Archive for the ‘SF’ Category

Predestination 2014, filme online HD subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Predestination 2014 (Luptând cu destinul), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Predestination 2014 (Luptând cu destinul), film online HD subtitrat în Română

Filmul începe cu un agent temporal (Ethan Hawke) încercând să prindă un cunoscut terorist care plănuieşte să arunce în aer o clădire unde îşi pierd viaţa sute de oameni. Agentul reuşeşte să pună mâna pe bombă şi s-o detoneze într-un dispozitiv, dar nu apucă să închidă complet dispozitivul şi explozia îl afectează foarte tare Read more »

The Fifth Element 1997, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Fifth Element 1997 (Al cincilea element), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

The Fifth Element 1997 (Al cincilea element), film online DVDRip, subtitrat în Română

În anul 1914, extratereştrii cunoscuţi drept Mondoshawans sosesc la un templu egiptean antic pentru a prelua singura armă capabilă să învingă un mare rău care apare o dată la fiecare cinci mii de ani. Arma constă în patru pietre, reprezentând cele patru elemente clasice, apă, aer, pământ, foc, şi un sarcofag ce conţie un al cincilea elem Read more »

Alien Abduction 2014, filme online NOI subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Alien Abduction 2014 (Răpire extraterestră), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Alien Abduction 2014, film online DVDRip, subtitrat în Română

Descrierea ce urmează este un pic prea detaliată. Riley Morris păstrează un jurnal video în timp ce se află într-o vacanţă în Munţii Brown din Carolina de Nord împreună cu familia lui. În ultima noapte din vacanţa lor, Riley este speriat de nişte luminiţe pe care le vede venind din afara cortului său pe care-l împarte cu cei doi fraţi adolescenţi, Read more »

Sunshine 2007, film online Noi HD 720p subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Sunshine 2007, în calitate HD şi cu subtitrare în Română.

Sunshine 2007, film online HD 720p, subtitrat în Română

Descrierea ce urmează este un pic prea detaliată: În anul 2057, stingerea soarelui porneşte o iarnă solară şi ameninţă cu putere Pământul. Omenirea, într-o încercare de a-l reporni, încarcă o bombă stelară masivă pe o navă spaţială denumită drept Icarus II. Această navă este a doua tentativă şi ultima încercare de-a salva omenirea, Read more »

Believe 2014, sezonul 1, serial online subtitrat în Română

Urmăreşte online serialul Believe 2014, sezonul 1 complet, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Believe 2014, sezonul 1, serial online subtitrat în Română

Bo este o fetiţă care s-a născut cu nişte capacităţi supranaturale speciale pe care nu şi le poate controla. Pe măsură ce aceste puteri au început să evolueze, oamenii care au protejat-o până acum sunt nevoiţi să apeleze la un om din afară pentru a-i ajuta. Asta i-a condus către William Tate, un prizonier condamnat la moarte pe nedrept pe care Read more »

X-Men: First Class 2011, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul X-Men: First Class 2011 (X-Men: Cei dintâi), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

X-Men: First Class 2011 (X-Men: Cei dintâi), film online DVDRip, subtitrat în Română

În anul 1944, într-un lagăr din Polonia ocupată de Germania nazistă, omul de ştiinţă Dr. Klaus Schmidt îl observă pe tânărul Erik Lensherr cum îndoaie cu puterea minţii o poartă de metal atunci când este separat de mama lui. Lensherr este adus la biroul lui Schmidt din Germania şi i se cere să mute o monedă de pe birou. Schmidt îi Read more »

Interstellar, filme noi online HD 2014 subtitrat în Română

Urmărește online filmul Interstellar 2014 (Călătorind prin univers), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Interstellar 2014 (Călătorind prin univers), film online subtitrat în Română

În viitorul nu foarte îndepărtat, Pământul nu mai este capabil să susţină umanitatea. Culturile sunt distruse, furtunile de nisip fac ravagii şi omenirea a ajuns la un punct critic. Cooper (Matthew McConaughey), un fost pilot de teste al NASA şi inginer devenit acum fermier, are o fetiţă de zece ani, Murph, care crede că o fantomă le Read more »

Extant 2014, sezonul 1, serial online subtitrat în Română

Urmăreşte online serialul Extant 2014, sezonul 1 complet, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Extant 2014, sezonul 1, serial online subtitrat în Română

Halle Berry o interpretează în acest serial pe Molly Woods, o astronaută de la International Space-Exploration Agency (ISEA) care primeşte o misiune solitară la bordul staţiei spaţiale Seraphim care urmează să dureze timp de 13 luni. Ea se întoarce acasă după această misiune acolo unde o aşteaptă soţul ei, John, un inginer mecanic ce tocmai a Read more »

Young Ones 2014, filme online subtitrat în limba Română

Urmăreşte online filmul Young Ones 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Young Ones 2014, film online HD subtitrat în Română

Într-o Americă post-apocaliptică, oamenii ar ucide literalmente pentru a obţine un lucru vital: APA! Ernest Holm locuieşte împreună cu cei doi copii ai lui, băiatul Jerome şi fiica Mary, într-un mic oraş unde încearcă să supravieţuiască având o mică fermă pe care o administrează cu mare greutate din cauza lipsei apei. În timp ce toată lumea a părăsit oraşul, Ernest a hotărât să Read more »

X-Men: The Last Stand, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul X-Men: The Last Stand 2006 (X-Men: Ultima înfruntare), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

X-Men: The Last Stand 2006 (X-Men: Ultima înfruntare), film online DVDRip, subtitrat în Română

Cu 20 de ani în urmă, profesorul Charles Xavier şi Erik Lensherr o întâlnesc pe tânăra Jean Grey la casa părinţilor ei pentru a o invita să se alăture şcolii lor. Zece ani mai târziu, tatăl industrialist al lui Warren Worthington II descoperă că fiul lui este un mutant, iar băiatul încearcă să-şi taie aripile. În prezent, Worthington Labs anunţă Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online | filme online | Filme Noi