Archive for the ‘SF’ Category

Midnight Special 2016, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Midnight Special 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Midnight Special 2016, film online HD, subtitrat în Română

Roy (Michael Shannon) a fugit dintr-un cult religios din Texasul rural împreună cu băiatul său în vârstă de opt ani, Alton (Jaeden Lieberher), care posedă puteri supraomeneşti. O alertă de răpire este imediat emisă pentru copil, făcându-l pe Roy şi pe prietenul său Lucas (Joel Edgerton) să-l ducă pe băiat într-o anumită locaţie la Read more »

Hunter Prey 2010, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Hunter Prey 2010, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Hunter Prey 2010, film online HD subtitrat în Română

Un grup de comando interstelar aterizează forţat pe o planetă în timp ce transportă un prizonier extraterestru. În plin transfer de loialitate în grup, ei trebuie să găsească şi să recaptureze creatura evadată, în viaţă. Prizonierul pune capcane şi elimină soldaţii unul câte unul. Doar atunci când Comandantul Karza şi Locotenentul Centauri 7 rămân în viaţă, Centauri sugerează să omoare prizonierul, dar Read more »

Hardcore Henry 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Hardcore Henry 2015, în calitate HD 720p şi cu subtitrare în Română.

Hardcore Henry 2015, film online subtitrat în Română

Henry îşi aminteşte fiind abuzat în copilărie înainte de-a se trezi într-un bazin cu apă în interiorul unui laborator de pe o navă aeriană, având lipsă un picior şi o mână. Un om de ştiinţă, Estelle (Haley Bennett), îi înlocuieşte membrele lipsă cu unele cibernetice. Ea îi spune lui Henry că este sţia lui şi că a fost resuscitat după ce a suferit un accident îngrozitor şi acum are amnezie şi nu poate vorbi. Când Read more »

Control – Condamnat să ucidă, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Control - Condamnat să ucidă 2004, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Control – Condamnat să ucidă 2004, film online HD, subtitrat în Română

Lee Ray Oliver este un deţinut condamnat la moarte care primeşte injecţia letală sub privirile unei camere pline cu oameni. El se trezeşte la morgă şi realizează că în injecţie a fost doar un anestezic. Dr. Coopeland îi spune lui Oliver că are de ale: fie va accepta să devină un cobai uman pentru un experiment ce îl poate ucide sau produce efecte Read more »

10 Cloverfield Lane 2016, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul 10 Cloverfield Lane 2016 (Strada Cloverfield 10), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

10 Cloverfield Lane 2016 (Strada Cloverfield 10), film online subtitrat în Română

După o ceartă cu logodnicul ei, Michelle (Mary Elizabeth Winstead) pleacă din New Orleans şi se duce cu maşina până într-o zonă rurală din Louisiana. Târziu în noapte, ea dă drumul la radio şi află că vor fi pene de curent în marile oraşe. Distrasă de un apel telefonic de la logodnicul ei, Michelle cade victimă unui accident şi îşi pierde cunoşt Read more »

The Divergent Series: Allegiant, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Divergent Series: Allegiant 2016 (Seria Divergent: Allegiant), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Divergent Series: Allegiant 2016 (Seria Divergent: Allegiant), film online subtitrat în Română

Povestea începe cu mulţi dintre cetăţenii din Chicago care se îndreaptă către zid. Soldaţii aflaţi sub comanda lui Evelyn primesc ordin să asigure perimetrul şi nimeni să nu treacă dincolo. Evelyn ordonă Kang of Candor să organizeze procese pentru Erudiţi şi conspiratorii Neînfricaţi, iar câţiva sunt condamnaţi la moarte. Evelyn şi Read more »

Multiplicity 1996, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Multiplicity 1996 (Un bărbat multiplicat), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Multiplicity 1996 (Un bărbat multiplicat), film online HD subtitrat în Română

Doug Kinney (Michael Keaton) este un muncitor în construcţii din Los Angeles al cărui loc de muncă îi perturbează frecvent viaţa de familie. Când are de realizat un laborator de ştiinţă, Doug se întâlneşte cu Dr. Leeds (Harris Yulin), un om de ştiinţă care a dezvoltat o modalitate de-a clona oamenii cu succes şi pentru a-i Read more »

The Thirteenth Floor 1999, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Thirteenth Floor 1999 (Etajul 13), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Thirteenth Floor 1999 (Etajul 13), film online HD, subtitrat în Română

La sfârşitul anilor ’90, în Los Angeles, Hannon Fuller (Armin Mueller-Stahl) deţine o companie de calculatoare evaluată la mai multe miliarde de dolari şi este inventatorul unui simulator de Realitate Virtuală plin cu oameni simulaţi care nu au nici cea mai vagă idee că sunt nişte programe pe calculator. Când Fuller este ucis cu puţin timp înainte Read more »

Lazer Team 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Lazer Team 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Lazer Team 2015, film online HD, subtitrat în Română

În anul 1977, guvernul a decodat în secret o transmisie ce pare să provină din partea extratereştrilor Antareans, iar această transmisie spune că o rasă mortală cunoscută drept Worg va veni şi va distruge Pământul. Pentru a ajuta la apărarea planetei, Antareans au trimis un costum de luptă puternic pe care să-l poarte „Campionul Pământului”. Guvernul începe să îl instruiască pe Adam (Alan Ritchson Read more »

The 5th Wave – Al cincilea Val, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The 5th Wave - Al Cincilea Val 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The 5th Wave – Al cincilea Val 2016, film online subtitrat în Română

Descrierea ce urmează poate fi un pic prea detaliată: Evenimentele filmului se desfăşoară în jurul adolescentei în vârstă de 16 ani pe nume Cassie Sullivan (Chloë Grace Moretz) şi a familiei sale. Diversele valuri ale unei strategii extraterestre de invazie a planetei noastre au produs haos şi devastare pe Pământ, iar populaţia umană este pe Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online