Archive for the ‘SF’ Category

The Hunger Games: Mockingjay – Part 2, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 2015 (Jocurile foamei: Revolta - Partea a II-a), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 2015 (Jocurile foamei: Revolta – Partea a II-a), film online subtitrat în Română

Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) se recuperează după ce a fost aproape ucisă de Peeta Mellark (Josh Hutcherson) după ce acesta fusese spălat pe creier. După ce forţele rebele neutralizează furnizarea de arme al Capitolului în Districtul 2, cei loiali Capitolului se predau. Read more »

The Diabolical 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Diabolical 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Diabolical 2015, film online HD, subtitrat în Română

Forţe malefice rău intenţionate se manifestă extrem de insistent în jurul unei femei văduve şi copiii ei. Madison (Ali Larter) îşi creşte cu greu cei doi copii de când soţul ei a trecut în nefiinţă în urmă cu ceva vreme şi încearcă să caute o persoană care să fie dispusă să-i cumpere casa în care locuieşte pentru ca ea să poată pleca împreună cu Read more »

Tremors 5: Bloodlines 2015, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Tremors 5: Bloodlines 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tremors 5: Bloodlines 2015, film online HD, subtitrat în Română

Burt Gummer (Michael Gross) este acum un star în propriul său serial despre supravieţuire. El este abordat de regizorul Travis Welker (Jamie Kennedy) care doreşte să-l ajute să-şi extindă „brand-ul” creat pe baza serialulu şi devine cameramanul lui Burt. Travis spune că este din Florida, acolo unde se pare că Burt are nişte legături din Read more »

Uncanny – Misterios 2015, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Uncanny - Misterios 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Uncanny – Misterios 2015, film online HD, subtitrat în Română

David Kressen (Mark Webber) este un puşti-minune ce a absolvit MIT-ul în urmă cu un deceniu la vârsta de doar 19 ani şi a primit nenumărate diplome în ingineria medicală şi computerizată. Însă de atunci despre el nu se mai ştie nimic, dispărând fără urmă. În ziua absolvirii sale, el a fost abordat de către Simon Castle (Rainn Wilson), miliardarul Read more »

Independence Day 1996, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Independence Day 1996 (Ziua Independenței), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Independence Day 1996 (Ziua Independenței), film online HD, subtitrat în Română

În data de 2 iulie, o navă-mamă extraterestră ce măsoară 500 de kilometri pătrunde pe orbita Pământului şi eliberează câteva zeci de nave spaţiale mai mici, dar cu capacitate de distrugere. Pe măsură ce acaparează câteva dintre cele mai mari oraşe ale lumii, David Levinson (Jeff Goldblum), un absolvent al MIT ce lucrează pentru o comp Read more »

Circle – Cercul (2015), filme online HD, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Circle - Cercul 2015, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Circle – Cercul 2015, film online HD, subtitrat în Română

Un grup de 50 de persoane se trezeşte brusc într-o cameră întunecată şi sunt aşezaţi în două cercuri concentrice în jurul unui dispozitiv straniu. Atunci când se mişcă sau se ating între ei încep să se audă nişte zgomote puternice. Când unul dintre ei ignoră avertismentele şi pleacă din formaţie, o rază din dispozitiv îl ucide. Pe măsură ce Read more »

Advantageous (2015), filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Advantageous 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Advantageous 2015, film online HD, subtitrat în Română

Gwen (Jacqueline Kim) este chipul unei corporaţii de sănătate care vinde oamenilor produse cosmetice avansate. În ciuda poziţiei sale relativ bună în societate, ea are dificultăţi în a menţine un stil de viaţă pe care şi-l doreşte pentru fiica ei, Jules, şi să-i asigure acesteia o educaţie aleasă. Când este concediată din senin de la Read more »

The Martian – Marţianul 2015, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Martian - Marţianul 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Martian – Marţianul 2015, film online subtitrat în Română

Când nava spaţială ce avea la bord personal uman, Ares III, este prinsă într-o furtună puternică, astronautul Mark Watney (Matt Damon) se pierde şi e prezumat mort. Având în mâini vieţile celorlalţi oameni din echipă, comandantul misiunii Melissa Lewis (Jessica Chastain) este nevoită să evacueze planeta şi să-l lase în urmă pe Watney. Acesta, Read more »

Impostor – Impostorul 2001, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Impostor - Impostorul 2001, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Impostor – Impostorul 2001, film online HD, subtitrat în Română

Filmul îşi desfăşoară evenimentele în anul 2079. În urmă cu 45 de ani, Pământul a fost atacat de o civilizaţie ostilă şi implacabilă provenită din Alpha Centauri. Scuturile de forţă sunt puse să apere oraşele şi un guvern global totalitar ia naştere pentru a gestiona efectele războiului şi a asigura supravieţuirea speciei umane. Centaurii, însă, nu Read more »

The Matrix Revolutions 2003, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Matrix Revolutions 2003 (Matrix - Revoluții), cu subtitrare în Română și calitate HD.

The Matrix Revolutions 2003 (Matrix – Revoluții), film online HD, subtitrat în Română

Neo şi Bane zac inconştienţi într-un salon medical de pe nava Hammer. Ulterior, Neo îşi găseşte sinele digital captiv într-un metrou virtual – o zonă de tranziţie între Matrix şi Oraşul Maşinilor. În acel metrou, el întâlneşte o „familie” de programe, inclusiv o fată pe nume Sati, al cărei tată îi spune lui Neo că metroul este controlat de Vatman, Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online