Stir of Echoes – Ecouri din tenebre, filme online subtitrat în Română

Stir of Echoes – Ecouri din tenebre, filme online subtitrat în Română

Stir of Echoes – Ecouri din tenebre 1999, film online HD, subtitrat în Română

Tom Witzky este un operator care locuieşte într-un cartier muncitoresc din Chicago împreună cu soţia sa însărcinată, Maggie, şi băiatul lor pe nume Jake. Acesta din urmă are posibilitatea de-a comunica cu morţii. Într-o seară la o petrecere, Tom o provoacă pe sora lui Maggie, Lisa, o persoană care crede în activităţile paranormale, să îl hipnotizeze. După ce îl pune sub hipnoză, Lisa îi plantează lui Tom o sugestie post-hipnoză în care îi spune să fie mai „deschis la minte”.

Tom începe apoi să aibă parte de viziuni ce implică o încăierare violentă a unei fete pe nume Samantha Kozac – o fată de 17 ani care a dispărut din cartier cu şase luni mai devreme. În timp ce Tom şi Maggie se se află la un meci de fotbal între licee, Jake este auzit de dădaca lui, Debbie Kozac, în timp ce discută cu Samantha. Debbie se supără şi îl fură pe Jake, fugând cu el pe timp de noapte.

Între timp, Tom începe să simtă faptul că Jake este în pericol şi se grăbeşte să ajungă acasă, dar descoperă că acesta nu mai este acolo. Tom vede apoi nişte lumini roşii stranii care îl conduc într-un final spre gara „L” unde Debbie discută cu mama ei despre Jake. Când Tom şi Maggie o iau pe aceasta la întrebări, Debbie răspunde furioasă cu întrebări referitoare la sora ei Samantha, explicându-le acestora că ea avea o dizabilitate intelectuală care o făcea să gândească precum un copil de opt ani şi aceeaşi tendinţă ca a unui copil de-a avea încredere în străini. Tom neagă că ar cunoaşte-o pe fată, dar îi spune lui Maggie că ea este fata din viziunile sale.

Urmăreşte online filmul Stir of Echoes – Ecouri din tenebre 1999, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film