Archive for the ‘SF’ Category

Orphan Black 2013, sezonul 3, serial online subtitrat în Română

Urmăreşte online sezonul 1 complet din serialul Orphan Black 2013, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Orphan Black 2013, sezonul 3, serial online subtitrat în Română

Sezonul trei din Orphan Black aruncă frăţia clonelor într-un teritoriu neaşteptat şi ajung să realizeze faptul că nu sunt singure. Chiar când credeau că şi-au dat seama cine le este aliat şi cine le este duşman, sezonul trei dezvăluie faptul că aceste clone sunt mai vulnerabile ca niciodată până acum. Foarte bine instruiţi, nişte soldaţi-bărbaţi ident Read more »

Orphan Black 2013, sezonul 2, serial online subtitrat în Română

Urmăreşte online sezonul 1 complet din serialul Orphan Black 2013, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Orphan Black 2013, sezonul 2, serial online subtitrat în Română

În acest al doilea sezon din Orphan Black, Sarah se află într-o cursă disperată pentru a-şi găsi fiica dispărută, Kira. Din acet motiv ea ajunge faţă-n faţă cu o susţinătoare nemiloasă a clonelor, Rachel, care reaprinde un război ce divizează şi pune în pericol toate clonele. De asemenea, Sarah se reuneşte cu surorile sale clone, Alison şi Cosima Read more »

Orphan Black 2013, sezonul 1, serial online subtitrat în Română

Urmăreşte online sezonul 1 complet din serialul Orphan Black 2013, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Orphan Black 2013, sezonul 1, serial online subtitrat în Română

Serialul începe cu escroaca Sarah Manning care e martora sinuciderii lui Beth Childs, cea care se pare că e sosia ei. După moartea lui Beth, ea preia identitatea acesteia şi locul de muncă din cadrul departamentului de poliţie. Pe parcursul primului sezon, Sarah descoperă că nu e nimic altceva decât o clonă şi că are foarte multe „surori” răspân Read more »

Area 51 (2015), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Area 51 (2015), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Area 51 (2015), film online HD, subtitrat în Română

Area 51 este un film ştiinţifico-fantastic scris şi regizat de Oren Peli, cel care mai are la activ câteva producţii de succes, precum seria Paranormal Activity (pe primul l-a regizat la celelalte a fost doar producător), seria Insidious unde a fost producător şi alte filme din genul horror, gen The Purge, unde, de asemenea, a fost producător. Personajele principale sunt interpretate de Benjamin Rovn Read more »

Mad Max: Fury Road 2015, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Mad Max: Fury Road 2015 (Mad Max: Drumul Furiei), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Mad Max: Fury Road 2015 (Mad Max: Drumul Furiei), film online subtitrat în Română

În viitorul îndepărtat, lumea a devenit o pustietate deşertică şi civilizaţia aşa cum o cunoaştem noi este inexistentă. Max (Tom Hardy), un supravieţuitor din Australia, este capturat de către War Boys, armata liderului unui cult, cunoscut drept Regele Immortan Joe (Hugh Keays-Byrne). Desemnat a fi un donator de sânge Read more »

Black Sheep 2006, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Black Sheep 2006 (Oaia Neagră), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Black Sheep 2006 (Oaia Neagră), film online HD, subtitrat în Română

Tânărul Henry Oldfield (Nick Fenton) locuieşte la o fermă de oi în Noua Zeelandă împreună cu tatăl lui şi fratele mai mare, Angus. După ce observă mândria tatălui său cu privire la talentul lui Henry de fermier, Angus îi joacă o festă crudă ce implică oaia lui preferată cu doar câteva momente înainte ca Mrs. Mac, îngrijitoarea casei de la Read more »

Ex Machina 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Ex Machina 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Ex Machina 2015, film online HD, subtitrat în Română

Caleb este un programator care lucrează pentru compania BlueBook, cel mai popular motor de căutare online. El este selectat în ceea ce pare a fi o loterie în interiorul companiei pentru a se întâlni cu fondatorul companiei şi a petrece o săptămâna la proprietatea acestuia. Nathan este un geniu excentric a cărui reşedinţă este şi un laborator de cercetare. Singura persoană care se mai află acolo este Read more »

Project Almanac 2014, filme online HD, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Project Almanac 2014 (Proiectul Almanac), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Project Almanac 2014 (Proiectul Almanac), film online HD, subtitrat în Română

În anul 2014, studentul în vârstă de 17 ani şi inventator aspirant, David Raskin (Johnny Weston), este acceptat de MIT, dar nu îşi permite taxa de scolarizare. Atunci când află că mama lui plănuieşte să vândă casa, el îşi ia sora şi cei doi prieteni, Adam Le (Allen Evangelista) şi Quinn Goldberg (Sam Lerner), pentru a se uita prin lucrurile tatălui Read more »

Avengers: Age of Ultron 2015, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Avengers: Age of Ultron 2015 (Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Avengers: Age of Ultron 2015 (Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron), film online subtitrat în Română

În Sokovia, o ţară fictivă din Europa De Est, Răzbunătorii – Tony Stark, Steve Rogers, Thor, Bruce Banner, Natasha Romanoff şi Clint Barton – efectuează un raid asupra unei baze ce aparţine organizaţiei Hydra condus de Baronul Wolfgang von Strucker, care a efectuat experimente pe oameni folosind sceptrul lui Loki. Ei dau peste două dintre Read more »

Automata 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Automata 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Automata 2014, film online HD, subtitrat în Română

În anul 2040, exploziile solare iradiază Pământul şi ucid peste 99.7% din populaţia umană. Supravieţuitorii se adună într-o reţea de oraşe sigure şi construiesc roboţi umanoizi primitivi denumiţi drept Pilgrims pentru a-i ajuta să reconstruiască o civilizaţie umană şi să se descurce în acest mediu aspru. Aceşti roboţi au două protocoale fixe: ei nu au voie să rănească vreo formă de viaţă şi nu au Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online