Sicario 2: Soldado (2018), filme online subtitrat în Română


Sicario 2: Soldado (2018), filme online subtitrat în Română

Sicario 2: Soldado (2018), film online subtitrat în Română

Războiul contra cartelurilor de droguri de la graniţa dintre Statele Unite ale Americii şi Mexic au trecut la un cu totul alt nivel de periculozitate, deoarece mexicanii nu se mai mulţumesc acum doar cu traficul de droguri ci au început să introducă în mod ilegal persoane care să comită atacuri teroriste pe întregul teritoriu al Americii. Pentru a lupta în acest nou război contra cartelurilor de droguri agentul federal Mat Graver trebuie să colaboreze din nou cu isteţul Alejandro Gillick pentru a dejuca planurile teroriştilor şi a menţine siguranţa în America.

Însă pe lângă această luptă contra noilor ameninţări la adresa siguranţei naţionale, Alejandro va avea şi anumite scopuri personale aunci când se dovedeşte că printre contrabandişti se află o mai veche cunoştinţă de-a lui cu care trebuie să regleze anumite conturi rămase nerezolvate din trecut. Această vendetă personală pe care o are Alejandro este una care va produce anumite tensiuni referitoare la modul în care se va desfăşura întreaga operaţiune.

Momentan filmul online Sicario 2: Soldado (2018) nu există, dar va fi adăugat pe site de îndată ce va fi posibil. Premiera în cinematografe va avea loc în data de 29 iunie.


SERVER 1

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

4 responses to “Sicario 2: Soldado (2018), filme online subtitrat în Română”

  1. Dan says:

    Dar bine ca nu puneti filme care apar in 2025!!

  2. corut c-tin says:

    Nu se deschide filmul

  3. abc says:

    o mare tzeapa. se deschid numai reclame, nu e nici un film, de fapt

Spune-ne parerea ta despre acest film