Archive for the ‘SF’ Category

The Human Race, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Human Race 2013 (Cursa umană), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Human Race 2013 (Cursa umană), film online DVDRip, subtitrat în Română

„Şcoala, casa şi închisoarea sunt sigure. Urmează săgeţile sau vei muri. Rămâi pe drum sau vei muri. Dacă eşti depăşit de două ori, vei muri. Nu atinge iarba sau vei muri. Concurează… sau vei muri.” Asta este ceea ce aude fiecare nefericit, în limba lui, care este ales pentru cursă. O sută de indivizi diferiţi sunt aleşi de o entitate anonimă şi Read more »

The Lost Future, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Lost Future 2010 (Oamenii viitorului), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

The Lost Future 2010 (Oamenii viitorului), film online DVDRip, subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA ESTE UN PIC PREA DETALIATĂ! Într-o Columbie post-apocaliptică, un grup de supravieţuitori condus de Uri (Tertius Meintjes) şi înaintaşii sunt organizaţi sub forma unui trib, într-o societate primitivă şi fără tehnologie, ce locuieşte într-un mic sat din Grey Rock National Park, încojuraţi de bestii care transmit o Read more »

Captain America: The Winter Soldier, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Captain America: The Winter Soldier 2014 (Căpitanul America: Războinicul iernii), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Captain America: The Winter Soldier 2014 (Căpitanul America: Războinicul iernii), film online subtitrat în Română.

La doi ani distanţă de la evenimentele din The Avengers, Steve Rogers (Chris Evans) locuieşte în Washington şi continuă să lucreze pentru agenţia de spionaj S.H.I.E.L.D., dar se străduieşte să se adapteze societăţii moderne. După ce se întâlneşte şi se împrieteneşte cu un veteran de Read more »

Divergent 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Divergent 2014, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Divergent 2014, film online subtitrat în Română

Într-un viitor îndepărtat şi vag definit, în Chicago, sociatatea s-a divizat în cinci districte diferite bazate pe tipuri de personalitate ale fiecărui individ. Atunci când copiii împlinesc vârsta de 16 ani, ei dau un test de aptitudini care le spune cine ar trebui să fie, iar după aceea, într-o ceremonie formală, aceştia stau în faţa unui auditoriu format din prieteni şi familie unde trebuie să aleagă cine vor Read more »

Snowpiercer 2013, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Snowpiercer 2013, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Snowpiercer 2013, film online DVDRip, subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! În viitorul apropiat, un experiment menit a contracara efectele încălzirii globale cauzează o eră glaciară care ucide aproape tot ce e viu pe Pământ. Singurii supravieţuitori sunt locuitorii de pe „Snowpiercer”, un tren uriaş propulsat de un motor în mișcare continuă Read more »

War of the Worlds, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul War of the Worlds 2005 (Războiul lumilor), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

War of the Worlds 2005 (Războiul lumilor), film online DVDRip, subtitrat în Română

Un narator explică faptul că la început, oamenii nu au fost conştienţi că nişte fiinţe superioare intelectual (Marţienii) îi supraveghează şi fac planuri să-i extermine. Ray Ferrier (Tom Cruise) este un macaragiu ce lucrează în portul din New Jersey şi e destul de înstrăinat faţă de copiii lui. Fosta lui soţie, Mary Ann (Miranda Otto), îi lasă pentru o vreme Read more »

Eternal Sunshine of the Spotless Mind, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Eternal Sunshine of the Spotless Mind 2004 (Strălucirea eternă a minţii neprihănite), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Eternal Sunshine of the Spotless Mind 2004 (Strălucirea eternă a minţii neprihănite), film online DVDRip, subtitrat în Română

„Eternal Sunshine of the Spotless Mind” este un film romantic/SF despre un cuplu înstrăinat care s-au şters unul pe celălalt din memorie. Scenariul a fost scris de Charlie Kaufman, iar regia îi aparţine lui Michel Gondry. În acest film se folosesc elemente de science fiction, thriller Read more »

Scarecrow 2013, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Scarecrow 2013 (Sperietoarea), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Scarecrow 2013 (Sperietoarea), film online DVDRip, subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA ESTE UN PIC PREA DETALIATĂ! Doi adolescenţi, Marcy (Lanie McAuley) şi iubitul ei, Chad, merg într-un lan de porumb pentru a-şi speria inamicii, Nicki (Julia Maxwell) şi Tyler (Richard Harmon), pentru c au postat poze indecente cu ei pe internet. Ei se îndreaptă către un vechi hambar, iar odată Read more »

RoboCop 2014, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul RoboCop 2014, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

RoboCop 2014 film online subtitrat în Română

În 2028, conglomeratul multinaţional OmniCorp se află la apogeul tehnologiei robotice. Dincolo de ocean, dronele lor au fost folosite cu succes de armate timp de mulţi ani de zile, dar Legea Dreyfuss (o lege care interzice ca dronele să aibă putere de foc) împiedică folosirea acestora pe teritoriu local. CEO-ul Omni Corp, Raymond Sellars (Michael Keaton), îşi pune echipa de marketing, împreună Read more »

The Forgotten, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Forgotten 2004 (Obsesie misterioasă), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Forgotten 2004 (Obsesie misterioasă), film online DVDRip, subtitrat în Română

Telly Paretta (Julianne Moore) este convinsă că fiul ei, Sam (Christopher Kovaleski), a murit în urmă cu un an şi ceva într-un accident aviatic, dar soţul ei, Jim (Anthony Edwards), îi spune că delirează şi că n-au avut niciodată un băiat. De asemenea, nici cea mai bună prietenă a ei, Eliot (Jessica Hecht), nu pare să creadă că Sam a existat Read more »

Parteneri: MasterChef Romania | Iubiri Secrete | Filme Online | Filme Noi 2013