Archive for the ‘SF’ Category

The Giver 2014, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Giver 2014 (Darul lui Jonas), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

The Giver 2014 (Darul lui Jonas), film online DVDRip, subtitrat în Română

Locul unde se desfăşoară acţiunea acestui film este o societate din viitorul îndepărtat, anul 2048. După un război puternic, comunitatea a hotărât să se debaraseze de tot ce este „inutil”, începând cu culorile, pentru a elimina rasismul, şi terminând cu simţurile şi emoţiile care ne definesc. În plus, tuturor cetăţenilor acestei comunităţi li s-a şters orice Read more »

The Signal 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Signal 2014 (Semnalul), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Signal 2014 (Semnalul), film online HD, subtitrat în Română

Trei studenţi la MIT, Jonah (Beau Knapp), Nick (Brenton Thwaites) şi Haley (Olivia Cooke), se află pe drum spre California pentru a o duce acolo pe Haley, o decizie care va pune la încercare relaţia dintre ea şi Nick. În timpul şederii la un hotel, Nick şi Jonah descoperă că hackerul NOMAD (cel care i-a făcut pe cei doi să fie aproape daţi Read more »

Attack the Block, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Attack the Block 2011 (Atacul), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Attack the Block 2011 (Atacul), film online DVDRip, subtitrat în Română

Întorcându-se acasă de la Bonfire Night (un eveniment anual din Marea Britanie) prin „The Ends” din Brixton, nou sosita asistentă Samantha Adams (Jodie Whittaker) este tâlhărită de o gaşcă de huligani formată din Pest (Alex Esmail), Dennis (Franz Drameh), Jerome (Leeon Jones), Biggz (Simon Howard) şi liderul Moses (John Boyega). Read more »

I, Robot 2004, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul I, Robot 2004 (Eu, Robotul), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

I, Robot 2004 (Eu, Robotul), film online DVDRip, subtitrat în Română

În anul 2035, roboţii antropomorfici se bucură de o utilizare la scară largă ca servitori pentru anumiţi oameni care-şi permit să-i cumpere. Ei sunt programaţi să respecte cele Trei Legi ale Roboticii: să nu rănească niciodată un om sau să permită unuia să se rănească, să se supună întotdeauna stăpânului său uman, dar fără a încălca prima Read more »

Donnie Darko 2001, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Donnie Darko 2001, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Donnie Darko 2001, film online DVDRip, subtitrat în Română

În data de 2 octombrie, 1988, Donnie Darko (Jake Gyllenhaal), un adolescent cu probleme ce locuieşte în Middlesex, Virginia, este trezit şi condus afară din casă de o siluetă îmbrăcată într-un costum de iepure monstruos. Acesta se prezintă ca fiind „Frank” şi îi spune că lumea se va sfârşi la o anumită oră, peste 28 de zile. În zorii zilei, Read more »

Twelve Monkeys, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Twelve Monkeys 1995 (Armata celor 12 maimuțe), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Twelve Monkeys 1995 (Armata celor 12 maimuțe), film online DVDRip, subtitrat în Română

James Cole (Bruce Willis) este un criminal condamnat ce locuieşte sub oraşul post-apocaliptic Philadelphia în anul 2035. În anul 1996, suprafaţa pământului a fost contaminată de un virus atât de devastator încât i-a obligat pe supravieţuitori să se mute în subteran. În anii ce au urmat, oamenii de ştiinţă au conceput o formă imprecisă Read more »

The Final Cut 2004, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Final Cut 2004 (Memorie finală), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Final Cut 2004 (Memorie finală), film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul începe cu Alan Hakman pe când era copil. În timp ce vizita oraşul împreună cu părinţii lui, el se întâlneşte cu Louis şi cei doi se împrietenesc la locul de joacă. Louis îl urmează pe Alan în explorarea unei fabrici abandonate, iar Alan trece pe o scândură suspendată mult deasupra pământului. Încurajat de acesta, Louis încearcă şi el să Read more »

The Fly – Musca 1986, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Fly - Musca 1986, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Fly – Musca 1986, film online DVDRip, subtitrat în Română

Seth Brundle (Jeff Goldblum), un om de ştiinţă genial, dar excentric, o cunoaşte pe Veronica Quaife (Geena Davis), o jurnalistă la revista Particle, în cadrul unei conferinţe de presă ţinută de Bartok Science Industries, compania care-i finanţează munca omului de ştiinţă. Seth o ia pe Veronica într-un depozit ce-i serveşte atât ca şi casă cât şi ca Read more »

The Jacket 2005, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Jacket 2005 (Cămaşa de forţă), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Jacket 2005 (Cămaşa de forţă), film online DVDRip, subtitrat în Română

După ce şi-a revenit în mod miraculos după o rană de golţ suferită la cap, veteranul Războiului din Golf Jack Starks (Adrien Brody) se întoarce la Vermont în anul 1992 şi suferă momente periodice de amnezie. În timp ce mergea pe stradă, el vede o fetiţă pe nume Jackie (Laura Marano) şi pe mama alcoolică a acesteia (Kelly Lynch) disperate Read more »

Artificial Intelligence, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul A.I. Artificial Intelligence 2001 (Inteligență artificială), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

A.I. Artificial Intelligence 2001 (Inteligență artificială), film online DVDRip, subtitrat în Română

În secolul 21, încălzirea globală a cauzat creşterea nivelului mării şi inundarea coastelor a condus la o reducere drastică a populaţiei umane. O nouă clasă de roboţi denumită drept Mecha a fost creată, nişte umanoizi capabili de a exprima gânduri şi a avea emoţii. David (Haley Joel Osment), un model prototip creat de Cyber Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online | Filme Noi