Archive for the ‘SF’ Category

Avengers: Age of Ultron 2015, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Avengers: Age of Ultron 2015 (Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Avengers: Age of Ultron 2015 (Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron), film online subtitrat în Română

În Sokovia, o ţară fictivă din Europa De Est, Răzbunătorii – Tony Stark, Steve Rogers, Thor, Bruce Banner, Natasha Romanoff şi Clint Barton – efectuează un raid asupra unei baze ce aparţine organizaţiei Hydra condus de Baronul Wolfgang von Strucker, care a efectuat experimente pe oameni folosind sceptrul lui Loki. Ei dau peste două dintre Read more »

Automata 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Automata 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Automata 2014, film online HD, subtitrat în Română

În anul 2040, exploziile solare iradiază Pământul şi ucid peste 99.7% din populaţia umană. Supravieţuitorii se adună într-o reţea de oraşe sigure şi construiesc roboţi umanoizi primitivi denumiţi drept Pilgrims pentru a-i ajuta să reconstruiască o civilizaţie umană şi să se descurce în acest mediu aspru. Aceşti roboţi au două protocoale fixe: ei nu au voie să rănească vreo formă de viaţă şi nu au Read more »

Parallels 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Parallels 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Parallels 2015, film online HD, subtitrat în Română

Ronan şi Beatrix primesc fiecare un mesaj din partea tatălui lor, Alex, care le cere să se vadă cu el. Curios, ei se duc acasă la tatăl lor separat şi descoperă că acesta nu e acolo, iar Ronan găseste un dispozitiv rotund straniu. Atunci când Harry, prietenul lui Beatrix, soseşte, el li se alătură în tentativa de-al localiza, chiar dacă Ronan nu-l place deloc. Cu toate acestea, ei ajung la o clădire unde Read more »

Hot Tub Time Machine 2 2015, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Hot Tub Time Machine 2 2015 (Teleportaţi în adolescenţă 2), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Hot Tub Time Machine 2 2015 (Teleportaţi în adolescenţă 2), film online HD, subtitrat în Română

Filmul începe cu un episod parodie din „American Success Story” care documentează vieţile personajelor principale de după primul film. Lou Dorchen a devenit un mogul care şi-a construit un imperiu. Nick Webber a devenit un muzician popular în special datorită pieselor care au avut succes în zilele noastre însă el le-a făcut înaintea artiştilor originali. Read more »

Insurgent 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Insurgent 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Insurgent 2015, film online, subtitrat în Română

După atacul asupra Abnegaţiei din partea soldaţilor Neînfricaţi controlaţi de către Jeanine, Eric şi plutonul lui scotocesc printre dărâmături după un artefact – o cutie de origine necunoscută care conţine simbolurile tuturor facţiunilor. După ce este recuperată, cutia este dusă la Erudiţi, iar Jeanine susţine că acolo se află nişte informaţii despre fondatorii oraşelor şi, de asemenea, mijloacele prin Read more »

Chappie 2015, filme noi online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Chappie 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Chappie 2015, film online subtitrat în Română

Într-o încercare de-a reduce rata infracţionalităţii din Johannesburg, autorităţile din Africa de Sud cumpără nişte roboţi de luptă de la producătorul de arme Tetravaal, o decizie care se dovedeşte foarte inspirată şi aduce rezultatele scontate. Inventatorul robotului, Deon Wilson (Dev Patel), primeşte o mulţime de laude pentru succesul companiei, însă inginerul Vincent Moore (Hugh Jackman) Read more »

The City of Lost Children 1995, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The City of Lost Children / La cité des enfants perdus 1995 (Oraşul Copiilor Pierduţi), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The City of Lost Children / La cité des enfants perdus 1995 (Oraşul Copiilor Pierduţi), film online DVDRip, subtitrat în Română

De pe un amplasament pe ocean, un om de ştiinţă nebun, Krank (Daniel Emilfork), răpeşte copii din apropiere pentru a le fura visele deoarece el nu poate să aibă propriile sale vise. Printre copii se află fratele mai mic adoptiv al lui One (Ron Perlman), un fost vânător de balene care porneşte în Read more »

The Day the Fish Came Out, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Day the Fish Came Out 1976 (Ziua în care vin peştii), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Day the Fish Came Out 1976 (Ziua în care vin peştii), film online DVDRip, subtitrat în Română

Viaţa de pe o insulă de vis din Grecia, Karos, este schimbată dramatic şi radical atunci când, în anul 1966, bombele atomice cad peste ea din cauza prăbuşirii unui avion ce aparţine de NATO. Viaţa de pe insulă este atât de redusă încât locuitorii pornesc cu toţii un exod atunci când află că Danemarca a deschis „porţile” Groenlandei pentru Read more »

The Astronaut’s Wife 1999, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Astronaut's Wife 1999 (Soţia astronautului), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Astronaut’s Wife 1999 (Soţia astronautului), film online DVDRip, subtitrat în Română

În timp ce se afla într-o misiune în spaţiu, Spencer Armacost (Johnny Depp), un astronaut de la NASA, şi colegul său Alex Streck, sunt surprinşi de explozia unui satelit care întrerupe comunicarea între ei şi Pământ timp de câteva minute. După ce se e întorc acasă, cei doi nu vor să discute deloc despre cele petrecute acolo. Streck Read more »

GATTACA (1997), filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Gattaca 1997, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Gattaca 1997, film online DVDRip, subtitrat în Română

În viitorul nu foarte îndepărtat, copiii modificaţi genetic au ajuns ceva normal, iar ADN-ul joacă rolul cel mai important în a determina clasele sociale. O bază de date genetică foloseşte biometrica pentru a identifica instantaneu şi a-i clasifica pe cei care sunt „valizi” în timp ce ceilalţi concepuţi prin metodele tradiţionale înseamnă că sunt mult mai susceptibili la a întâmpina probleme genetice şi sunt Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online