Street Kings – Stăpânii străzilor, filme online subtitrat în Română

Street Kings – Stăpânii străzilor, filme online subtitrat în Română

Street Kings – Stăpânii străzilor (2008), film online HD subtitrat în Română

Tom Ludlow (Keanu Reeves) lucrează pentru LAPD într-o unitate numită Vice Special şi este dărâmat de moartea soţiei sale. În timp ce se află sub acoperire el întâlneşte un grup de gangsteri coreeni (pe care-i suspectează că ar fi răpit două eleve) într-o parcare pentru a le vinde nişte arme. După o luptă violentă, coreenii îi fură maşina, dar acest lucru făcea parte din plan deoarece automobilul are plantat un dispozitiv GPS pe care poliţia îl foloseşte ca să îi localizeze.

După ce ajunge la ascunzătoarea lor, Ludlow dă buzna peste ei şi îi ucid pe cei patru gangsteri din interior, iar apoi localizează copiii dispăruţi şi aranjează lucrurile în aşa fel încât să pară că i-ar fi ucis în legitimă apărare şi că aceştia au tras primii asupra lui. În timp ce restul colegilor de unitate îl felicită, el este confruntat de fostul partner, Detectivul Terrence Washington (Terry Crews), care nu mai acceptă corupţia şi acţiunile desfăşurate dincolo de limitele legale.

Acesta raportează Căpitanului James Biggs (Hugh Laurie) de la Afaceri Interne care pare să pornească o anchetă în privinţa lui Ludlow. Crezând că Washington l-a turnat, Ludlow îl urmăreşte la un magazin pentru a-l bate, însă acesta este ucis înainte de-a apuca să ajungă la el în ceea ce pare a fi un jaf asupra magazinului, cu toate că atacul este mult disproporţionat. Cu toate că Ludlow nu are nicio vină, camerele de supraveghere arată cum că el ar fi cel care l-a împuşcat pe Washington accidental în timp ce încerca să îl protejeze.

Urmăreşte online filmul Street Kings – Stăpânii străzilor (2008), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

7 responses to “Street Kings – Stăpânii străzilor, filme online subtitrat în Română”

 1. Spartacus says:

  Recomand…film politist bun , f multi actori cunoscuti. Vizionare placuta!

 2. Tontoloca says:

  Superb!

 3. marius says:

  Interesant , actorii joaca bine . Nu va asteptati la multe batai si urmariri pline de cascadorii este in genul romanelor politiste americane cu rasturnari de situatie . Recomand si eu vizionarea.

 4. renata says:

  incurcate-s caile….politiei 😀 bun film!

 5. marius be says:

  bun filmul…..

 6. raza says:

  Merge sa fie vazut

 7. gogu says:

  Bun film…imprevizibil…nota 8 de la mine

Spune-ne parerea ta despre acest film