Sleepless – Noapte albă 2017, filme online subtitrat în Română

Sleepless – Noapte albă 2017, filme online subtitrat în Română

Sleepless – Noapte albă 2017, film online subtitrat în Română

Ofiţerii de poliţie Vincent Downs (Jamie Foxx) şi Sean Cass (T.I.) jefuiesc un transport de cocaină care aparţine antreprenorului Stanley Rubino (Dermot Mulroney) ce este asociat cu gangsterul Rob Novak (Scoot McNairy), fiul unui mare şef mafiot. Cei doi se oferă voluntari să ancheteze jaful pentru a muşamaliza propria implicare şi ajung în conflict cu agenţii de la Afaceri Interne, Jennifer Bryant (Michelle Monaghan) şi Doug Dennison (David Harbour), care suspectează că cei doi poliţişti sunt implicaţi în jaf.

Fără ştiinţa lor, Down este, de fapt, un agent sub acoperire de la Afaceri Interne a cărui misiune este aceea de-a demasca lanţul de crimă organizată din interiorul Departamentului de Poliţie şi din acest motiv el s-a îndepărtat de fosta fosta soţie, Dena (Gabrielle Union), şi de băiatul lor, Thomas (Octavius J. Johnson). În timp ce îl duce pe Thomas la un antrenament de fotbal, Vincent este luat prin surprindere de oamenii lui Rubino care-l înjunghie în abdomen şi îl răpeşte pe băiat, solicitând returnarea cocainei furate.

Vincent recuperează cocaina de la Cass şi o ascunde într-o baie din cazinoul lui Rubino, însă el este urmărit de către Bryant care o ia şi ascunde la rândul său într-un vestiar al femeilor din apropiere. Când află că drogurile au fost mutate, Vincent este obligat să-i prezinte lui Rubino o geantă de zahăr pentru a se asigura că-şi recuperează copilul în siguranţă, dar planul său este dejucat. Vincent încearcă apoi să se infiltreze în cazinou deghizat în agent de pază, dar este din nou localizat de Bryant cu care are o confruntare.

Urmăreşte online filmul Sleepless – Noapte albă 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

10 responses to “Sleepless – Noapte albă 2017, filme online subtitrat în Română”

 1. cezar vultur says:

  filmul cred ca e ok dar zgomotul unui cocalar care mananca seminte ma face sa nul mai urmaresc

 2. gabi says:

  nu e seminte, e un zgomot mecanic ca si cum ar dactilografia cineva. oricum, nu merita vazut, e o porcarie low cost plina de clisee.

 3. ion says:

  Am vazut azi filmul la cinema si este un film foarte bun cu mult suspans.Merita vazut!

 4. micultoto says:

  Subtirel, dar merge! 6.5!

 5. raza says:

  Dupa comentarii nuprea e de vazut.

 6. Vasili says:

  Super filmul !!!

 7. iosif says:

  film bun ,si-are si actiune din plin

 8. dan says:

  slabut…e ok de vazut la matineu..cautati alt film.

 9. emanuel says:

  eu as dori si sleepless 2. l-am gasit captivant.

  concept foarte bun!!

 10. Daniela says:

  Filmul nu merita vazut decat daca nu aveti alta optiune. Scenariul e penibil si previzibil, iar actiunea e mult prea concentrata in anumite secvente, in timp ce altele iti dau timp sa iti faci singur niste popcorn. Mult prea comercial facut la kilogram. Dar totul e despre gusturi si pareri personale. 😊

Spune-ne parerea ta despre acest film