Archive for the ‘SF’ Category

Cloverfield 2008, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Cloverfield 2008 (Monstruos), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Cloverfield 2008 (Monstruos), film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul este prezentat ca fiind nişte imagini descoperite pe o cameră video personală recuperată de Departamentul de Apărare al Statelor Unite. Aceste imagini sunt dintr-un caz denumit drept „Cloverfield” şi a fost descoperit în zona US 447 „cunoscută anterior drept Central Park”. Imaginile video constau în special în secvenţe filmate în noaptea zilei Read more »

Outlander 2008, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Outlander 2008 (Călătorie în lumea vikingilor), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Outlander 2008 (Călătorie în lumea vikingilor), film online DVDRip, subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! O navă spaţială aterizează forţat într-un lac mare din Norvegia cândva în anul 709 după Hristos. Dintre rămăşiţe iese Kainan (Jim Caviezel), un soldat care transporta un monstru extraterestru – un Moorwen. După ce Kainan îşi îngroapă căpitanul, el recuperează un comp Read more »

Race to Witch Mountain, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Race to Witch Mountain 2009 (Cursa spre Witch Mountain), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Race to Witch Mountain 2009 (Cursa spre Witch Mountain), film online DVDRip, subtitrat în Română

O navă spaţială extraterestră se prăbuşeşte în apropiere de Searchlight, Nevada, la 150 de mile depărtare de Las Vegas. Project Moon Dust, o unitate secretă a Departamentului de Apărare condusă de Henry Burke (Ciarán Hinds), şi tinerele sale forţe de elită sosesc acolo cu elicoptere negre. Oamenii în negru sigilează zona şi Read more »

Dawn of the Planet of the Apes, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Dawn of the Planet of the Apes 2014 (Planeta Maimuţelor: Revoluţie), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Dawn of the Planet of the Apes 2014 (Planeta Maimuţelor: Revoluţie).

Filmul începe cu un montaj de ştiri care prezintă colapsul civilizaţiei umane din cauza virusului ALZ-113. Un Caesar ajuns la maturitate conduce şi guvernează o nouă generaţie de primate, inclusiv câţiva camarazi de-ai săi din sanctuarul primatelor. Casa lui Caesar se află în Pădurea Muir, acolo unde soţia lui a dat naştere unui nou pui. Read more »

Minority Report 2002, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Minority Report 2002 (Raport special), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Minority Report 2002 (Raport Special), film online HD, subtitrat în Română

În aprilie 2054, Căpitanul John Anderton (Tom Cruise) este şeful unei secţii de poliţie extrem de controversată din Washington, D.C., care se ocupă de prevenirea crimelor. Aceştia folosesc viziuni din viitor generate de trei mutanţi ce pot vedea viitorul pentru a opri crimele înainte ca acestea să aibă loc; datorita acestei practici, în oraş nu Read more »

Under the Skin 2013, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Under the Skin 2013 (În pielea oamenilor), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Under the Skin 2013 (În pielea oamenilor), film online DVDRip, subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA ESTE UN PIC PREA DETALIATĂ! „Under the Skin” este un film de artă SF britanic-american regizat de Jonathan Glazer. Scenariul a fost scris tot de Glazer, împreună cu Walter Campbell, inspirându-se oarecum din cartea cu acelaşi nume publicată în anul 2000 de către Michel Faber. Filmul o are Read more »

Transformers 4: Age of Extinction 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Transformers 4: Age of Extinction 2014 (Transformers 4: Exterminarea), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Transformers 4: Age of Extinction 2014 (Transformers 4: Exterminarea) film online subtitrat.

Patru ani s-au scurs de la bătălia dintre Autoboţi şi Decepticoni care a lăsat oraşul Chicago în ruine şi a curmat vieţile a peste o mie de civili. Guvernul Statelor Unite ale Americii a pus capăt colaborării cu Autoboţii şi i-a declarat drept fugari. O unitate de elită din cadrul CIA denumită drept „Cemetery Wind” este formată de Harold Read more »

The Machine 2013, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Machine 2013 (Maşinăria), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Machine 2013 (Maşinăria), film online DVDRip, subtitrat în Română

În viitorul nu foarte îndepărtat, Marea Britanie – încă măcinată de recesiune – se află într-un război rece împotriva Chinei. Ministerul Apărării a lucrat la dezvoltarea unui soldat mecanizat, un robot inteligent care să aibă atât capacitatea de-a lupta cât şi pe aceea de-a face pace. Ceva de genul lui Robocop, dar cu mult, mult mai frumos. Read more »

Perfect Sense 2011, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Perfect Sense 2011 (Tăcerea simţurilor), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Perfect Sense 2011 (Tăcerea simţurilor), film online DVDRip, subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA ESTE PREA DETALIATĂ! O epidemie pune stăpânire pe întregul glob pământesc, făcând ca omenirea să-şi piardă simţurile unul câte unul. Povestea se concentrează asupra a doi oameni în special – Susan (Eva Green), membră a unei echipe de epidemiologi care încearcă să descopere care este cauza Read more »

Edge of Tomorrow, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Edge of Tomorrow 2014 (Prizonier în Timp), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Edge of Tomorrow 2014 (Prizonier în Timp), film online subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! În viitorul apropiat, o rasă extraterestră invadează Pământul începând cu Germania şi preluând controlul aproape întregii Europe de Vest. Extratereştrii sunt porecliţi drept „Mimics” din cauza abilităţii lor de-a imita şi a răspunde strategiilor de luptă de pe Pământ cu Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online | Filme Noi