Solomon Kane, film online subtitrat în Română

Solomon Kane, film online subtitrat în Română

Solomon Kane 2009, film online DVDRip, subtitrat în Română

În 1600, Africa de Nord, mercenarul englez Solomon Kane îşi conduce ostaşii la luptă împotriva Otomanilor care au ocupat un oraş fortificat. După ce îi învinge pe Otomani, Solomon şi oamenii lui intră în forţăreaţă şi descoperă o încăpere cu oglinzi fermecate. Demonii captivi în oglinzi îi atacă şi omoară mare parte din echipajul lui Kane, dar el reuşeste să-şi croiască drum către încăperea tronului. Acolo apare un demon cu o mantie neagră şi armat cu o sabie în flăcări. Demonul se prezintă ca fiind „Trimisul Diavolului” şi îi spune lui Solomon că faptele sale reprobabile i-au condamnat sufletul şi acum este destinat iadului. După un scurt duel între cei doi, Solomon sare pe geamul încăperii tronului direct în mare, iar Demonul îi strigă că orice ar face sufletul său va fi al Diavolului.

După această confruntare, Kane se întoarce în Anglia şi se îndreaptă spre locul său de baştină, de unde tatăl lui l-a exilat când era adolescent. În drumul său este prins şi atacat de o bandă de tâlhari şi, pentru că a adoptat complet o viaţă paşnică şi a făcut un legământ că nu va mai răni pe nimeni, este lăsat inconştient. Apoi, este găsit şi îngrijit de William şi Katherine Crowthorn, o familie de Puritani ce călătoresc la vest de Noua Lume.

Aceştia îl iau şi pe Solomon cu ei, dar la scurtă vreme sunt atacaţi de câţiva adepţi ai Vrăjitorului Malachi şi brutalul locotenent, „Masked Rider”. Jefuitorii ameninţă familia şi fac mişto de Kane că este „omul păcii”. Solomon rezistă şi nu dă curs rugăminţilor familiei de-a lupta şi se roagă pentru îndrumare. Masked Rider îl omoară cu sânge rece pe tânărul Samuel, iar Kane îşi dă seama că nu are altă alternativă decât să riposteze şi omoară majoritatea bandiţilor, însă în agitaţia creată celălalt fiu al familiei este ucis şi fiica răpită. Cu o ultimă suflare, William îşi spune că sufletul său va fi salvat dacă o salvează pe fiica lui, iar Solomon, gândindu-se că planul lui Dumnezeu pentru el ar putea fi acela de a-şi folosi abilităţile violente împotriva altor criminali, ia un cal, se armează şi porneşte în căutarea fetei.

Urmăreşte online filmul Solomon Kane 2009, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Server 2, CD 1

, CD 2

, CD 1

, CD 2


SERVER 1

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

3 responses to “Solomon Kane, film online subtitrat în Română”

  1. Alexandra says:

    Foarte bun.Recomand.Mersi pentru film.Țineți-o tot așa 😉

  2. gabriela says:

    filmul e blocat , nu se poate viziona

Spune-ne parerea ta despre acest film