, film online NESUBTITRAT în Română

Într-o încercare de-a reduce rata infracţionalităţii din Johannesburg, autorităţile din Africa de Sud cumpără nişte roboţi de luptă de la producătorul de arme Tetravaal, o decizie care se dovedeşte foarte inspirată şi aduce rezultatele scontate. Inventatorul robotului, Deon Wilson (Dev Patel), primeşte o mulţime de laude pentru succesul companiei, însă inginerul Vincent Moore (Hugh Jackman) Read more »

The City of Lost Children 1995, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The City of Lost Children / La cité des enfants perdus 1995 (Oraşul Copiilor Pierduţi), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The City of Lost Children / La cité des enfants perdus 1995 (Oraşul Copiilor Pierduţi), film online DVDRip, subtitrat în Română

De pe un amplasament pe ocean, un om de ştiinţă nebun, Krank (Daniel Emilfork), răpeşte copii din apropiere pentru a le fura visele deoarece el nu poate să aibă propriile sale vise. Printre copii se află fratele mai mic adoptiv al lui One (Ron Perlman), un fost vânător de balene care porneşte în Read more »

The Day the Fish Came Out, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Day the Fish Came Out 1976 (Ziua în care vin peştii), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Day the Fish Came Out 1976 (Ziua în care vin peştii), film online DVDRip, subtitrat în Română

Viaţa de pe o insulă de vis din Grecia, Karos, este schimbată dramatic şi radical atunci când, în anul 1966, bombele atomice cad peste ea din cauza prăbuşirii unui avion ce aparţine de NATO. Viaţa de pe insulă este atât de redusă încât locuitorii pornesc cu toţii un exod atunci când află că Danemarca a deschis „porţile” Groenlandei pentru Read more »

The Astronaut’s Wife 1999, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Astronaut's Wife 1999 (Soţia astronautului), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Astronaut’s Wife 1999 (Soţia astronautului), film online DVDRip, subtitrat în Română

În timp ce se afla într-o misiune în spaţiu, Spencer Armacost (Johnny Depp), un astronaut de la NASA, şi colegul său Alex Streck, sunt surprinşi de explozia unui satelit care întrerupe comunicarea între ei şi Pământ timp de câteva minute. După ce se e întorc acasă, cei doi nu vor să discute deloc despre cele petrecute acolo. Streck Read more »

GATTACA (1997), filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Gattaca 1997, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Gattaca 1997, film online DVDRip, subtitrat în Română

În viitorul nu foarte îndepărtat, copiii modificaţi genetic au ajuns ceva normal, iar ADN-ul joacă rolul cel mai important în a determina clasele sociale. O bază de date genetică foloseşte biometrica pentru a identifica instantaneu şi a-i clasifica pe cei care sunt „valizi” în timp ce ceilalţi concepuţi prin metodele tradiţionale înseamnă că sunt mult mai susceptibili la a întâmpina probleme genetice şi sunt Read more »

After the Dark 2013, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul After the Dark 2013, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

After the Dark 2013, film online DVDRip, subtitrat în Română

Descrierea ce urmează poate fi un pic prea detaliată: Mr. Zimit, un profesor de filozofie de la o şcoală internaţională din Jakarta, şi-a pus la încercare elevii cu nişte exerciţii foarte dure pentru a-i pregăti pentru viitor. În ultima zi de şcoală, el ţine un exerciţiu în care constă într-o posibilă apocalipsă atomică. Există un bunker care le-ar asigura Read more »

28 Days Later 2002, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmărește online filmul 28 Days Later 2002 (După 28 de zile), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

28 Days Later 2002 (După 28 de zile), film online DVDRip, subtitrat în Română

În Cambridge, activiştii pentru drepturile animalelor pătrund într-un laborator de cercetare medicală cu intenţia de-a elibera cimpanzeii ţinuţi captivi acolo pe care se efectuează diverse experimente. Ei sunt întrerupţi de către un om de stiinţă (David Schneider) care îi avertizează disperat că primatele respective sunt infectate cu „Furie”, Read more »

Ultraviolet 2006, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Ultraviolet 2006, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Ultraviolet 2006, film online HD, subtitrat în Română

Descrierea ce urmează este un pic prea detaliată: Filmul se desfăşoară în anul 2078 şi prezintă anii de după o epidemie globală care a făcut ca oamenii să prezinte simptome asemănătoare cu vampirii, căpătând însă şi abilităţile pozitive ale acestora, cum ar fi o rezistenţă impresionantă sau lungirea caninilor. Fiinţele afectate de acest virus au o speranţă de viaţă de maximum 12 ani. Un Read more »

Coherence – Noaptea Cometei, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Coherence - Noaptea Cometei 2013, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Coherence – Noaptea Cometei 2013, film online DVDRip, subtitrat în Română

Trei cupluri – Emily şi Kevin, Hugh şi Beth, Amir şi Laurie – participă la o petrecere ţinută acasă la prietenii lor Mike şi Lee. Pe drumul către petrecere, telefonul lui Emily pierde semnalul şi ecranul se sparge ca din senin. Ea dă vina pe o cometă care trece prin apropierea Pământului despre care a auzit la ştiri. Ea le spune celorlalţi cum Read more »

The Box – Cutia 2009, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Box - Cutia 2009, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Box – Cutia 2009, film online DVDRip, subtitrat în Română

În 1976, Norma (Cameron Diaz) şi Arthur Lewis (James Marsden), un cuplu ce întâmpină dificultăţi financiare, se trezesc cu un pachet la uşă. În pachet se află o cutie din lemn cu lacăt şi un bileţel pe care scrie „Domnul Steward vă va contacta la ora 5.” Fix la ora 5, Steward (Frank Langella), un bărbat de vârstă mijlocie, cu faţă desfigurată, Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online