Archive for the ‘SF’ Category

I, Robot 2004, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul I, Robot 2004 (Eu, Robotul), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

I, Robot 2004 (Eu, Robotul), film online DVDRip, subtitrat în Română

În anul 2035, roboţii antropomorfici se bucură de o utilizare la scară largă ca servitori pentru anumiţi oameni care-şi permit să-i cumpere. Ei sunt programaţi să respecte cele Trei Legi ale Roboticii: să nu rănească niciodată un om sau să permită unuia să se rănească, să se supună întotdeauna stăpânului său uman, dar fără a încălca prima Read more »

Donnie Darko 2001, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Donnie Darko 2001, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Donnie Darko 2001, film online DVDRip, subtitrat în Română

În data de 2 octombrie, 1988, Donnie Darko (Jake Gyllenhaal), un adolescent cu probleme ce locuieşte în Middlesex, Virginia, este trezit şi condus afară din casă de o siluetă îmbrăcată într-un costum de iepure monstruos. Acesta se prezintă ca fiind „Frank” şi îi spune că lumea se va sfârşi la o anumită oră, peste 28 de zile. În zorii zilei, Read more »

Twelve Monkeys, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Twelve Monkeys 1995 (Armata celor 12 maimuțe), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Twelve Monkeys 1995 (Armata celor 12 maimuțe), film online DVDRip, subtitrat în Română

James Cole (Bruce Willis) este un criminal condamnat ce locuieşte sub oraşul post-apocaliptic Philadelphia în anul 2035. În anul 1996, suprafaţa pământului a fost contaminată de un virus atât de devastator încât i-a obligat pe supravieţuitori să se mute în subteran. În anii ce au urmat, oamenii de ştiinţă au conceput o formă imprecisă Read more »

The Final Cut 2004, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Final Cut 2004 (Memorie finală), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Final Cut 2004 (Memorie finală), film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul începe cu Alan Hakman pe când era copil. În timp ce vizita oraşul împreună cu părinţii lui, el se întâlneşte cu Louis şi cei doi se împrietenesc la locul de joacă. Louis îl urmează pe Alan în explorarea unei fabrici abandonate, iar Alan trece pe o scândură suspendată mult deasupra pământului. Încurajat de acesta, Louis încearcă şi el să Read more »

The Fly – Musca 1986, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Fly - Musca 1986, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Fly – Musca 1986, film online DVDRip, subtitrat în Română

Seth Brundle (Jeff Goldblum), un om de ştiinţă genial, dar excentric, o cunoaşte pe Veronica Quaife (Geena Davis), o jurnalistă la revista Particle, în cadrul unei conferinţe de presă ţinută de Bartok Science Industries, compania care-i finanţează munca omului de ştiinţă. Seth o ia pe Veronica într-un depozit ce-i serveşte atât ca şi casă cât şi ca Read more »

The Jacket 2005, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Jacket 2005 (Cămaşa de forţă), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Jacket 2005 (Cămaşa de forţă), film online DVDRip, subtitrat în Română

După ce şi-a revenit în mod miraculos după o rană de golţ suferită la cap, veteranul Războiului din Golf Jack Starks (Adrien Brody) se întoarce la Vermont în anul 1992 şi suferă momente periodice de amnezie. În timp ce mergea pe stradă, el vede o fetiţă pe nume Jackie (Laura Marano) şi pe mama alcoolică a acesteia (Kelly Lynch) disperate Read more »

Artificial Intelligence, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul A.I. Artificial Intelligence 2001 (Inteligență artificială), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

A.I. Artificial Intelligence 2001 (Inteligență artificială), film online DVDRip, subtitrat în Română

În secolul 21, încălzirea globală a cauzat creşterea nivelului mării şi inundarea coastelor a condus la o reducere drastică a populaţiei umane. O nouă clasă de roboţi denumită drept Mecha a fost creată, nişte umanoizi capabili de a exprima gânduri şi a avea emoţii. David (Haley Joel Osment), un model prototip creat de Cyber Read more »

Frequency 2000, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Frequency 2000 (Frecvența vieții), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Frequency 2000 (Frecvența vieții), film online HD, subtitrat în Română

În octombrie, 1999, oraşul New York, John Sullivan (Jim Caviezel), un detectiv criminalist în vârstă de 36 de ani, se desparte de iubita lui, Samantha (Melissa Errico), dintr-un aparent motiv al unei traume suferite din cauza decesului tatălui său, Frank (Dennis Quaid), un pompier. Locuind încă în casa în care a crescut, el descoperă un kit radio Read more »

The King of Fighters, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The King of Fighters 2010 (Regele luptătorilor), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The King of Fighters 2010 (Regele luptătorilor), film online DVDRip, subtitrat în Română

Rugal Bernstein (Ray Park) fură trei artefacte de la un muzeu din Boston: Oglinda Kagura, colierul Yagami şi sabia Kusanagi. El foloseşte aceste artefacte pentru a dispărea într-o altă dimensiune printr-un portal pentru a trezi o entitate mitologică denumită drept Orochi, care i-ar garanta puteri nelimitate. Cu toate acestea, sabia pe care Read more »

Cloverfield 2008, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Cloverfield 2008 (Monstruos), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Cloverfield 2008 (Monstruos), film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul este prezentat ca fiind nişte imagini descoperite pe o cameră video personală recuperată de Departamentul de Apărare al Statelor Unite. Aceste imagini sunt dintr-un caz denumit drept „Cloverfield” şi a fost descoperit în zona US 447 „cunoscută anterior drept Central Park”. Imaginile video constau în special în secvenţe filmate în noaptea zilei Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online | Filme Noi