SHIVAAY (2016), filme online HD 720p, subtitrat în Română

SHIVAAY (2016), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Shivaay 2016, film online HD subtitrat în Română

Filmul începe cu un alpinist montan pe nume Shivaay coborând pe o stâncă periculoasă din Himalaya. Shivaay locuieşte singur într-o casă mică din munţi şi îşi câştigă traiul oferind expediţii montane turiştilor. Într-una din aceste expediţii, el se întâlneşte cu frumoasa Olga, o studentă din Bulgaria pe care o salvează dintr-o avalanşă. Cei doi ajung în cele din urmă să se îndrăgostească unul de celălalt şi Olga rămâne însărcinată. El o imploră să rămână cu el în India, dar în ciuda dragostei pe care i-o poartă ea nu doreşte copilul.

Aceasta îşi doreşte să se întoarcă în Bulgaria şi îl roagă pe Shivaay să vină cu ea, însă el nu se poate adapta vieţii pe care o duce ea. El o imploră să-i lase lui copilul şi o s-o lase în pace. Olga dă naştere unei superbe fetiţe care-i seamănă perfect şi pe care o botează Gaura, iar Olga îl roagă pe Shivaay să îi spună fetei că mama ei a murit, iar apoi pleacă din India pentru totdeauna.

Gaura şi Shivaay duc o viaţă fericită în munţi. În ciuda faptului că Gaura este mută, acest lucru nu pare să le strice fericirea celor doi. Ca urmare a unui cutremur, Gaura descoperă ultima scrisoare pe care Olga i-a trimis-o lui Shivaay şi află că mama ei este încă în viaţă şi se află în Bulgaria. Gaura insistă să fie dusă în Bulgaria pentru a-şi cunoaşte mama şi în ciuda tuturor amărăciunilor sale, Shivaay acceptă să se ducă împreună cu ea în Sofia, Bulgaria, pentru a o întâlni pe Olga.

Urmăreşte online filmul Shivaay 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

15 responses to “SHIVAAY (2016), filme online HD 720p, subtitrat în Română”

 1. george says:

  excelent,,, nu am cuvinte //// ce inseamna dragostea de parinte….bravo admin

 2. miryam says:

  cam exagerat,dar foarte bun!mi-a placut mult!

 3. andrei says:

  doamne , nici nu am cuvinte sa`l pot descrie acest film ee super de emotionant , foarte tare misto

 4. cristi says:

  foarte frumos desi nu am vrut sa ma uit la el pt ca am vazut ceva despre indieni, nu imi plac filmele indiene dar acest film este facut foarte bine , povestea este foarte frumoasa despre acest parinte cate poate face pt copilul lui, nota 10 este putin pelanga cat merita acest film, multumim admin pt acest film.

 5. laur says:

  baaaaaaaa,,,,santeti prosti? film facut de tigani ptr tigani,,,am rezistat 10 min…….

 6. Skady says:

  Doamne am apucat sa mă uit 10 min ca m- am luat după comentariile voastre așa mizerie de film nu am mai văzut din 92

 7. Liviu says:

  Extraordinar!!! …bineinteles de prost,la film ma refer.Incredibil cum pot unii comenta asa ceva.Parca am fi pe un site dedicat copiilor si ei i-si dau cu parerea.Ok.de acord,au si filmele s.f. frumusetea lor dar aici ce am vazut in primele cateva minute intrece orice inchipuire pt k acest asa zis film nu se vrea a fi de acest gen,aceasta ”capodopera” e catalogata”actiune,aventura,drama”!!!

 8. raymond says:

  Cel mai tare film pe care lam putut vedea vreo data cine stie cunoaste un film care nu merita ratat. Foarte frumos ms Admin

 9. geage says:

  foarte frumos 10+

 10. feli says:

  Filmul este superb ,despre sacrificiul si dragostea de parinte pentru copilul sau.Recomand din inima .Superbbbbbb !!!!!!!

 11. Alexandru 90 says:

  E un film bun nu conteaza ca e indian …de ce e film …?sa.l urmaresti nu? Ati vazut cu bulgaria ce face etc …dar nu urmariti deloc ..mai degraba nu ati comenta ….si gen filme deastea ar trebui sa luati lectii

 12. prigeag says:

  shit!

Spune-ne parerea ta despre acest film