Tangerine 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Tangerine 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Tangerine 2015, film online HD subtitrat în Română

Prostituata transexuală Sin-Dee Rella, care tocmai a terminat de ispăşit o condamnare de 28 de zile de închisoare, se întâlneşte cu prietena ei Alexandra, care se ocupă cu aceeaşi activitate ca şi ea, la o cofetărie din Hollywood în Ajunul Crăciunului. Alexandra dezvăluie fără să-şi dea seama că iubitul şi peştele lui Sin-Dee, Chester, a înşelat-o cu o femeie Cisgen. Sin-Dee se înfurie teribil şi pleacă prin cartier pentru a da de Chester şi de femeia cu pricina.

Alexandra distribuie flyere pentru spectacolul muzical pe care-l va ţine în seara respectivă şi se ceartă cu un client care refuză să plătească; cearta lor este întreruptă de apariţia poliţiei. Razmik, un taximetrist armenian, ia în maşină o prostituată, dar o dă afară imediat după ce află că aceasta nu este transexuală. Ulterior, el se întâlneşte cu Alexandra cu care are o aventură într-o spălătorie de maşini, iar apoi merge la familia lui pentru cina de Crăciun. Alexandra merge apoi la locul unde trebuie să susţină spectacolul, dar nu a venit niciun client.

Sin-Dee o găseşte pe femeia pe care o căuta la un bordel aflat în interiorul unui motel. Ea o preia pe aceasta şi o urcă într-un autobuz pentru a-l găsi pe Chester. Dinah o tachinează pentru că are impresia că Chester o consideră pe Sin-Dee singura lui iubită. Sin-Dee realizează apoi faptul că a întârziat la spectacolul Alexandrei şi o ia pe Dinah cu ea pentru a merge la spectacol. Razmik îşi lasă familia cu pretextul că merge la serviciu pentru a se duce la spectacolul Alexandrei, dar şi el realizează ulterior că este prea târziu şi o caută pe Sin-Dee.

Urmăreşte online filmul Tangerine 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

4 responses to “Tangerine 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română”

 1. apollo says:

  din descriere pare o porcarie,prostituate si pesti

  • Liviu says:

   Imi cer scuze ca intervin, insa nu ar trebuii mai intai sa vizionezi un film, apoi sa faci judecati de valoare. Spre exemplu ‘Pretty Woman’ este considerat un film deosebit in care personajul principal este o prostituata.

 2. Yayornay says:

  Un film nebunesc care ilustrează partea mai putin buna a străzii..insa pe cealaltă parte foarte interesant.recomand !

 3. mary says:

  Cel mai mare RAHAT!!!!!!!!

Spune-ne parerea ta despre acest film