Stash House 2012, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Stash House 2012, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Stash House 2012 (Depozit Periculos), film online DVDRip, subtitrat în Română

Amy (Evigan) şi David Nash (Faris) sunt doi soţi care par să se înţeleagă foarte bine. De ziua lui Amy, David îi cumpără o casă. El îi arată soţiei sistemul de supraveghere care acoperă toată zona şi ea, chiar dacă la început pare să nu-i placă această casă, se preface fericită. Cei doi încep să sărbătorească mutarea în noua casă când aud un zgomot ce provine din camera lor, dar îl ignoră crezând că nu e nimic deosebit şi continuă petrecerea.

După o vreme, David se uită prin jur şi verifică un zid care sună un pic a gol, iar când insistă un pic mai mult el descoperă ascuns în acel perete o grămadă de heroină. Amy vine şi ea în camera aia, iar David o înştiinţează imediat despre ce a descoperit şi hotărăsc amândoi să plece de acolo. În momentul în care sunt pe cale să plece, ei dau peste Ray şi îi povestesc despre ce au păţit cu această casă.

Ray începe să râdă şi le spune că a pariat cu prietenul lui pe 20 de dolari că nu vor găsi acea heroină, iar apoi scoate arma şi o îndreaptă spre ei. Cei doi soţi reuşesc să fugă şi se refugiază în casă în vreme ce Ray continuă să-i terorizeze. El intră pe o uşă lăturalnică şi îl împuşcă pe David. Atunci când e pe cale să o împuşte şi pe Amy, ea atinge din greşeală un întrerupător care face ca toată casa să se blocheze. Între timp, afară, amicul lui Ray, Andy Spector (Lundgren) , intră şi el în casă şi se ceartă cu Ray despre ţinerea în viaţa a cuplului.

Urmăreşte online filmul Stash House 2012 (Depozit Periculos), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

3 responses to “Stash House 2012, filme online DVDRip, subtitrat în Română”

  1. Radu. says:

    Frumos , merita vizionat .

  2. mina says:

    destul de bunicel

  3. Lowl says:

    are suspans dar nu se intampla nimic spectaculos pe masura asteptarii. slab. actiune lipsita de consistenta si realism.

Spune-ne parerea ta despre acest film