Archive for the ‘SF’ Category

Self/less: Transfer de viață, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Self/less: Transfer de viață 2015, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Self/less: Transfer de viață 2015, film online HD, subtitrat în Română

Miliardarul Damian Hale (Ben Kingsley) este stăpânul propriului său univers până când este diagnosticat cu cancer în stadiu terminal. Aflat acum pe patul de moarte, el găseşte o carte de vizită care îl direcţionează către un bărbat numit Professor Albright (Matthew Goode) ce îl informează despre o procedură medicală extremă numită Read more »

Z for Zachariah 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Z for Zachariah 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Z for Zachariah 2015, film online HD, subtitrat în Română

Din cauza unui holocaust nuclear, rasa umană este în pragul dispariţiei, iar Ann Burden (Margot Robbie), o fată de la fermă aflată într-o zonă restrânsă ce nu a fost contaminată, este singura supravieţuitoare datorită amplasamentului fermei sale. Într-o zi, pe când era pe afară vânând iepuri, ea observă o căruţă mică. Ann stă Read more »

Land of the Lost 2009, filme online HD, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Land of the Lost 2009 (Lumea pierdută), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Land of the Lost 2009 (Lumea pierdută), film online HD, subtitrat în Română

Pomposul paleontolog Rick Marshall are un loc de muncă prost plătit la La Brea Tar Pits, asta întâmplându-se trei ani după ce un interviu dezastruos cu Matt Lauer a devenit viral şi i-a ruinat cariera. Studenta Holly Cantrell îi spune că teoriile sale controversate ce combină distorsiunea temporală şi paleontologia au inspirat-o. Ea îi arată o Read more »

Air – Ciclul de trezire 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Air - Ciclul trezirii 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Air – Ciclul de trezire 2015, film online HD, subtitrat în Română

O catastrofă nespecificată a ucis cea mai mare parte a omenirii şi a făcut aerul de nerespirat. Guvernul American a construit pe fugă câteva bunkere subterane în care câţiva oameni de ştiinţă sunt ţinuţi în stare de hibernare criogenică până ce aerul va deveni din nou respirabil. Fiecare dintre aceste bunkere sunt ţinute în funcţiune de Read more »

Parts per Billion 2014, filme DVDRip, online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Parts per Billion 2014, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Parts per Billion 2014, film DVDRip, online subtitrat în Română

Erik, un muzician trăieşte pe seama bogăţiei familiei sale, se ceartă cu iubita lui, Anna. Temătoare după ce vede ştirile despre un conflict tot mai mare în Orientul Mijlociu, Anna ajunge să creadă că ar trebui să petreacă mai mult timp împreună, dar Erik pare mai preocupat cu muzica lui şi menţinerea unor relaţii prietenoase cu fostele sale iubite Read more »

Robot Overlords 2014, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Robot Overlords 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Robot Overlords 2014, film online HD, subtitrat în Română

La puţină vreme după ce s-a produs o invazie şi planeta Pământ a fost preluată de o rasă puternică de roboţi extratereştri ce doresc ingeniozitatea şi cunoştinţele oamenilor, populaţia a fost pusă în postura de-a fi, practic, arestată la domiciliu şi nu are voie să iasă afară din propriile case. Părăsirea incintei fără permisiune ar înse Read more »

Fantastic Four (2015), filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Fantastic Four - Cei Patru Magnifici 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Fantastic Four – Cei Patru Magnifici 2015, film online, subtitrat în Română

Prietenii Reed Richards (Miles Teller) şi Ben Grimm (Jamie Bell) au lucrat împreună la un prototip de teleportare încă de când erau mici şi în cele din urmă au atras atenţia Profesorului Franklin Storm (Reg E. Cathey), directorul de la Fundaţia Baxter, un institut de cercetare finanţat de guvern care susţine tinerii dezvoltatori. Reed este recrutat Read more »

Infini (2015), filme noi online 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Infini 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Infini 2015, film online HD, subtitrat în Română

La începutul secolului 23, cel mai bine plătite slujbe de pe Pământ sunt cele din coloniile spaţiale ce se ocupă de minerit acolo. Pe staţia minieră O.I Infini se anunţă o stare de urgenţă, iar o unitate de specialitate SAR este trimisă printr-un fel de teleportare ce permite călătoria instantanee dintr-un loc în altul, pentru a se ocupa de problema ivită, însă este cauzată o dilatare severă a timpului şi ajung Read more »

Pixels: O aventură digitală 2015, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Pixels: O aventură digitală 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Pixels: O aventură digitală 2015, film online NESUBTITRAT în Română

În vara anului 1982, tinerii Sam Brenner şi Will Cooper joacă arcade, iar talentul deosebit al lui Brenner îl conduce spre Campionatul Mondial de Jocuri Arcade. Cu ocazia evenimentului, MC-ul anunţă toată lumea că vor lansa o capsulă a timpului în spaţiu în interiorul căreia se vor afla mai multe elemente din cultura acelor vremuri. Brenner şi Read more »

Contact (1997), filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Contact 1997, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Contact 1997, film online DVDRip, subtitrat în Română

Încurajată încă din copilărie de răposatul ei tată să exploreze, Dr. Eleanor Arroway (Jodie Foster) lucrează în programul Search for Extraterestrial Intelligence (Căutarea Inteligenţei Extraterestre) – SETI – de la Observatorul Arecibo din Puerto Rico. Ea ascultă transmisiuni radio în speranţa că va găsi semnale trimise de viaţa extraterestră. Consilierul pe teme de ştiinţă al Preşedintelui, David Drum Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online